reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Moje dzieci w nocy były bardzo grzeczne. Karolinkę obudziliśmy przed północą, żeby oglądnęła sobie sztuczne ognie, o 00.30 wróciła do łóżka i spała do rana. Kubusia cały ten huk nie obudził, nawet głośna muzyka pod naszą sypialnią. Obudził się dopiero o 1.00 i o 4.00 na cyca, a wstawanko było o 7.30. Mało tego spania mieliśmy, ale taka noc jest tylko raz w roku;-). A rano strasznie pić mi się chciało, z wiadomych powodów.
WITAM W 2007 ROKU:-) :-)
dziewczyny zycze wam wszystkiego najjjjlepszego ,spełnienia mazen,pociechy z dzieciaczkow i z mezusiow i zeby najlepszy dzien z 2006 był najgorszym w 2007
moje dziecko spało w nocy nieobudził sie jak strzelali a było ostro oczywiscie bałam sie ze wogule nie zasnie bo wyladowałam z nim u kumpeli zabrałam kojec i sie bawiłam,ale czuje sie bardzo dobrze,niechce mi sie pic,i nie boli mnie głowa.....a to moze dlatego ze zanim poszłam spac to łyknełam 2 ibupromy max(sprawdzone)i zawsze pomaga
a moje dziecie własnie uskutecznia drzemke
dziewczyny zycze wam wszystkiego najjjjlepszego ,spełnienia mazen,pociechy z dzieciaczkow i z mezusiow i zeby najlepszy dzien z 2006 był najgorszym w 2007
moje dziecko spało w nocy nieobudził sie jak strzelali a było ostro oczywiscie bałam sie ze wogule nie zasnie bo wyladowałam z nim u kumpeli zabrałam kojec i sie bawiłam,ale czuje sie bardzo dobrze,niechce mi sie pic,i nie boli mnie głowa.....a to moze dlatego ze zanim poszłam spac to łyknełam 2 ibupromy max(sprawdzone)i zawsze pomaga
a moje dziecie własnie uskutecznia drzemke
K
kasiula matula
Gość
wszedzie ogrom zyczen takze i my dolaczamy sie do szczesliwego nowego roku i radosci z maluszkami
Dziewczyny, 2 godzinki temu wróciliśmy :-) Także witam się w nowym roku!!! Niestety, nie dam rady nadrobić tego, co naklikałyście przez te 4 dni... Jeśli coś ważnego mnie ominęło, to streśćcie mi koniecznie!
Teraz już będę na bierząco! ;-)
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!
Teraz już będę na bierząco! ;-)
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!
reklama
Podziel się: