reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzinka co teraz dziergasz??? a ty opychasz gdzies to?? jezuu wez te swoje lale cudne sprzedawaj...hmm n abnak sprzedajesz ,hee.widzialam wizytowke:))))

ja pizze domowa robie....

reklama
Koralikowa podziel sie pizza jak zrobisz;-)
my po spacerku fajnie dziś ciepło ale teraz zaczęło wiać.
mały podziwiał robaczki wybiegał sie troche:-) tęsniłam za tym:tak:
a teraz śpioch mnie wziął:-Dale kawka może pomoże

aguska spoko prosze:)
hihi mam taka sama:)

aa kawa,ja tez musze..bo chmury,ciemno,,,zasypiam....

U mnie lejee jakz cebra,,ciemnoo strasznie...

Ostatnia edycja:
Hej!
Nie mam czasu pisać,moje dziecko zamienia się w terroryzującego mnie potwora,jest strasznie marudna,mało śpi w dzień jak i w nocy,z trudem zasypia,a gdy już jej się uda to po jakimś czasie budzi się z potwornym krzykiem.Zapewne to na zęby,biedne dziecko,bo cierpi,ale ja jestem niesamowicie zmęczona fizycznie jaki psychicznie.Na szczęście co raz bardziej przyzwyczaja się do taty,no,ale to mama ma cyca :-(

Widzę,że kontynuujecie tworzyć cudeńka :-)
Koralikowa.....mmmmmmniam!!!!!!!:tak:

Koralikowa o takie stworzyłam ;-) Dla mojej mamy zamiast kwiatów na 50 :-) Jako prezent główny dostanie lale personalizowaną, a Kocie zamiast kwiatów bo z niej "kociara" ;-)
561832_4529681052809_1497465053_n.jpg

hejka

wczoraj caly dzien zabiegany. wieczorem troche na zadek usiadlam i zaraz zasnelam ;/

Prawdziwa wiosna do nas przyszla. Chlopaki w samych bluzkach z dlugim rekawem biegali. ok 20 st. bylo. no raj.Wieczorem pogrzmialo, popadalo, ale wole to niz snieg :D szczegolnie w kwietniu :D

dziś na obiad kaczke w pomaranczach zrobie :)

Koralikowa - ja też muszę kupić buty Oliwi tylko ciągle nie wiem jakie :|
RenataT - brzmi pysznie, ja dzisiaj obiad na szybkiego (odgrzewany z wczoraj:) Olka wczoraj też szalała na dworze było cieplutko i słonecznie. Dzisiaj już powiewa chłodem- słońca brak

Hej!
Witam się po dłuższej nieobecności ;-).
Pogoda dopisuje, Duduś zdrowieje, na obiad mam spaghetti, żyć nie umierać :-D.
Bodzinko, śliczna ta kocia baletnica.
Koralikowa, ciotka daaaaaaaaaawaj kawałek tej pizzy, a ja Ci makaronem rzucę ot tak na wymianę :-p.
Reniu, zazdroszczę pogody ;-), tak troszkę bo póki co siedzieć w domu muszę. AAA mam pytanko, czy Ty przypadkiem nie prowadzisz bloga?
Ekomama, a próbowałaś małej ściągać mleko do butelki? To tata też mógł by się wykazać i podkarmiać, a Ty byś odpoczęła :tak:.
Oczywiście witam też nowe mamy, bo dużo do nas widzę dołączyło.
Czytać wstecz nie będę co się tu działo, bo postaram się być na bieżąco.
Buziaki dla pociech i dobrego humorku na resztę dnia ;-)

Lena a ty psychologiem jesteś może??? :-D:-D:-D ale jak znasz u nas kogoś kto się zajmuje terapiami par na NFZ to daj znać ... chociaż jeszcze nie wiem jak to będzie bo po piątkowej "rozmowie" to w sumie mała załamka :-(

Koralikowa nie ma sprawy, aj bynajmniej na razie nigdzie się nie wybieram ... więc jak będziesz miała jakieś zamówienia to po prostu pisz :-)

Ekomama ja swojemu Natowi dawałam na ząbki skórkę od chleba :-D

Bodzinka fajna kocica-baletnica :tak:

witaj fanta :-)

Pogoda piękna, a ja mam po prostu kumulację weekendową!!! nie dość że coś mi się związek wali, to jeszcze coś mi się z okiem stało no i powrócił ból zęba, z tym że 3 razy mocniejszy!!! masakra!!!! ale za to rysuję pierwszego bociana do wystawy ... pokażę wam jak skończę :-D

reklama
Hej!

Reniu, zazdroszczę pogody ;-), tak troszkę bo póki co siedzieć w domu muszę. AAA mam pytanko, czy Ty przypadkiem nie prowadzisz bloga?

ja?? nie, zadnego bloga..

Jezu co za ciezki dzien. jakas taka wymemlana jestem. zerto zycia, reakcje spowolnione ;/ do tewgo O dal popis przed chwilą. Po kim ten upor to ja pojecia niemam ;)

jutro znowu z F na SI.. ale nocujemy u moich rodziców z chlopakami.

Do góry