reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Heja.

Kasia ja tez w lumpkach sie ubieram. i dzieciom i sobie i nieraz dla meza coś fajnego znajde. czesto rzeczy w super stanie wynajduje. Ł do wylewu dostaje bo za kazdym razem bycia w miescie ja musze zajsc :D No ale nie stac mnie zeby w skleapch kupowac. Kiedyś F darł spodnie na kolanach z predkoscią swiatla. teraz O.
a co do ubranek.. w jakim wieku masz syna. tez posiadam po chlopakach.

jedziemy na swieta do tesciow. chlopcy sie gorączkują jakby na Karaiby jechali..

sniegu nasypalo od cholery/. ok 10 cm.. wielkanoc kuźwa czuc w powietrzu!

Dzien doberek po swietach:)))

I jak tam laseczki???? objedzone??
Zajączek był???

U mnie spoko,gdyby nie to,ze auto mis ie popsuło w niedziele..jak bylismy na snaidaniu u ammy..to juz nie odjechalismy swoim,,padl kaput..tak nagle...masakra...

Ale tak to swieta spoko luz....

o wracac na BB....

A dzień dobry!
Najedzona i leniwa, nic mi się nie chce:) wczoraj zdrzemnęliśmy się całą rodzinką po południu i obudziliśmy się dopiero o 18 :):) tak nam się smacznie spało.
Mała oblewała nas wodą równo z jajeczka :p bo pistoletu nie umiała jeszcze obsłużyć. Szkoda tylko, że święta białe a nie zielone:/

Witajcie po świętach.
:tak:
U nas wszyscy zdrowi co najważniejsze .Mała raczkuje coraz więcej i szybciej .Oczy dookoła głowy trzeba mieć :-D:-D:-D:-D

reklama
Cześć dziewczyny. Naprawdę kochane jesteście. Za bardzo nie rozpaczam że muszę się po lumpeksach ubierać, bo czasem i fajniejsze rzeczy w niż w sklepach, no ale czasem i tam za drogo jest niestety :( szczególnie cierpimy na brak butów, kurteczek itp. bo to najdroższe, teraz dostaliśmy od babci na zajączka to Natusiowi kupiłam buciki na wiosnę. Synek już niedługo będzie miał 2,5 roku i nosi ciuszki głównie 86 ale już wyrasta jak mu kupuję to na 92 i 98, a buciki 26. Będę wdzięczna naprawdę za wszystko, nawet jak podniszczone.

Na święta pojechaliśmy z bratem do mamy, bo też dawno wnusia nie widziała, a i ja sobie odpoczęłam od teścia. Chociaż jak wróciłam wczoraj to jeszcze bardziej zmęczona się czuję i mnie wnerwia to wszystko jeszcze bardziej. A wam jak się układa z teściami? Ja ze swoimi muszę mieszkać i mam ochotę uciekać na księżyc. Teściowa jest w porządku i w ogóle zawsze sobie pogadamy, przynajmniej ma się biedna kobieta komu pożalić na męża i razem jakoś ten trud życia z teściem znosimy :(

Właśnie na święta zawiozłam mamie w prezencie (na dzień babci taki spóźniony trochę bo się nie widziałyśmy dawno) portret Natusia, niedawno narysowałam. Mój synuś ma tutaj niecały roczek :)
Zdjęcie0372.jpg
Bidulek ma katar już dwa tygodnie i coś mu przejść nie chce :( chyba przez tą pogodę wredną, za tydzień ponoć ma przyjść ciepełko, nie mogę się doczekać :)

Dziewczyny kochane powiedzcie mi jak dodajecie te paseczki kolorowe z wiekiem waszych pociech, bardzo bym chciała też takie coś :)

Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie i dziękuję za wszystkie miłe słowa. Człowiek od razu się inaczej czuje jak ma się do kogo odezwać :)

Załączniki

• Zdjęcie0372.jpg
    Zdjęcie0372.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 25
Do góry