reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No moja z trzygodzinnym opuźnieniem poszła spac ,musiałam koło niej lezec ,czego raczej nie robie i tylko czekałam aż przestanie sie kręcić :wściekła/y: :happy: :happy: :happy: :eek:

Ja o dziwo dobrze sie czuję ,tylko ciut zmeczona jestem

reklama
obzarstwa:tak: :tak: :-D
Ja tez od dzisiaj na postnym jedzonku, jezeli wogole cos przelkne:baffled: :baffled:
Musze do lata pozbyc sie zbednych kilosow:tak:

Moje dzieci w nocy były bardzo grzeczne. Karolinkę obudziliśmy przed północą, żeby oglądnęła sobie sztuczne ognie, o 00.30 wróciła do łóżka i spała do rana. Kubusia cały ten huk nie obudził, nawet głośna muzyka pod naszą sypialnią:wściekła/y:. Obudził się dopiero o 1.00 i o 4.00 na cyca, a wstawanko było o 7.30. Mało tego spania mieliśmy, ale taka noc jest tylko raz w roku;-):-D. A rano strasznie pić mi się chciało, z wiadomych powodów:cool2:.

WITAM W 2007 ROKU:-) :-)
dziewczyny zycze wam wszystkiego najjjjlepszego ,spełnienia mazen,pociechy z dzieciaczkow i z mezusiow i zeby najlepszy dzien z 2006 był najgorszym w 2007
moje dziecko spało w nocy nieobudził sie jak strzelali a było ostro:-D oczywiscie bałam sie ze wogule nie zasnie bo wyladowałam z nim u kumpeli zabrałam kojec i sie bawiłam,ale czuje sie bardzo dobrze,niechce mi sie pic,i nie boli mnie głowa.....a to moze dlatego ze zanim poszłam spac to łyknełam 2 ibupromy max(sprawdzone)i zawsze pomaga:laugh2:
a moje dziecie własnie uskutecznia drzemke:tak:

Dziewczyny, 2 godzinki temu wróciliśmy :-) Także witam się w nowym roku!!! Niestety, nie dam rady nadrobić tego, co naklikałyście przez te 4 dni... Jeśli coś ważnego mnie ominęło, to streśćcie mi koniecznie!

Teraz już będę na bierząco! ;-)

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!

reklama
JA NA CHWILKĘ ,

widziałyście nowy wątek ,cele i marzenia do spełnienia ,juz sie wpisałam ,ciekawe czy sie sprawdzi:confused: :eek:

Połozyłam własnie dziewcze moją, a ona szaleje,

Do góry