reklama
cloe
Fanka BB :)
O trzymam za słowo drogie mamusie , pierwsza siądę przed kompem i będę relacjonować sylwestrową noc, wspólnie może okazać się że będzie całkiem ciekawie
Iwonka ja to nawet zazdroszczę ci tego że wogóle mogłaś karmić cycem. Ja niestety mam wklęsłe brodawki i z karmienia niewiele wyszło a szkoda.:-(
pora się żegnać
Słodkich snów!
Iwonka ja to nawet zazdroszczę ci tego że wogóle mogłaś karmić cycem. Ja niestety mam wklęsłe brodawki i z karmienia niewiele wyszło a szkoda.:-(
pora się żegnać
Słodkich snów!
Marlenka
Marcowa Mama 2006
A ja dopiero teraz mam chwilkę na komputer i net. Czytam i czyta i końca nie widać
Madziara i Woloszki witam w gronie mam siedzących w domu.
Moje maleństwo zasnęło dzis ok. 21.30 - podejrzewam, że po wyjściu dolnej lewej jedyneczki 26 grudnia następne ząbki się pchają. Czasami przebudza się w nocy zaklinowany w poprzek łóżeczka.
Madziara i Woloszki witam w gronie mam siedzących w domu.
Moje maleństwo zasnęło dzis ok. 21.30 - podejrzewam, że po wyjściu dolnej lewej jedyneczki 26 grudnia następne ząbki się pchają. Czasami przebudza się w nocy zaklinowany w poprzek łóżeczka.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
cloe Karmienie piersia jest wygodne (do czasu) ale chyba jak bede miala kolejne dziecko to nie wiem czy bede karmic a [przynajmniej nie tak dlugo,gora do pol roku i w tym okresie jeszcze bede starala sie odrazu zastapic karmienie wieczorne butla tylko o ile mi sie to uda.Ale w praktyce sie okaze jak to bedzie.Tez zmykam spac i jeszcze przed snem umyje sobie podloge.Dobranoc!!!!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Marlenka Moja corka tez dziwnie spi a potrafi tez miec nogi na poduszce a reszte wiadomo gdzie......
aga29
Ja niestety mam wklęsłe brodawki i z karmienia niewiele wyszło a szkoda.:-(
Nawet nie wiesz jak Cie rozumiem cloe, u mnie bylo tak samo. Ale tak jak mowi Iwonka, pewnie tez nie karmilabym w nieskonczonosc tylko do 6go miesiaca a potem finito ;-)
U mnie juz wszyscy spia tylko ja jeszcze ogladam sobie w spokoju tv i choineczke mam zapalona, bardzo to ralaksujace...;-)
aga29
Dzien dobry, tym razem ja jestem pierwsza, a poszlam ostatnia ;-)
U nas zapowiada sie leniwy dzien, maly sobie pospal,a le chyba wlasnie go slysze, wiec czas mleczko przygotowac. Cos dzisiaj nie moglam spac, troche mnie w krzyzu lupie, a moze to nerki juz sama nie wiem. Chyba w przyszlym roku wybiore sie do lekarza.
U nas zapowiada sie leniwy dzien, maly sobie pospal,a le chyba wlasnie go slysze, wiec czas mleczko przygotowac. Cos dzisiaj nie moglam spac, troche mnie w krzyzu lupie, a moze to nerki juz sama nie wiem. Chyba w przyszlym roku wybiore sie do lekarza.
reklama
Podziel się: