reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam

a ja w koncu pospałam :happy::happy::happy:

ale miałam mocną pobudke, bo na półeczce stała butelka po rannym mleczku i dostałam tym w głowę :baffled:

a co do spania mojej Mai, to tak jak u waszych szkrabów :-D

tez muszę lecieć na zakupy, bo boje sie że miesa zabraknie w sklepach tak jak to było przed świetami :no:

reklama
Cześć dziewczynki:-)
Ja dzisiaj później, bo jestem sama z moimi dwoma pociechami, mój jak zwykle w robocie:wściekła/y:, pracoholik jeden:-p:dry:.
Ależ się wczoraj rozpisałyście:szok:, ale wszystko nadrobiłam. Na wspólnego Sylwka na forum też się piszę i wyślę Wam barszczyku z uszkami (właśnie wstawiłam i się gotuje).
Co do karmienia do 6 m-ca to też myślałam, że tak będzie u nas, ale niestety Kuba nie chce pić mleka modyfikowanego i chcąc nie chcąc muszę go jeszcze karmić. Chociaż w nocy jest to wygodne:tak:. A dziś u nas w nocy było tylko jedno karmienie, a o 5.00 dałam smoka i zasnął - aż się zdziwiłam.
Nasz kot kolejny raz ma ruję i postanowiłam, że czas pomyśleć o małych kocurkach. Niestety u nas nie ma żadnych kawalerów tej rasy:-(, więc mamy problem.

I ja sie witam! :-)
Ja tez na zakupy dzis sie wybieram ale po 12:00.U nas swieci dzis piekne sloneczko wiec przy okazji bedzie spacerek.Dzis tez w domu troche porzadkow musze zrobic.Milego dnia.!:-)

Witam słonecznie. Pogoda za oknem taka, że bardziej przypomina Wielkanoc a nie Sylwestra :D My dzisiaj spaliśmy bardzo długo ale to tylko dzięki temu, że dwie starsze córcie sa u dziadków a Monisia lubi sobie pospać - zwłaszcza jak pod ręka czuje mamę :)
A jeśli chodzi o więcej informacji o mnie to juz napisałam w odpowiednim wątku :) (kilka słów o Nas)

Madziara - właśnie czytałam o Twoim dorobku i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem:tak:. Nie wiem dziewczyno, jak Ty sobie z tą gromadką radzisz, bo ja przy moich dwóch szkrabach czasami wymiękam. No i gratuluję małej fasolki, napisz jak się czujesz.
U nas też piękne słońce, ale nie wiem, czy się gdzieś wybierzemy, bo taka jestem jakaś padnięta, że nic mi się nie chce, a jeszcze za gotowanie się wzięłam:-p.

Madziara podeslij no tego sloneczka, bo u mnie szaro-buro i deszcz leje:no:
Ja na Sylwka z Wami tez sie pisze, zrobimy sobie babskie powitanie nowego roku, szampanika juz mam, wiec nie ma sprawy.
Zuzia bardzo chetnie sprobuje Twojego barszczyku z uszkami, ja moge podeslac pierozki:tak: ;-) :laugh2:
Wlasnie zrobilam sobie test paskowy moczu, bo mnie cos lamie w okolicach nerek, ale wsio w porzadku, wiec to moze jednack znowu ten cholerny krzyz. Nie ma co starosc, nie radosc....:baffled: :baffled: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
Aga - staruszko, ciesz się, że boli, bo to znaczy, że jeszcze żyjesz;-):-D:-D:-D. Mnie też coś ciągle pobolewa, jak nie tu, to tam, taki los:eek::baffled::dry:. A pierożki chętnie bym skonsumowała, ale robić mi się nie chce, więc podeślij:tak:.

Do góry