reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

do mnie dotarły ploteczki ze i w Anglii ma spaśc śnieżek ale czy to sie wydarzy :confused:

ZUZIA nie ma co sie wkurzac beznadziejna kobita i tyle ale one tak maja TEśCIOWE:dry:

a co do latek ze soba spędzonych nam 1lutego mija 4latka znajomosci a po ślubie jestesmy rok .

przedszkole to dobra sprawa dziecko ma kontakt z rowiesnikami i nie trzyma sie mamusinej spodnicy
ja tez musze poszukac czekoś na 2-3godzinki dziennie zależy mi na języku małej:tak:

reklama
To i ja się pochwalę swoim stażem małżeńskim i przedmałżeńskim;-). W tym roku w sierpniu będziemy mieć 14 rocznicę, odkąd jesteśmy razem, a we wrześniu 6 rocznicę ślubu:-). Jak na razie mam z Was najdłuższy staż, co wcale nie odbiło się na jakości związku;-):-D:cool2::laugh2:.

To w takim razie jak ja bede miala 33 lata, bedziemy dopiero 5 lat po slubie:-D
Zuzia 14 lat:szok: niezly wynik, ja zawsze bylam krotkodystansowcem zwiazkowym:tak: ;-) , ale teraz zamierzam sie poprawic:tak: ;-) ;-) ;-)

Hmmmmm policzmy. Zuzia albo ja zle licze albo zle napisalam:confused::confused::confused::confused: juz sama nie wiem.Mam w tym roku 26 urodzinki i 5 rocznice slubu.No i jak bede miala 33 latka to bedzie 12 rocznica:tak::tak: slubu.No a zwiazek to bedzie wtedy trwal juz:szok::szok: o matko 19 lat i wlasnie sie przerazilam,wole myslec ze teraz idzie 12 jakos mniejsza ta liczba.

reklama
Kunda, zuzia, aga, dzięki za odpowiedź! Pytam, bo zaczęłam małemu rozszerzać dietę, słoiczki wcina aż miło, a kaszkę ryżową je niechętnie i niestety, potem nią wymiotuje. Zdarzyło się to dwa razy, po pierwszym zrobiłam dwa tygodnie przerwy i wczoraj było to drugi raz. To nie jest reakcja na mleko modyfikowane bo kaszkę zrobiłam na swoim mleku.
Tak więc na razie kończymy z kaszkami... spróbuje za parę miesięcy znowu.
ale zdziwiła mnie ta reakcja.

Torcik Karolci - świetny! :-)

A co do stażu małżeńskiego - to ja tu chyba jestem najmłodsza, za niedługo będę mieć 25 urodzinki i jesteśmy 2 lata po ślubie (znamy się 6,5 roku).

Do góry