reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam

znów dzis lataczka ,teraz Emi śpi ,a ja mam chwlkę zeby tu pisać:tak:

Ja mam chopla na punkcie wietrzenia pokoju ,niecierpie niewietrzonych pokoi ,bleee fujjjj ,ja wietrze rano po spaniu choćby niewiem jak zimno było ,potem w południe otworze i koniecznie przed spaniem ,bez tego bym niefunkcjonowała normalnie ,a i jak czasem zasnąć nie moge i sobie otwieram okno i jak tylko poczuje świerze powietrze to zaraz mi sie spać chce,no ale musze je potem jeszcze zamknąć:dry:

I otwieram okna nawet jak Emi jest w pokoju ,robiłam tak od małego i nic jej się nie dzieje :no: :-)

I na spacery tez codziennie chodze chocby było nie wiem jak zimno ,no może jak poniżej -10 by było ,to bym sie zastanowiła:tak: :-)

i jak narazie odpukac tfu tfu Emi była tylko raz chora ,nieboje sie z nią chodzic po zimnicy ,bo wiem ze to ją tylko dodatkowo zachartuje ,polecam :tak:

reklama
No tak, ale co innego zimnica, a co innego takie wiatrzysko, jak u nas dzisiaj:szok:.
U nas też w domku raczej chłodek, kaloryfery prawie cały czas pozakręcane, okna rozszczelnione, lub otwarte kiedy się tylko da. Też lubię spać w dobrze przewietrzonym pokoju. Jak są w lecie upały, to nocki dla mnie są strasznie męczące:-p.

Pewnie, trzeba dzieci hartowac, bo potem sa problemy. Nasz od malenkiego na powietrzu mroz nie mroz i na razie tylko raz byl przeziebiony:tak: . Pierwszy spacerek byl z tatusiem, jak mial zaledwie 3 dni, a mroz byl -10 stopni.

Kurcze moj maly lubi sobie poraczkowac w przedpokoju i w kuchni, gdzie mam plytki, ktore oczywiscie sa zimne, bo nie mam ogrzewania podlogowego, normalnie juz mnie wykancza "zbieranie" go z tej podlogi:no: :baffled: :baffled:
Jak zakupimy dom, to ogrzewanie podlogowe zaprogramowane:tak:

aga to samo u nas zimna terakota w lazience i w kuchni a ogrzewania podlogowego nie zrobilam tutaj bo w starym domu to mam a Vanesska ciagle za mna chodzi i kladzie sie na tej terakocie i znosi zabawki na ta zimnice.A najdziwniejsze jest to ze terakota w kuchni jest duzo cieplejsza niz w lazience bo tam jest lodowata.
Bylam dzis na zakupach ale nie bylo body w rozmiarze 86 tylko mniejsze ale za to kupilam 3 pary sztruksow w roznych kolorach a do tego 3 rozne ale pod kolor sztruksow,polarkowe bluzeczki rozpinane.Wszystko po 10zl a i jeszcze pajace do spania ladne po 7zl wzielam kilka.

czesc dziewczyny....wpadalm tylko sie przywitac zebyscie mnie nie zapomnialy:-) , padam z nog, jestem wyczerpana a tak naprawde nie wiem po czym, tlumacze sobie ze to taki dzien:sick:

No w końcu chopa wygoniłam ,ale on zaraz znów mnie wywali :wściekła/y: :no:
ale nie dam sie bez walki:tak: ;-)

Mój brat sobie chatke po babci wyremotował i zrobił sobie podłogowe ,jest poprostu rewelacyjne ,w łazience na boso można sobie stać:tak: :-D

reklama
a tak na przyszlosc to nie polecam laczenia paczka, chipsow, jogurtu, andruta ,sledzia ,hmmmm....o czymsc zapomnialam? a tak...wedzone udko z kurczaka.....:baffled: :baffled: :baffled:

Do góry