reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U nas dziś jest festyn z okazji dnia dziecka organizowany przez dom kultury potem 1-2 mamy piknik lotniczy i jeszcze jakieś atrakcje w galeriach(gdyby pogoda nie dopisała) U nas dziś na prawdę ładnie i ciepło ciekawe tylko czy będzie tak popołudniu to wtedy wybiorę się z małym na ten festyn:-)

reklama
no i pogoda na dzień dziecka nie wypaliła, więc odwołali .... :-( tzn. przenieśli na piątek 7 czerwca ... pewnie i tak będzie lało znowu, prognozy są niekorzystne ... a zrobiłam dla Natanka taki fajny strój kotka, uradowany jak nie wiem co, ma teraz fazę na kotki :-)

znowu mam doła :-( wczoraj byłam w MOPSie nie chce mi się mówić nawet, no ale jakoś się do wieczora podbudowałam a teraz staram się nie myśleć, wczoraj chyba mnie po prostu przerosło tym bardziej że Nataniel był od rana nieznośny, zrobił popis na zajęciach i stwierdził że chce do domu! Aż mi się przykro zrobiło. W sobotę mają występ dla rodzinki i tylko jeden Nataniel z całej grupy robi fochy i w ogóle nie chce uczestniczyć. Normalnie się położył na podłodze i zaczął ryczeć na próbie. Masakra jakaś. Kurde już grubo ponad rok chodzi na te zajęcia, wszystkich zna i nic, w ogóle się nie adaptuje z grupą :-( Chciałam żeby trochę z dziećmi pobył żeby mu potem było w przedszkolu łatwiej a tu d... ech. A tak przy okazji przedszkola to właśnie mam zamiar zacząć znowu ich atakować żeby się wzięli do roboty, słyszałam już przynajmniej od dwóch osób że zrezygnowały a one nawet nie zajrzały do odwołań :-(

Cześć laski.
Melduję się że żyję.

Amalie nie denerwuj się,
pojedziecie to odpoczniesz psychicznie trochę.

A ja nadal na zwolnieniu siedzę,mam już szczerze dość.
No ale co mogę na to poradzić,nic.
Mam tylko cichą nadzieję ,
że ta ręka szybko dojdzie do siebie bo mam dość.

Wczoraj byłam z Emilka klasą na wycieczce,
w fabryce porcelany w ćmielowie.
Wrócił zadowolony.

Dziś w nocy dostał gorączki,
poranna wizyta u lekarza pokazała niestety anginę,
więc sobie siedzimy w domciu oboje.

Miłego wieczoru i spokojnej nocki.

Witam :-)

Wczoraj dostaliśmy list z przedszkola, że Nataniel dostał się na listę rezerwową (jest na 7 miejscu) także wciąż mamy nadzieję :-). M. w końcu dostał jakąś "normalną" wypłatę więc trochę się podniosłam na duchu ... a wystarczyło że przez dwa dni nie poszedł do pracy i proszę, jak zmiana - od razu się pieniądze dla niego znalazły ;-)

Pozdrawiam.

Hejka.

U nas pogoda nawet ok. zazwyczaj do poludnia gorąco jak w piekle a potem burza, leje.. tak z godzine i potem znowu skwar :)

F wczotraj byl na wycieczce szkolnej. w Kadzidłowie ( kilkanascie kilometrów od moich tesciów ;) ) zachwycony. i zachowywal sie super. dziś dla rozrywki przyszedł ze spuchnietym palcem. ok 18 mi powiedzil ze go boli.. ruszac moze, ale go boli.. zobacze do rana co sie bedzie działo. w razie W pojade na przeswietlenie.

WItam. No jeśli u nas utrzyma się pogoda to Dzień Dziecka będzie udany :-) Biorę się właśnie za kotkową czapkę. Pochwalić muszę Natanielka bo coraz chętniej siada na nocniczek i nawet udaje mu się zawołać siku czy kupkę i nie zmoczyć majteczek :-) dla nas to naprawdę duży postęp bo do tej pory w ogóle nie kumał o co chodzi ;-)

Dziewczyny dajcie jakieś opinie o balsamach po goleniu dla mężczyzn na naprawdę trudne przypadki. Mój M. ma bardzo twardy zarost i przez to po goleniu okropnie go piecza twarz, próbowaliśmy już wielu magicznych specyfików i do tej pory najlepiej sprawdził się LOREAL (dla skóry wrażliwej z jakimiś 4 minerałami), dziś kupiłam mu SORAYA MEN Adventure (40) i zobaczymy jak się sprawdzi ale może macie jakieś doświadczenie w tym zakresie? Kiedyś miał jakiś specyfik z Niemiec (Nivea) ale w Polsce niedostępny :-( niestety.

Pozdrawiam :-)

reklama
kasia no to gratki dla Nataniela ;-)ważne że zaczyna wołać:tak:mój jak już zaczął wołać to zaraz byl odpieluchowany:tak:;-)ale początki były ciężkie:-Dco do specyfików dla twojego m to ja się nie znam:-D ale mój zazwyczaj używa albo z Nivea z Gillete:tak:

U nas też pięknie się zrobiło:-)

Do góry