reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
brenda To moze ta pierwsza drzemke jak naj pozniej zrobic i wtedy moze na druga juz nie pojdzie A widelcem tez moja lubi ale jej sie zgubil plastikowy a metalowy mam z dlugimi bardzo zebami a z reszta starsznie mnie denerwuje jak ona stuka tym metalowym o swoje zeby brrrrrrr az mnie ciarki przechodza jak nawet pisze :-)
Cześć dziewuszki ,
Ale zalatana jestem ,dzis cały dzionek w Zielonej Górze spedziłam ,a i rano u dentysty bylismy ,ale dziewczynka krzyczała wszyscy głowami kręcili ,chyba ze strachu
Ale wiecie co lecze zeby bez znieczulenia zawsze brałam ,bo takiego stracha miałam ,ale teraz jak na fotelu siedze to sobie myslę że poród był gorszy
Jutro znów do Zielonej góry ,bo wszystkiego nie załatwiłam
Ale zalatana jestem ,dzis cały dzionek w Zielonej Górze spedziłam ,a i rano u dentysty bylismy ,ale dziewczynka krzyczała wszyscy głowami kręcili ,chyba ze strachu
Ale wiecie co lecze zeby bez znieczulenia zawsze brałam ,bo takiego stracha miałam ,ale teraz jak na fotelu siedze to sobie myslę że poród był gorszy
Jutro znów do Zielonej góry ,bo wszystkiego nie załatwiłam
kasiulla23
Mama marcowa'06
juz po wizycie lekarza
rozpulchnione gardlo katerek i kaszel mala dostala konskie dawki wit c hustheel i eurespal no wlasnie czy ktoras z was dawala dziecku ten eurespal??? bo naczytalam sie o nim w internecie
rozpulchnione gardlo katerek i kaszel mala dostala konskie dawki wit c hustheel i eurespal no wlasnie czy ktoras z was dawala dziecku ten eurespal??? bo naczytalam sie o nim w internecie
Moja siostra jest pielęgniarką i twierdzi ze to bardzo dobry syrop ,bo rozrzedza ładnie i pomaga w usuwaniu wydzieliny ,działa przecizapalnie itd.tylko jest jeden warunek trzeba bardzo przestrzegac dawki ,bo dziecko moze byc po większej niespokojne,ale ja sama nie dałam go Emilce ,wolałam jej dać PYROSAL ziołowy syropek ,tez przeciwzapalny i napotny
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Kasiulla - ja właśnie daję od paru dni Eurespal, bo mały też trochę kaszlał. Jest obrzydliwy w smaku, więc nawet nie próbuj dawać samego. Ja daję z sokiem (ok.20-30 ml) i do tego lekarstwo - mamy dawkę 4 ml. Mały pije bez problemu.
Noelia - ja u dentysty od razu proszę o znieczulenie, bo straszny cykor ze mnie. A to porównanie do porodu...bardzo trafne.
Moje dzieci grzecznie śpią, tzn.starsza jeszcze książki ogląda. Wieczorem straszny sajgon z nimi, jak jestem sama. Tu kąpiel, to jeść, tu pić, jeszcze telefon mi dzwonił, szkoda gadać.
Noelia - ja u dentysty od razu proszę o znieczulenie, bo straszny cykor ze mnie. A to porównanie do porodu...bardzo trafne.
Moje dzieci grzecznie śpią, tzn.starsza jeszcze książki ogląda. Wieczorem straszny sajgon z nimi, jak jestem sama. Tu kąpiel, to jeść, tu pić, jeszcze telefon mi dzwonił, szkoda gadać.
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Moja tez juz spi od 45 minut.A ja chyba jednak bede ogladac komedie na 2 programie choc wiedzialam ja juz 100razy...
Podziel się: