reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kasiulla to z twojej Lenki Mały śpioszek.MOja Julcia śpi zaledwie godzinę w ciągu dnia , a właściwie spała bo od jakiegoś czasu nie mogę zmusić ją do drzemki, ale za to wieczorem zasypia prawie od razu. Mimo to jestem maksymalnie wykończona.:sick:
Kurcze dziewczyny jeśli chodzi o zmniejszanie zdjęć robię wszystko co pisałyście i z jakiegoś powodu , gdy probuję kopiować adres obrazka za każdym razem wychodzi mi zły adres.:baffled: No nie ja to chyba już zaswsze będę blondynką:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ja zdjęcia zmniejszam w Photoshopie. A na sankach też byliśmy i nawet ja sobie kilka razy zjechałam :-D :tak: Swoich niestety jeszcze nie mamy, ale pożyczyłam. Strasznie wiało i sypał śnieg, dlatego Łukaszek podziwiał śnieg i nasze zjazdy zza folii w wózeczku.

Hej laseczki :) kope latek. Kurcze wiem, ze chwalic sie to bardzo nieladnie, ale co mi tam, pochwale sie.....schudlam juz 10 kilo, mam prawie po 20 cm mniej w biodrach i talii, jupiiiiiiiiiii:-D :-D :-D :-D

a teraz ide poczytac co nasmarowalyscie przez te pare dni

Kasiulla to z twojej Lenki Mały śpioszek.MOja Julcia śpi zaledwie godzinę w ciągu dnia , a właściwie spała bo od jakiegoś czasu nie mogę zmusić ją do drzemki, ale za to wieczorem zasypia prawie od razu. Mimo to jestem maksymalnie wykończona.:sick:
Kurcze dziewczyny jeśli chodzi o zmniejszanie zdjęć robię wszystko co pisałyście i z jakiegoś powodu , gdy probuję kopiować adres obrazka za każdym razem wychodzi mi zły adres.:baffled: No nie ja to chyba już zaswsze będę blondynką:wściekła/y::wściekła/y:

po mamusi to ma :-D :-D :-D

Hej laseczki :) kope latek. Kurcze wiem, ze chwalic sie to bardzo nieladnie, ale co mi tam, pochwale sie.....schudlam juz 10 kilo, mam prawie po 20 cm mniej w biodrach i talii, jupiiiiiiiiiii:-D :-D :-D :-D

a teraz ide poczytac co nasmarowalyscie przez te pare dni

to gratuluje:-)
a teraz powiedz jak to zrobilas ja jakos nie moge sie zmobilizowac a tyle mi wlasnie zostalo do zgubienia :zawstydzona/y: :-)

Kasiulla ja lykam pigulki na schudniecie, ktore przepisal mi lekarz. Dla mnie najwaznijeszy byl odwyk od slodyczy i fast foodow i udalo sie. Martwie sie tylko jednym, skora na brzuchu zaczyna mi brzydko wisiec, bez plastyki brzucha chyba sie nie obejdzie ehhhhh

Kasiulla ja lykam pigulki na schudniecie, ktore przepisal mi lekarz. Dla mnie najwaznijeszy byl odwyk od slodyczy i fast foodow i udalo sie. Martwie sie tylko jednym, skora na brzuchu zaczyna mi brzydko wisiec, bez plastyki brzucha chyba sie nie obejdzie ehhhhh

ja jeszce karmie w nocy :-(
ale brzuch tez mi sie nie podoba i te rozstepy :-( :-( :szok:

u mnie to samo fast fudy na odstawce slodycze tak samo zero jedzienia po 17 czyli dieta ŻM
ale wisząca skóra na brzuchu i rozstepy są moja zmorą

reklama
Do góry