reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no wlasnie na tym forum poczytalam sobie o tym syropie :baffled:
niestety mala dostala temperature 38,1 wiec lekarka kazala wlaczyc Bactrim. czy ktoras to dawala???
cierpi moje malenstwo jeczy strasznie przez sen :-(

Kasiulla - Bactrim to był pierwszy antybiotyk, jaki dostała Karolinka (miała wtedy 11 m-cy). Była chora na zapalenie krtani. Niestety nie pamiętam, jak reagowała, ale chyba wszystko było OK.
Życzymy dużo zdrówka:-)

Kasiulla - może nie antybiotyk, tego już nie pamiętam, ale na 100% to brała:tak:. Myślę, że jak lekarz kazał Wam to brać, to jest to konieczne i na pewno nie zaszkodzi.
Czytam znowu o Eurespalu na grupach dyskusyjnych i sporo ludzi bardzo go chwali. Bądź tu mądry:baffled:.

Moj Maksik tez bral Bactrim i nic mu po tym nie bylo zadnych skutkow ubocznych. A co do eurespalu to wlasnie ostatnio dzieciaki tez to dostaly zadnych jakis skutkow ale kiedys slyszalam wlasnie ze cos z tym eurespalem nie tak tylko nie wiem co

Ja też sobie poczytam o Eurespalu, chociaż może lepiej nie :confused: Nam pediatra przepisywała właśnie ten syrop na kaszelek i właściwie nic się nie działo...

reklama
Witam z rana:-)
My już od godziny na nogach, w nocy była jedna pobudka, ale i tak się nie wyspałam, bo bardzo późno się położyliśmy. Pogoda znowu wietrzna i jest pochmurno:-(, szkoda, bo strasznie chce mi się wyjść na jakiś spacerek.
Co do wczorajszego tematu: Eurespal, to trochę się uspokoiłam, bo widzę, że dużo z Was już stosowało i nic się nie działo, więc chyba nie taki straszny ten lek. Ciekawi mnie tylko, czemu Karolinka nigdy nie miała go przepisane, skoro jest taki popularny (a ona sporo chorowała):confused:. Martwi mnie, bo Kubula ciągle pokasłuje, ale właściwie tylko w nocy:baffled:.
Kasiulla - a co u Was:confused:, gorączka spadła:confused:

Do góry