reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

my po wizycie u moich rodziców, już zaczęlismy świętować, nie wiem jak dotrwam do północy, a Maja tez jeszcze z nami bryka, choc o tej porze zawsze juz była wykapana i piła mleczko
kobietki kochane najlepszego
w Nowym Roku !!!!

reklama
U nas tez juz sylwester pelna para ruszyl.....
Rok się już kończy, rok się zaczyna, otwórzmy więc nową butelkę wina i razem wypijmy za nasze zdrowie, aż się zakręci nam troszeczkę w głowieSZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, RADOŚCI, SPOKOJU, ZDROWYCH, DUŻYCH, UŚMIECHNIĘTYCH DZIECI.;-):-D
i OCZYWIśCIE UDANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ, A JA SPADAM DO ŁÓŻECZKA.

Hallo, jest ktoś tutaj? Moje dziecko dziś odmówiło posłuszeństwa i zamast już smacznie spać siedzi z nami i ogląda filmy:baffled: Myślałam że coś fajnego przygotuję na Sylwestra a tu do 21.30 próbowałam uśpić dziecko a potem jakoś zaradzić jej fatalnemu humorkowi bo skoro nie chce spac to niech przynajmniej nie marudzi, teraz dałam za wygraną dziecię przekazałam rodzińce i mam wszystko w nosie. Sylwester wygląda jak powszedni dzień a miało być tak sympatycznie:dry: Teraz siedzę przed kompem i popijam drinka martini, wódka sok pomarańczowy. Zadbałam odpowiednie proporcjre i już czuję że humor powoli mi się poprawia:cool2:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWY ROK!!!

Cloe ja jestem, wlasnie zastanawiam sie czy isc spac czy czekac z telefonem w rece, aby policje wzywac jak nieletni szczeniak od sasiadow bedzie rzucal petardy w samochody...:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Wpadam teraz, bo potem cały ten huk pewnie obudzi mojego synusia i cycki będą pilnie potrzebne:-D. Siedzimy sobie z mężem i jest fajniutko, humorek już jest;-):cool2::-D.
Dziewczynki życzę Wam spełnienia wszelkich marzeń i żeby rozum słuchał serca:-):-):-).

A ja cały czas czekam aż dzidzia zaśnie ale na to wygląda że maleństwo postanowiło z nami witać Nowy Rok.:baffled: Nie mam pojęcia co jej się stało. W takiego Sylwestra nachodzą mnie same smutne refleksje ,muszę zrobić następnego drinka by odgonić smutki, lepiej w dobrym humorze witać Nowy Rok bo jeszcze okaże się że tak kiepsko będzie przez cały 2007 i co wtedy;-)

DZiewczyny wszystkiego najjjjjjjlepszego w nowym roku

Cloe nie martw sie, mnie tez naszly refleksje zwiazane z kolei z wiekiem, kurcze co Sylwester a ja mysle, ze coraz starsza jestem. A emerytura zbliza sie milowymi krokami buuuuuuu:baffled: :baffled: :baffled:

reklama
Szczęścia, co radość daje,
miłoci, co niesie pokój,
zdrowia, co rodzi wytrwałość,
wiary, co nadzieje prowadzi,
dni wypełnionych do końca,
nowych wschodów słońca
i niech więcej takich rzeczy Nowy Rok Wam użyczy

Kochane zycze Wam
wspanialego Nowego Roku i usmiechow na buziach maluszkow!!!!

Do góry