reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Rany! Tyle godzin siedzialam i instalowalam kamere internetowa i Skypa!:-p Niby mi sie udalo ale i tak nie wiem o co biega:no: a co to jest np Yahoo! czy inne bo potrzebne mi jest ogolmie cos do rozmawiania z moja mama w Czechach i zeby sie widziec przy okazji?No i nie placic????

yahoo to jest wyszukiwarka taka jak google
a w sype musisz sie zalogowac pod jakims nickiem i twoja mama musi zrobic to samo i wtedy rozmawiacie za darmo:-)

reklama
Iwonka , Kasiulla dziewczynki super wygladaly na spacerku:tak: u nas niestety nie ma tak duzo sniegu, by moc jezdzic na saneczkach albo lepic balwanka:no:

My bylismy na spacerku tylko godzinke, bo tak zimno bylo, ze nie wiem, mroz, a Eryk caly czas pozbywal sie swoich rekawiczek, nie lubi ich i juz:no: :szok:
Teraz dzidzia spi, tatus tez, bo mial dzis pierwsza zmiane, wiec sie zmeczyl rannym wstawaniem:-D ale mam go zbudzic na filmik:tak:

Dlatego w dzien staram sie zeby naj pozniej miedzy 12 a 13:00 szla spac to pozniej o 20:00 bez problemow idzie spac.Czasem cos jej odbije i jescze chce sie bawic ale to tylko jak ktos u nas jest to ma taki problem...

reklama
Do góry