reklama
cloe
Fanka BB :)
Dziewczyny nie żegnajcie się tak szybko.dopiero co zanlazłam odrobinę wolnego czasu by siąść przed kompem a tu szykują się pustki:-(
Madziara i Woloszki witam! Ja również jestem nowa,do tego grona dołączyłam całkiem niedawno:-)
Cieszę się że nie tylko mnie czeka Sylwester w domu;-)Za rok postaram się zeby w domu nie siedzieć bo wkońcu ostatnie lata młodości minął mi na siedzeniu w domu a byłoby szkoda.;-)
Madziara i Woloszki witam! Ja również jestem nowa,do tego grona dołączyłam całkiem niedawno:-)
Cieszę się że nie tylko mnie czeka Sylwester w domu;-)Za rok postaram się zeby w domu nie siedzieć bo wkońcu ostatnie lata młodości minął mi na siedzeniu w domu a byłoby szkoda.;-)
Hej Cloe ,ja tylko joannie odpisałam dobranoc ,jeszcze jestem ,ale tez sie niedługo zmyje ,
A co do siedzenia w domu ,to ja lubie w domku posiedziec ,taki ze mnie domator ,ale lubię strasznie też gdzies pojechac ,jakies wycieczki w nieznane .....,
A co do siedzenia w domu ,to ja lubie w domku posiedziec ,taki ze mnie domator ,ale lubię strasznie też gdzies pojechac ,jakies wycieczki w nieznane .....,
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
noelia Niestety w nocy to praktycznie zamiast moje dziecko spac w lozeczku to spi z nami i co godzine budzi sie zeby possac cyca.dlatego strasznie bym juz chciala zakonczyc karmienie bo mysle sobie ze wtedy i ona nie bedzie sie tak co i rusz budzila w nocy skoro juz cyca nie bedzie i sie odzwyczai
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Alez owszem,czemu nie.Nam tez cos nalezy sie:-) :-) :-) :-)Tyle nas w domu siedzi, że zrobimy sobie forumowego sylwestra
reklama
Podziel się: