reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejka.

Kasia gratulacje dla Natanielka :) teraz pojdzie szybko nocnikowanie.
a co do balsamow nie pomoge. Ł nie uzywa. On tylko wodą po goleniu.

wszystko mi boli. czuje sie jak by mnie coś przejechalo. wczoraj kilka godzin w ogrodzie spedzilam na pieleniu. dziś musze konczyc.mam dosc.. w zgieciu non stop.
do tego Filut ma wybitego palca. krwiak mu sie zrobił w stawie i na szynie paluch na 2 tygodnie.
O palca u nogi przyciął drzwiani. i chodza dwaj tacy pozaklejani.
a we wtorek mają impreze z okazji dnia dziecka fundacyjną :) O zachwycony.. bo znowu Myszka Norka bedzie.

reklama
Ameliee a nie ma żadnych preparatów dla królików z wit. C ?

Renata no to współczuję, trochę ci się kumulacja zrobiła, mój M. miał raz stłuczony palec po wypadku i do tej pory potrafi się odezwać :-(

Wczoraj Dzień Dziecka udany :-) Natanielek dostał w swojej kategorii pierwsze miejsce za strój kotka, bardzo się cieszę że ktoś nas docenił. Dostaliśmy wejściówki na basen oraz na plac zabaw :-D

Hello.

Emilowi już lepiej,dzisiaj rano tak wariowali z Maćkiem,
że dachował z kanapy,i w rezultacie nos zdarty
baffled5wh.gif
.

Maciuś nasz jest od jakiegoś czasu ministrantem,
no i z racji tej funkcji bardzo udziela się w kościele,
nie bronimy mu,wspieramy go jak tylko możemy.
No i dziś poszli z m.do kościoła,
i międzyczasie taka burza się pojawiła,
że musiałam po nich jechać do kościoła,
bo by przemokli na amen,w drodze do domu,
mimo tego że mamy tylko ok.10 minut spacerkiem.

A mój mężowaty mnie wczoraj zaskoczył,
mówi Asia ubieramy się i idziemy na piwko,.
Myślałam że pójdziemy do lokalu u nas na osiedlu,
a ten dzwoni pod blokiem po Taxi,
i zabrał mnie do Amsterdamu na dyskotekę,
w szoku byłam
shocked.gif
, poszaleliśmy na parkiecie,
do domu wróciliśmy po 4
happy.gif
.
Teraz m. odsypia zarwaną nockę,
Maciek poszedł do dziadków na ogródek,
a my z Emiloskim urzędujemy w domciu z racji jego choroby.

Buziaki i miłego popołudnia.

Ameliee a nie ma żadnych preparatów dla królików z wit. C ?

Renata no to współczuję, trochę ci się kumulacja zrobiła, mój M. miał raz stłuczony palec po wypadku i do tej pory potrafi się odezwać :-(

Wczoraj Dzień Dziecka udany :-) Natanielek dostał w swojej kategorii pierwsze miejsce za strój kotka, bardzo się cieszę że ktoś nas docenił. Dostaliśmy wejściówki na basen oraz na plac zabaw :-D
Kasiu u nas na plac zabaw trzeba mieć wejściówkę:szok:czy masz na myśli salę zabaw??Też byłyśmy i nawet Gajka zostanie twarzą Super Kota:)

wow, nawet nie wiedziałam że szukają twarzy Super Kota :-) no to gratulacje dla Gajki :-) a miałam na myśli wejściówkę do "Ale Bajki" :-D w sumie mamy już dwie, ale na razie Natana nie zabieram bo mały wsytdzioch sam nie będzie chciał pójść i tylko zmarnujemy wejściówkę ;-P

wow, nawet nie wiedziałam że szukają twarzy Super Kota :-) no to gratulacje dla Gajki :-) a miałam na myśli wejściówkę do "Ale Bajki" :-D w sumie mamy już dwie, ale na razie Natana nie zabieram bo mały wsytdzioch sam nie będzie chciał pójść i tylko zmarnujemy wejściówkę ;-P
Tak właśnie pomyślałam, że sala zabaw:)My lubimy tam chodzić ale niestety z funduszami ciężko:)Czy wy wczoraj przewijaliście się w parku koło Bazyliki>??

reklama
Do góry