reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejka.

Kasia gratulacje dla Natanielka :) teraz pojdzie szybko nocnikowanie.
a co do balsamow nie pomoge. Ł nie uzywa. On tylko wodą po goleniu.

wszystko mi boli. czuje sie jak by mnie coś przejechalo. wczoraj kilka godzin w ogrodzie spedzilam na pieleniu. dziś musze konczyc.mam dosc.. w zgieciu non stop.
do tego Filut ma wybitego palca. krwiak mu sie zrobił w stawie i na szynie paluch na 2 tygodnie.
O palca u nogi przyciął drzwiani. i chodza dwaj tacy pozaklejani.
a we wtorek mają impreze z okazji dnia dziecka fundacyjną :) O zachwycony.. bo znowu Myszka Norka bedzie.

reklama
Ameliee a nie ma żadnych preparatów dla królików z wit. C ?

Renata no to współczuję, trochę ci się kumulacja zrobiła, mój M. miał raz stłuczony palec po wypadku i do tej pory potrafi się odezwać :-(

Wczoraj Dzień Dziecka udany :-) Natanielek dostał w swojej kategorii pierwsze miejsce za strój kotka, bardzo się cieszę że ktoś nas docenił. Dostaliśmy wejściówki na basen oraz na plac zabaw :-D

Hello.

Emilowi już lepiej,dzisiaj rano tak wariowali z Maćkiem,
że dachował z kanapy,i w rezultacie nos zdarty
baffled5wh.gif
.

Maciuś nasz jest od jakiegoś czasu ministrantem,
no i z racji tej funkcji bardzo udziela się w kościele,
nie bronimy mu,wspieramy go jak tylko możemy.
No i dziś poszli z m.do kościoła,
i międzyczasie taka burza się pojawiła,
że musiałam po nich jechać do kościoła,
bo by przemokli na amen,w drodze do domu,
mimo tego że mamy tylko ok.10 minut spacerkiem.

A mój mężowaty mnie wczoraj zaskoczył,
mówi Asia ubieramy się i idziemy na piwko,.
Myślałam że pójdziemy do lokalu u nas na osiedlu,
a ten dzwoni pod blokiem po Taxi,
i zabrał mnie do Amsterdamu na dyskotekę,
w szoku byłam
shocked.gif
, poszaleliśmy na parkiecie,
do domu wróciliśmy po 4
happy.gif
.
Teraz m. odsypia zarwaną nockę,
Maciek poszedł do dziadków na ogródek,
a my z Emiloskim urzędujemy w domciu z racji jego choroby.

Buziaki i miłego popołudnia.

Ameliee a nie ma żadnych preparatów dla królików z wit. C ?

Renata no to współczuję, trochę ci się kumulacja zrobiła, mój M. miał raz stłuczony palec po wypadku i do tej pory potrafi się odezwać :-(

Wczoraj Dzień Dziecka udany :-) Natanielek dostał w swojej kategorii pierwsze miejsce za strój kotka, bardzo się cieszę że ktoś nas docenił. Dostaliśmy wejściówki na basen oraz na plac zabaw :-D
Kasiu u nas na plac zabaw trzeba mieć wejściówkę:szok:czy masz na myśli salę zabaw??Też byłyśmy i nawet Gajka zostanie twarzą Super Kota:)

wow, nawet nie wiedziałam że szukają twarzy Super Kota :-) no to gratulacje dla Gajki :-) a miałam na myśli wejściówkę do "Ale Bajki" :-D w sumie mamy już dwie, ale na razie Natana nie zabieram bo mały wsytdzioch sam nie będzie chciał pójść i tylko zmarnujemy wejściówkę ;-P

wow, nawet nie wiedziałam że szukają twarzy Super Kota :-) no to gratulacje dla Gajki :-) a miałam na myśli wejściówkę do "Ale Bajki" :-D w sumie mamy już dwie, ale na razie Natana nie zabieram bo mały wsytdzioch sam nie będzie chciał pójść i tylko zmarnujemy wejściówkę ;-P
Tak właśnie pomyślałam, że sala zabaw:)My lubimy tam chodzić ale niestety z funduszami ciężko:)Czy wy wczoraj przewijaliście się w parku koło Bazyliki>??

reklama
Do góry