reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wiesz co to fajny pomysl! ale za 18 lat na pewno nie zwietrzeje. a nie mozesz na kompie pisac? i wydrukoweac mu jak ksiazki? ale w sumie takie bardziej oryginalne jest pisane recznie! mysle ze spokojnie mozesz pisa piorem przeciez w koncu ono jest wieczne!!!!
ja mam zeszyty mojej siostry sprzed 20 lat jak do szkoly chodzila i wszystko widac!

Mordziulka bardzo chciałabym Ci coś zaproponować, ale ze mnie marny kucharz. Robię to co najłatwiejsze i znane. Moja druga połowa robi za kucharza w domu, bo mu to wychodzi znakomicie.

Nie chcę na kompie , bo to własnei takie bezpłciowe jet. Chcę własnoręcznie to napisać. NO własnie nie wiem jak to z tą "wiecznośćią" tego pióra jest. Ja bym chciała , zeby te moje zapiski przetrwały sługo. Prawie 20 lat minie jak ja mu je dam, a marzy mi sie zeby on i swoim dziecią to pokazał. Mojej znajomej praprababcia pisała taki pamiętnik swojej córce. Teraz to coś bezcennnego w ich rodzinie. Marzy mi sie zeby cos takiego podarować mojemu synkowi. ::) ::)

Lady baw sie dobrze! :laugh:

u mnie obiadek sie juz gotuje barszczyk czerwony z ziemniaczkami.

Małgosia ja bym pisała piórem. Wogóle ja lubie pisać piórem zwłaszcza listy, chyba został mi taki nawyk ze szkoły, kiedy jeszcze obowiazkowo pisało sie piórem ;)

MaMalgosia to naprawde super co chcesz zrobic i jesli u twojej znajomej to przetrwalo to dlaczego nie u ciebie? poza tym jest masa listow z II wojny sw ktore przetrwaly a maja juz ponad 60 lat to chyba duzo nie? takze pisz spokojnie a jak zobaczysz ze tekst zaczyna zanikac to najwyzej zalakuj.....hihihi

reklama
Do góry