reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobry
Fifi śpi, Lolo nie....A zaraz musze Juniora budzić i na kontrole i zastrzyk. Prosimy o &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

reklama
bodzia a ile dostał zastrzyków?będzie dobrze za parę dni będziesz miała zdrowego łobuza;-)
mój już kaszkę zjadł zaraz będziemy się ubierać
ponoć od jutra ma być o wiele cieplej tylko deszczowo no ja mam nadzieje:-Da deszcz zniosę:-Doby już nie śnieg:-D

witam porannie :-)

my dopiero wstaliśmy i zaraz schodzimy na śniadanie, koniecznie muszę zacząć go wcześniej budzić, tyle że sama jestem nieprzytomna o 7 :-D:-D:-D:-D

aguska ponoć już dzisiaj ma już być cieplej tylko ten deszcz wszystko psuje, u nas ciemno jak w nocy :szok:

bodzinka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Renata no tak to już jest z chłopakami, za to jak rodzeństwo przyrodnie jest i się rzadko widuje to nie ma z nimi kłopotu bo się chcą sobą nacieszyć a nie się bić :-D my właśnie dzisiaj mamy po szkole starszego brata przyrodniego Natana :tak:

hej, leci Czarodziejka z księżyca :-) jak byłam w podstawówce to kochałam tę bajkę :-D

P.S. zbieramy się dziś na Skaczące Nutki, mam nadzieję że nam znowu nie odwołają :laugh2:

Ostatnia edycja:
Bodzinko kciuki za kontrolę.

Kasia, Ty o 7 jesteś nieprzytomna, a mój Szymon jak kogut wstaje z wschodem słońca :szok::eek::baffled:...co ja mam powiedzieć??? hehehe

Dziś przyjeżdża do mnie moja babcia na kilka dni, dzieci się ucieszą, a sama babcia chyba najbardziej :):)

Fajnego dnia wszystkim życzę.

Hejka.
Nocka cudna .Maqła spała od 21.30 do 7.10 beż żadnej pobudki :tak::rofl2::rofl2::rofl2:
Pogoda taka sobie ,bo pochmurno ,ale widzę ,że nic nie pada
HURRAAAA !!!
Wreszcie nic nie leci i nie kapie z nieba .:-D:-D

Bodzinka zdrówka dla małego .
Wracając do rozwoju dzieci .
Też uważam ,że dziecko 3 + powinno koniecznie chodzić do przedszkola lub do klubu malucha ,ale młodszemu spokojnie wystarczy plac zabaw ,bo takie maluszki jeszcze nie umieją nawiązywać relacji społecznych i kompani do zabawy są im niepotrzebni ;-).
To raczej etap poznawania świata wszystkimi zmysłami ,więc czasu na sacjalizację jeszcze brakuje .:-p
My właśnie wchodzimy w 2 etap rozwojowy 12+ czyli sprawdzam wszystko co na mojej drodze wszystkim czym się da .
W tej chwili Kuby książki wyfrunęły z szuflady i wszystkie luźne kable od komputera właśnie zaczynają być sprawdzane .
Czas na interwencje ,bo Kubuś jak wróci to pokoju swojego nie pozna :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Tak Amaliee dobrze o nas czasami też pomyślą .
A dlaczego po ślubie tracisz alimenty ?
Bo ja nie w temacie jestem ,więc zadaję głupie pytania ,ale mam nadzieję na odpowiedź .;-):rofl2::rofl2:
Moja pchełka padła to mam czas na wykończenie czapki .
Za jakiś czas ją wkleję bo zrobiłam dla znajomej synka .:tak:

As 76 - kochana, bo mój A. chce małego przysposobić ;) to alimenty pójdą w niepamięć :) z czego sie w sumie ciesze, bo od tego człowieka nigdy złotówki nie chciałam. Heh ale sytuacja mnie zmusiła do brania alimentów. Niech on znika z naszego życia a i z papierów małego tez :) o!Chyba niedlugo wyjdziemy na spacerek. CHociaz srednio mi sie chce bo pogoda nijaka. NO ale to ostatni dzien wdychania jodu :)Macie foto królika Kicka :)I moich baletek :) ocenicie czy na wesele do sukni beda pasowac?
Sliczne !!!
a króliczek wygląda na małego lewka lub na angorkę francuzką ;-)
Czapka o której pisałam

reklama
Amaliee buciki cudne a królik słodki.
As śliczna czapa.
Lolka energia rozpiera, Filipa też. Mogliby się podzielić :-p

Do góry