reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Znam obie sytuacje z autopsji i jestam za tym, żeby dzidzia spała w swoim łóżeczku.Choć oczywiście świat się nie zawali jak będzie inaczej.
Leika - a pomyślałaś, co zrobisz, jak Twój maluch zacznie się przemieszczać:confused:. Przecież nie będziesz chyba w trakcie każdej drzemki pilnować malucha, żeby nie spadł z łóżka.
.

Ale mały w dzień śpi w swoim łóżeczku. Tylko w nocy nie chce. No i ja nadal karmię piersią na żądanie, więc mi wygodniej w nocy przystawić go do cyca bez wstawania z łóżka...
Ale może macie rację... muszę to dobrze przemyśleć.

A ja wysprzatalam caly dom i wszystkie kurze.Teraz siedze i nie mam co robic.Obiad juz wczoraj ugotowalam wiec na dzis jest.Na dwor nie wyjdziemy bo strasznie wieje...Chcialabym jechac do marketu bo jest wyprzedaz i np.body sa po 4 zl a swetry na suwak po 12zl i wiele wiele roznych tanio ciuszkow.Ale moj po marketach nie lubi lazic i chyba go nie na mowie.

Iwonka u nas tez wyprzedaz,a ceny nizsze nawet do 70%:tak: . Moj tez nie lubi chodzic po marketach ani wogole po sklepach. Ja zamowie sobie pare rzeczy z katalogu, nawet juz sobie wybralam:tak:

No i ladnie.Moje dziecko gdzies schowalo pilota od dekodera :confused: bez niego nie wlacze go a do tego jeszcze sama wylaczyla na czuwanie a ja ustawilam blokade przed dziecmi i zeby na nowo wlaczyc dekoder i ogladac telewizje to trzeba na pilocie wybic kod:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Tak wiec sama sobie zaszkodzilam bo tak to bez pilota jakos bym sobie dala rade:sick: Dwie godziny juz szukamy i nic:baffled: :no: :no: :no:

zuzia ja szukalam pilota ale juz mam:tak: :-) :-) :-) Skubana wrzucila za lozko:-p A na wyprzedaz jade jutro.Juz mam to obiecane:tak: :-)
Dzis moje dziecko ladnie samo zjadlo obiadek lyzeczka ale do pomocy i tak byla jej raczka druga:tak:

reklama
jest tu ktos:eek:
no i du.a moj mały znowu zasnoł:wściekła/y: na dywanie przytulony do misia i nie pomagało nic zadna zabawa ani gilgotanie:baffled: chyba to jego urok ze w dzien 2 drzemki a wieczorem o 22 spac chodzic bedzie;-) wsumie to ja tez tak chodze spac,wiec nie bardzo mi przeszkadza ze on nie spi.....choc nieraz przydało by sie jak by zasnoł o 20:tak:

Do góry