reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej :-)
Mój maluch zrobił nam pobudkę o 5.30:wściekła/y: i już nie chciał spać. Wczoraj u mojej mamy zapomnieliśmy Fridę i nie mieliśmy czym mu w nocy wyciągać glutków:-p, pewnie dlatego nie mógł spać. Na szczęście rano udało mi się wyszperać starą gruszkę. Już mógłby mu przejść ten katar, bo tydzień już trwa:baffled:.
Na zewnątrz tak dzisiaj wieje:szok::szok::szok:, że znowu spacerek odpada. Na dodatek pada deszcz. Śniegu jeszcze trochę jest, ale przy takiej pogodzie szybko zniknie. Całe szczęście, że internet działa;-).

reklama
Witam! My spalismy do 7:00 ale za to moje dziecko obudzilo sie z placzem i wogole jakas marudna.Wydawala mi sie jakas ciepla glowa i wyslalam tescia po termometr.Nie wiem czy jakies chorobsko do nas sie przyplatalo czy to zeby piatki ktore wydaje mi sie ze chyba ida bo ciagle palce sobie pcha do buzi gleboko.Ale przy wczesniejszym wychodzeniu zabkow nie miala goraczki ani nawet nie marudzila.Moze mi sie tylko wydaje.A za oknem raz pochmurnop ale i sloneczko czasem pieknie swieci a do tego jest wiatrzysko.

Postawiłam sobie zadanie ,....chce żeby mąż więcej zajmował sie Emi ,zobaczymy jak to wyjdzie ,mam nadzieje że sie szybko ten mój chłop nie zoriętuje o co chodzi ,bo zacznie sie bronić ,ale chyba nieźle mi idzie bo teraz ja siedze tu:tak: a on bawi się z Emi:tak: :-)

No i ja nad sobą tez bede musiała popracowac ,zebym troszke odpusciła i dała mu sie nia pozajmować:tak: chyba dziś solarium sobie zafunduję:tak: :cool2:

witam

moja córcia tez dzis wcześnie wstała ale wczoraj poszła wczesniej spac, bo miała dzień pełen wrażen, bylismy na zakupach, mała biegała i szalała, a potem jeszcze w centrum handlowym bylismy na takim placu zabaw, więc wróciła padnięta

a teraz właśnie posadziła misia na nocniczku :rolleyes:

śniegu u nas tez juz nie ma, a był dosłownie 1,5 dnia i nawet nie zdążylismy zrobic zdjęcia na saneczkach :-:)-:)-(

witam

śniegu u nas tez juz nie ma, a był dosłownie 1,5 dnia i nawet nie zdążylismy zrobic zdjęcia na saneczkach :-:)-:)-(

Ha ha ,my ledwo wczoraj na szybkiego zdjecia robilismy ,a jak tesc zrobił rano bałwana to do wieczora go już prawie nie było ,a dzis śladu nie ma:no: :baffled:

kupiłam ksiażke super niani i nie jestem zadowolona ,wszystko opisane bardzoooo ogólnikowo ,pare zdanek i tyle ,kupa obrazków i zdjęć .przereklamowana jest:frown: :sad:

Przeczytałam:-) Witam!

Wczoraj tak mnie głowa bolała ze miałam ochote sprzedac małego a jeszcze dostałam @ wiec...:-( Staramy sie dalej:-)

Dziewczyny porazcie co mam zrobic Macio ładnie usypia sam i spi w łózeczku do 2-3 w nocy potem sie budzi i juz nie chce spac...i nie zawsze mam siłe aby go przetrzymac i nie wiem zostawic go płaczacego czy jednak zabierac:confused:

A co do tej mamusi 67letniej to dla mnie jest to szczyt egoizmu...biedne dzieciaczki:-(

noelia Dobrze wiedziec bo mialam sobie kupic ta ksiazke ale chyba tego juz nie zrobie:no: :dry:
Kunda Ktory cykl sie juz staracie:confused: :happy: Ciekawe jak u mnie to bedzie wygladalo:baffled: :-) A co do spania w lozeczku ja nie poradze nic bo i nawet nie moge bo moje dziecko nie spi w nocy w lozeczku wiec nie mam prawa glosu w tej sprawie:no: :-pAle wydaje mi sie ze jak chcemy cos osiagnac to trzeba byc konsekwentnym.Mnie nie dlugo czeka nauka spania cala noc w lozeczku....

reklama
Do góry