reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć laseczki dopiero teraz się wyrobiłam

Ja pisze pamietnik od 12 lat czyli juz 14 lat i nic nie znika a zwykłego długopisu uzywam.
mordziulka ja to dałam plame dzis i kotlety schabowe zrobiłam tzn robią się zapomniałm że piątek :-[ :-[ :-[
MaMalgosia podaj stronke bo superowe to krzesełko i koles w krzesełku przesliczny

Mordziulka
superowy hubcio i joaska kubiszon też taki śliczniutki kurcze ale kawalerów do wzięcia będzie dla mojej córci same chłopaki i tylko moja jedna dziewuszka hihih

majawjeansach0fi.jpg

reklama
L4dY-bIrd dostałam dziś decyzję że w poniedziałek przeslą mi becikowe - wreszcie.
A ty kochana nas opuszczasz, oj bardzo bedziemy tęsknić bardzo. Baw się dobrze i wypocznij za nas wszystkie.
Oprócz decyzji o becikowym wpadł mi jeszce jeden tysiaczek z oszczędności na centralnym aż 1000 zł nadpłaty mam ale fajnie opłaca się trochę oszczedzić ;D ;D ;D

b h hvvvvvv vh v gxcxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxhhjjjhjhhu

TO NAPISAŁA MOJA MAJA ;D

a my wkońcu dorwaliśmy sie do kompa, bo prez 3 dni chodził jak żółw, troche Majusia mi przeszkadza, wyrośnie mały komputerowiec, bo poł ciąży przesiedziałam przed kompem ;)

a my mamy wczorajszy bigosik na obiad, też nie pomysleliśmy ze dziś piatek, ale cóż lepiej zjeść niż wyrzucić

a to zdjecie z nowego aparatu polecanego przez Lady :)
bild00586gt.jpg

A mysmy jeszcze aparacku nie kupili bo czekamy juz tydzeń aż przyjda pieniazki :mad:

Na spacerku juz bylismy i dalej protestuje przeciwko zimie Ja chce wolne od sniegu chodniki i drogi!!!

ja siedze dalej w domu..........maly padl i spi, a teraz robie obiadek i czekam na loska mojego.........

co do aparaciku to chce zmienis swoj, teraz mam hp, ale chcialabym jakiegos olimpusika, ale na razie niestety, trzeba sie zadowolic tym co mam, kaski brak......a jak bedzie to napewno znajda sie wazniejsze rzeczy do kupienia...............

co do fotografowania......uwielbiam :)

ja tez lubię robic małej zdjątka ale fotografem w domciu jest mój maż. My mamy Canona 300d jest rewelacyjny ale troche kosztuje, ale to pasja mojego męża więć trzebabyło przymknąć oko na ten wydatek. Zreszta kupił go na początku mojej ciaży a jeszcze wtedy nie wmielismy takich wydatków ;D ;D ;D

U nas tez pod psem nie chce mi się wychodzić, a zreszta we wtorek szczepienie to lepiej nie wychodzić żeby mała nie zachorowała

nie wiem, pewnie juz to robilyscie ale chcialabym Was poznac troche bardziej, czy mozecie wkleic jakies swoje foteczki????? zawsze top fajniej jak sie czyta posta i widzi sie dana osobe w myslach...........

reklama
Do góry