reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie .
Noc cudna ,więc spoko.

Młoda rozrabia ,a ja do was zaglądam .
Wczoraj nie miałam wody ,bo silnik padł ,a dziś od rana nie miałam prądu ,bo drzewo się przewróciło na druty .
Na szczęście już jest prąd ,więc powoli wszystko do normy wraca .
Kasia matiy niestety na blogu nie masz takiego gadżetu ...
Zapisz się do tej witryny lub dodaj do obserwowanych i nie mogę Cię dołączyć .

Blog super .
Jednak ja na twoim miejscu wycofała bym post z cennikiem ,bo skarbówka ściga ;-)
Oficjalnie nie wolno nic sprzedawać jak nie masz działalności gospodarczej.:baffled::baffled:

Amaliee zazdroszczę i wyjazdu i króliczka ;-)
wyjazd jest w tej chwili nieosiągalny ,a nowy królik również.
Ja mam brązowego baranka :rofl2:

reklama
Hop hop
Po świętach ogarnął mnie leń, aż wstyd normalnie. Lalki czekają aż je skońćze, a ja mam problem tyłek z kanapy podnieść...Szczególnie, że u mnie zima pełną gębą. Śniegu po łydki nasypało :szok: Koszmar jakiś:angry: A mnie zimówki się rozwaliły, w adidasach śmigam i się zastanawiam :kupić kozaki czy nie?? Szczególnie, że kasy jednak brak. Płakać mi się co rano chce jak za okno spojrze!!!
A w ogóle zapraszam na blogaska. Wygrać lale u mnie można
Gałganki z duszą: Rocznicowe Candy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam popołudniowo :)

Ameliee zazdroszczę ci pobytu nad morzem. Ja po prostu kocham morze. I Ci powiem szczerze, że masz świetnego faceta, że tak potrafił sam z siebie bez żadnego nagabywania (kup mi to!!!) zrobić Ci taki prezent :szok: szok normalnie :-)

As 76
myślisz że mogliby mnie namierzyć? mam też ogłoszenie na Tablicy :-( nie stać mnie na założenie działalności tym bardziej że z tego co zarobię to ledwo na materiały starcza a co tu mówić o jakiś opłatach ... nie znam się na tym zwyczajnie :zawstydzona/y: a co do bloga to nawet nie wiem czy mogę u siebie zrobić coś takiego jak pisałaś ale sprawdzę, zazwyczaj wyłączam wszystkie dodatkowe opcje bo mnie denerwują i psują mi ogólne odczucie ... jedyne co znalazłam to "Subskrypcja bloga"

Śnieg dalej sypie a prognozy pogody zmieniają się co 5 minut. Nataniel nadal ma katar, chociaż go smaruję Pulmexem codziennie przed snem. Właśnie ogląda Nemo i mam nadzieję że uśnie sobie, ostatnio jest z tym problem :baffled: jedyny ratunek w Nemo, ale i to nie zawsze pomaga ... :-D

hej

Juz raz odpisywąłam i cos mi komps ie wylaczyl,,grrr....
Pisze drugi raz..jak ja tego nie cierpie...:baffled:...

kasiu juz bylam na blogu iw idzialam,a powiedz mi ze zdjecia tez rysujesz?? zawsze chcialam miec narysowanego synka jak byl malutki,,na sciane chcialam walnac....i moze mamie na dzien matki,dwie corki...hmm..ale podsunelas mi pomyslow...a ile ci wyniesie namalowanie takiego cacka...ramke rozumeim sama musze sie zaopatrzyc???

Renia no podobno juz w pon ma byc 10stopni i slonko....oby bo buty mam rozwalone....

Amalie fajnie ze swieta udane,,to ty nad morzem,hee,,to blisko do mnie,,tzn moze nie z ablisko,,ale juz blizej niz wczesniej,...he..odpoczywaj i pokaz nam kroliczka:)))

Bodzia noo ten snieg jets okropny,tym bardziej w kwietniu...

kasiu oj zdrowka dla natanielka.....ii wiesz gdzies mialam buty praktycznie nowki..a rozmiar buta jaki synek ma?? i ciuskzi gdzies byly,,hmm...juz nawet nie wiem gdzie...

Koralikowa oby bo mi ten snieg, te bloto juz bokiem wychodzi.

U nas na wsi to ja rozumiem.. podworko zorane przez auto mam totalnie. droga nadal nie odsniezona. Ł dzwonil do gminy pytac czy mają zamiar do nas plug puscić. jest kwiecien, a u nas gmina tej zimy nie odsniezala, bo najpierw drogi głowne. ale co mnie glowna droga obchodzi?? ile razy ją beda odsniezac?? co godzine?? do nas jest zaledwie 400 metrów od asfaltu. jadąc glowną skrecić na chwile w bok i po klopocie. ale co to ich urzedasów obchodzi.?? tylko ze jak bede z podatkiem zalega to nagabywac bedą ze zyc sie odechciewa. a zo co ja mam om go zaplacić??

dziś gdyby moala karetka przyjechac np, lub jakis ciezszy samochod to by ugrzezli, lub by w polu siedzieli. melasa taka na drodze ze do pol łydki sie noga zapada. a jak ten snieg sie zacznie topić to wogole bedzie trzeba tratwe zbijac.

Kasia priva ci wysmarowalam.

Koralikowa ja rysuję głównie ze zdjęcia, dzieci raczej trudno usadzić na dłuższą chwilę :-D a cennik cały rozpisałam na blogu i na Tablicy, bo jakoś ciężko mi zawsze było wyceniać swoją pracę :baffled: ... co do butków to Natanielek ma rozmiar 26 ale coś widzę że za chwilę i z tego wyrośnie, nigdy nie wiadomo z tą jego nogą, przez pół roku miał numer 20 a potem mu w miesiąc o dwa rozmiary urosła, a potem o kolejne trzy, zimowe butki ma jeszcze 25 ale dziś mu założyłam adidaski 26 po domu (bo mu coś strasznie nóżki marzną) i widzę że zaraz na styk będą :szok: szok

Renatko
widziałam, dzięki :-)

Kurde, normalnie szlag może człowieka trafić od tego siedzenia w internecie, non stop mi wysyłają na pocztę albo wyskakują okienka żebym wzięła udział w jakiejś sądzie (są ikonki google chrome, internet explorer i mozilla) internetowej, ale ja już się kiedyś nadziałam więc od razu czytam regulamin, a tam pisze że trzeba wysłać sms za ponad 6 zł a potem jeszcze się płaci za przychodzące smsy ... także uważajcie dziewczyny, bo na każdym kroku próbują nas naciągnąć ... ja kiedyś musiałam zapłacić rachunek na 90 zł przez jedną głupotę!!! aż mi się płakać chciało ... teraz zawsze jak jest jakiś konkurs lub cokolwiek to zawsze najpierw czytam regulamin dokładnie i w większości są jakieś ukryte opłaty!!! po prostu naciągają na potęgę :angry:

Koralikowa ups :-p dzięki za upomnienie, jakoś nie pomyślałam o tym ...

a co do tego okienka to właśnie chodziło mi o to, że to akurat nie jest jakaś tam reklama tylko sonda, a są ludzie którzy chętnie biorą udział w różnych sondach i ankietach (np. ja :-)) i tak sobie pomyślałam, że ostrzegę a przy okazji swoją złość wyładuję ... a dziwnych maili to ja też nie otwieram tylko usuwam od razu tak jak ty:tak:

kasia-matiy - Rysunki są mega! Przepiękne. Czemu ja nie mam takiego talentu :| Dla mnie rewelacja! :-)
Amaliee - no złoty facet Ci się trafił (o ile tacy w ogóle istnieją :p) mojemu to trzeba kilka razy powtarzać co bym chciała, co by mógł kupić a i tak ostatecznie sama sobie kupuję. Niespodzianka... nie pamiętam kiedy ostatnio mi jakąś zorganizował :p:p

reklama
Witam z samego rana :-)

Dziś Nataniel po raz pierwszy obudził się o swojej normalnej porze od kiedy przesunęli czas. I oczywiście od razu zawołał żeby mu puścić bajkę :-D. Akurat na Pulsie puszczają Tom i Jerry ale jakieś nowe, czemu nie puszczają już starych dobrych bajek ... uwielbiałam Toma i Jerrego :tak:

Do góry