reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie .
U nas oki.\
mała rozrabia na całego .Zdrowi jesteśmy a to najważniejsze ,z resztą zawsze można sobie poradzić :tak:
ech no i moje skarby najdroższe światecznie wklejam .

reklama
Hejka. U nas zimo-czegoś tam ciąg dalszy. sieg i bloto lezy. okropna pogoda. Teraz pada snieg, na zmiane z marznacym deszczem. No kiedy ta wiosna???

Jutro F ma wolne. 6 kl egzamin piszą.

As cudną core masz. Jaką ona ma doroslą buzię.

As ale Kuba się zmienił :szok:. Taki prawdziwy starszy brat się z niego zrobił. :tak:Karolcia przesłodka.:-D
Renatka i moje starszaki jutro mają wolne. Tak w kratkę chodzą te dzieci.
Wiolunia dużo zdrówka dla Was!
kasia_matiy ale masz talent. :-) Tutaj znajdziesz instrukcję wstawienia suwaczka : https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-w-profilu-testy-14254/
Aguś hop, hop . Wróciliście?

Cały dzień dziś u nas śnieg prószy.:no:

Ostatnia edycja:
Dzięki wielkie Justa :)

U nas też pada śnieg. Podobno w przyszłym tygodniu ma się poprawić, ale kto to wie ... :( nie mogę się już doczekać słoneczka, tym bardziej że w domu chłodniej od tego wiatru ...

As kurde wspolczuje braku tej wody. U nas wczoraj rano nie bylo ( mamy ze swojej studni i Ł pompe wymieniał ) i ja mu niby trulam ze od cywilizacji mnie odcina. a naprawde kilka razy mu wspomnialam zeby sie pospieszyl :D

Snieg i u nas pada. zaczelo tak spac i nie przestaje.noz mam dosc. patrze za okno i zastanawiam sie czy ryczec czy sie smiac ?? jak to to mi sie topić zacznie to nas bloto zaleje. z domu nie wyjde bo mnie wessie.

Mialam nadzieje na jutrzejsze lezenie w lozku do pozna. ale F mnie dziś powiadomił ze on ma dziure w zebie i on by chcial do dentystki zanim mocno bolec zacznie. No i co zrobić?? skoro on musi to musi.. w sumie dobrze ze sam chce a nie np mialby placzem sie zanosić ze on sie boi ( jak to jego matka robila do calkiem niedawna ;) )

Kasia masz talent. zazdroszcze. ja ludzi nie umiem rysowac. Kiedyś kolezanek mlodsze rodzenstwo wyposazalam w rysunki bajkowych postaci . niedawno F znalazl moj jakis zeszyt i tam byly rozne moje bohomazy. zachwycony byl... ze to mama sama rysowala.

rękę trzeb ćwiczyć, zawsze to powtarzam, tak jak we wszystkim samo z siebie nic nie przyjdzie :)

dziękuję bardzo za wszystkie komplementy, ja rysuję od dzieciństwa (od pierwszego roku życia dokładnie) i bardzo to lubię :tak: dzisiaj własnie dostałam zamówienie na portret (na prezent ślubny) i bardzo się cieszę bo chociaż troszkę kaski wpadnie :-)

Kasia-matyi,jak chcesz,to ja mam też ciuszki po synku i nie za bardzo mam je gdzie trzymać,a na córcię nie wszystko pasuje.

Byłabym bardzo, bardzo wdzięczna.

P.S. O kurczę, właśnie zauważyłam jaką literówkę walnęłam w adresie bloga :-p więc pędzę szybciutko to zmienić!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Heja

As cudna karola,a syn to wow jaki juz mezczyzna.
Renia moj tez ma wolne i jutro kuzyn do niego wpadnie i sami beda w domu.
Kasiu ja non stop sie w lumpach ubieram,polowe rzeczy mam z lumpka.
A rysunek boski. Ile bierzesz za taki portret? Jutro bloga odw,bo teraz y tel pisze.
Wiola zdrńweczka.
Amalie no to super prezen. A jak tam przygotowania?

Kurcze ja dalej bez auta-dwoch szwagrow specjalnie musialo mnie wozic. A jeszcze nie wiadomnm czy moj chlop na week zjedzie,aby go zrobic-normalnie zalamka.

Dobranoc.

Hejka porannie.

Moldszy mial jechac dziś do p-la. wstalam o 7.15. a autokar mamy 7.50. z tym ze trzeba 3 km dzieciaka dowiezc lub zaprowadzić. i ja bylam gotowa gnac Ł zeby Oskara wiozł.. ale on mnie uswiadomil ze droga nieprzejezdna, ze w nocy 2 h sie odkopywal zeby do domu dotrzec. na podworku znowu bialo. jakos chyba wole te bloto.. przynajmniej widac ze zbliza sie w kierunku wiosny.
takze dwoch kawalerow mam w domu. spokojny i cichy dzien to nie bedzie.. chyba ze wygnam ich do odsniezania z Ł a sama bede gnic w lozku.

kasia napisz mi jeszcze raz bo znalezc nie moge.. jaki rozmiar ciuszków nosi twoj syn. co raz robie przegląd szafy po mlodym i niby wywozimy do Ł siostry dla jej syna, ale mowila zeby sie powstrzymywac bo Pawel nie zdązy wychodzić wszystkich ubran.

reklama
Koralikowa dzięki wielkie. Wiesz, ja nie rozpaczam aż tak bardzo że z lumpeksu, czasem tylko bym chciała żeby mój synek miał np. nowe buty a nie po kimś. Ale ostatnio to nawet na lumpy nas nie stać dlatego taka załamana jestem :( A na blogu ostatnio opublikowałam cennik . Może mi się uda coś dorobić .... Więc jak chcesz to tam napisałam ile kosztuje taki portret :)

RenataT mój brzdąc jeszcze niektóre ciuszki nosi 86 ale z większości już wyrasta, więc troszkę większe, nie pamiętam jak to jest po kolei, chyba 92 i 98 ... jeżeli macie coś zbędnego to będę bardzo, bardzo wdzięczna.

Dzięki wielkie dziewczyny. Kochane jesteście.

Ostatnia edycja:
Do góry