reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!

A co tu takie pustki od rana?

Marlenka- też widzę, nie masz łatwo ze swoją przyszłą teściową. Ale dobrze, że nie pozwalasz jej wejść sobie na głowę.

reklama
DZieki dziołchy ,naprawdę dobrze jest poczytac takie słowa otuchy ,

wczoraj poryczałam się w ramie męza i jest mi ciut lepiej i ustalilismy że będziemy robić wszystko zeby jednak to miekszkanko zdobyć

moja tesciowa nie jest zła choć często jest tak że myśli co innego i mówi co innego ,a jeszcze co innego robi ,ale w sumie nieprzejmuję się niż ,tylko poprostu chciałbym już mieszkac sama ,nie słyszec wciąż jakiś ludzi koło siebie ,móc samemu sie u siebie rzadzić i nie musiec słuchac nikogo :happy: :dry: ach ,trudno ,chyba inni sa czasem w jeszcze gorszej sytuacji .

marlenka to znaczy że nie bedziecie brac slubu?

Dzien dobry, my tez juz na nozkach. Wlasnie zaraz Eryk dostanie swoj obiadek.
My dzisiaj przed chwilka rozebralismy choinke, a Eryk sie biedaczek przygladal i nie rozumial, co my z jego choineczka robimy.
Zglosili sie takze z jednego pobliskiego przedszkola, Eryk ma miejsce u nich w zlobku od 1 sierpnia, takze wszystko zalatwione. Ciekawe tylko jak z moja praca:confused:

Marlenka zdecydowaliscie sie nie pobierac:confused: :confused:

uff nadrobiłam:-) Prze wekend maz siedział a ja dzis od rana nie miałam pradu:-(

Shady wspołczuje ale to nasza chora rzeczywistosc:no: Ja sie w wekend dowiedziałam ze dziadka beda wypisaywac ze szpitala a człowiek wymaga opieki bo przy zyciu utrzymuja go kroplóki a ONI nie chca go trzymac bo istnieja jakies durna przepisy ze w szpitalu jesli nie rokuje sie na wyzdrowienie to moga trzynac tylko 28 dni no i musimy go przewiez do innego szpitala albo znalez jakis osrodek ale nie wszedzie chca osobe z tkimi zmianami w mozgu...Koszmar mowie wam:baffled: :baffled: :baffled:

Marlenka
to zrezygnowałas ze slubu

Madziara dobrze ze imprezka sie udała:-)

Noelia tak juz jest ze lepiej samemu:-)

Korzystam z chwili spokoju :-) obiadek sie gotuje, za godzinke dziewczynki zaczna wracac do domu i spokój się skończy ;-)
Byłam dzisiaj poogladac łózeczka i wózki dla maluszka i jestem zszokowana cenami. Dobrze, że mam jeszcze bardzo dużo czasu na tego typu zakupy to cos tam uzbieram, no i moze trafie na jakies okazje :confused:

Witam!Ja dopiero teraz znalazlam czas zeby do was zajrzec:-)
U nas dzis bylo piekne slonce od rana :-) ze musialam wykorzystac ten czas i popralam sobie koce i mi ladnie wyschly na dworze.Bylismy tez na spacerze i na placu zabaw.:tak: Obiadek tez mam zrobiony:tak: .A moje dziecko jeszcze nie bylo na drzemce.Juz sie polozyla do lozeczka a madry tatus przyszedl i dal jej ksiazeczke z Elmo ktora wlasnie kupil.:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Ale cisza tutaj:baffled: Moja corka wlasnie pierwszy raz ulozyla wszystkie 9 klockow Fiszer price w wierzyczke:-) :-) :-) Bardzo sie z tego cieszy i kaze nam ciagle bic brawo.:-D Do tej pory 6 klockow jej sie udawalo ulozyc w pionie.trzeba bedzie kupic jej jakies klocki:happy: A jak jej sie rozwala to tez trzeba bic brawo.:cool2:

witam
unas dzis zimny wiatr ale plac zabaw zaliczony:tak: na obiadek była zupka warzywna,moje zdiecko 2 dzrzemke dzis sobie robi:baffled:
Iwonka to umnie jest to samo klocuszki w pion i z chukiem sa rozwalane a smiechu przytym ,tylko ze moje dziecko woła (chała~~chura) :laugh2: i dzis zrobiłam mu namiot z kojca ale ma zabawe siedzi tam i sie bawi:-)
a ja znow dostałam zadanie domowe wypisac zasady jakimi kierowac powinnismy sie w zyciu:tak:

Ide kapac dziecko ,dac kolacje i polozyc spac.Czytam wlasnie ksiazke USNIJ WRESZCIE mam nadzieje ze pomoze mi nauczyc dziecko samodzielnie zasypiac i przesypiac cala noc bez przerwy jak to w tej ksiazce opisuja.

reklama
Witam

Moje dziecko juz lezy ładnie w łóżeczku i zasypia:tak: a ja szampana piję ,imieninowy teściowej:happy:

Ja spacerki tez zaliczyłam ,tradycyjnie dwa spacerki :tak: :tak:

Do góry