reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No wlasnie stalo sie z dnia na dzien, dzis sie dowiedzielismy. Na szczescie szwagierka mieszka w USA, bo sku r wiel tak podniosl czynsz do 600 zl, ze nie bylo jej stac, wiec wyjechala. Ale on o tym nie wie, wiec oficjalnie tam mieszka, i jak mozna wywalic czlowieka w ten sposob, zasrany gnoj!!!!

a moje dziecko jeszcze nie spiiiii:wściekła/y: spiewa sobie w łozeczku....co do tv,to tez nie bardzo go interesuje-ale zato lubi pilotem sie bawic :-)
Shady dziwna sprawa najpierw jej sprzedał,a teraz chce wywalic:baffled: trzymam kciuki zeby wszystko było oki

Nie nie nie......szwagierka dostala ten lokal z gminy, po jakims czasie znalazl sie wlasciciel i tak podniosl czynsz ze dziewczyny nie bylo stac, wiec wyjechala. Teraz skubaniec sprzedal o mieszkanie komus innemu a jej kaze sie wyniesc, mimo umowy, ze ma 3 lata na wyprowadzke. Chodzi mi o zasade, bo mieszkac tu juz nie bedzie, ale czynsz byl placony.

U nas paskudna deszczowa pogoda. Widzę, że i ja i maluszek mamy podobne nastroje. Do tego mam @... :-( :-( :-( :-( :-(

Może upieczenie ciasteczek jakoś poprawi mi nastrój :-)

Miłego dnia wszystkim mamusiom..

U nas też paskudna pogoda... pada od bladego świtu. Do tego czuję, że będę mieć dziś focha... bo mąż wczoraj pracował a dziś idzie "pocieszyć" kolegę, którego rzuciła dziewczyna... niech się bawi, ale tak małe czasu ma dla nas z powodu nawału pracy i zawsze sie denerwuje, jak wychodzi gdzieś w niedzielę...

reklama
Witam dziołchy

ja mam doła dalej ,i chyba mi przejdzie dopiero jak jakimś cudem pójde na swoje,mam dosyć mieszkania na kupie z tyloma ludzmi ,rzygac mi się chce ,juz nie moge patrzeć na tesicową, tescia i szwagierkę ble ble:baffled: :baffled: :baffled: ja chce na swojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:baffled: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Do góry