reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a moj synus nie spi, ale lezy w łozeczku:eek:
a ja wszystkie syropki daje z łyzeczki i moje dziecko pije bez problemu a ten eurespal to nie jest taki zły w porownaniu z biseptolem mnie wykreciło jak sprobowałam ,ale moje dziecko to nie rusza....

reklama
Iwonka no faktycznie tylko miesiac:-)
a gnida jeszcze nie spi ....chyba urzyje jakiegos sposobu ogłuszajacego;-) .....ale zaraz ja ide sie kapac i jak wruce to poprostu pogasze wszystko i sie połoze to i on usnie:tak: ,bo teraz to kombinuje....woła pitu,a to smczka wyzuci i woła didi:eek: skarpetki zdejmuje i sie cieszy wszystko jest zabawne jak trzeba isc spac....chyba rosnie mi 2 nocny marek po moim mezu:-p

Hej Joanna - jeszcze jest na czym jeździć:confused:
Brenda - to grzecznego masz synusia. Mojej Karolinie wszystkie lekarstwa musieliśmy na siłę podawać, więc wolę dmuchać na zimne i dać to świństwo w soku;-)
Troszkę też poczytałam o tym Eurespalu i włosy mi się zjeżyły. Ale to tylko na jednym forum były takie straszne opinie, na innym już nie było tak źle. Sama nie wiem co myśleć:baffled:.

Jak mały był przeziębiony mając 2 miesiące to lekarka nam przepisała ten właśnie Eurespal, mały szybko doszedł do zdrówka - nie wiem czy sam z siebie czy po tym syropku... ale jakiś czas potem też strasznie rzeczy o tym syropie przeczytałam, że podobno jest na zachodzie niedpouszczony do uzytku - i teraz nie wiem, czy jeszcze kiedyś go podam małemu.:confused:

Dobrej nocki!

Joanna witaj na pokładzie:happy:
moje dziecko se jaja ze mnie robi ja mu mowie połuz sie a on mowi nie jak widzi ze sie podnosze to sie szybko kładzie i udaje ze spi:dry:
a teraz juz spadam wymoczyc sie i sie kłade
DOBRANOC

Brenda - jak czytam co Twój syncio wydziwia w łóżeczku, to aż mi się śmiać zachciało;-). Przezabawne:-D:tak:. Kurcze, ale jakbym tak sama miała, to by mi nie było do śmiechu. Ja się wieczorem regeneruję;-):cool2:.

reklama
Do góry