reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej

witam z kawa:)

Bunny wspolczuje,,no musisz znalezc swoj sposob,,tylko jak raz sie złamiesz..to dziecko to bedziew ykorzystywalo...takze ostroznie...

Moj na gieldzie,,ja zaraz ide palme swiecic na 11...

reklama
witam.
Bunty są w każdym wieku począwszy od 2 latków do 18 to najmarniej ...
Musisz sobie znaleźć własny sposób na jego wybryki .
Ile dzieci tyle charakterów i złotego sposobu niestety nie ma :no:

Dziewczynki zrobiłam karolince chusteczkę na główkę
zapraszam do oglądania :tak:

Z koszyka rękodzielnika

A ja skończyłam Zajcową ;-)
601604_357960694320924_977954098_n.jpg

Mój synuś buntuje się od 2urodzin ale mu nie ulegam więc biegnie do taty, który mu ulega i jeszcze mnie ochrzania. Więc spokojnie wieczorem mówię, że jego zachowanie w stosunku do młodego tylko pogarsza sprawę .
A słuchając o nic nie robieniu to przypomina mi się mój brat, który 1 czerwca skończy 24lata w domu nie robi nic tylko komputer, telewizor, a jak jestem u rodziców (raz w miesiącu) i moja mama prosi mnie bym poraz enty poszła do piwnicy po kompot to jak ją spytałam to mówi, że Adaś ma nauki dużo, a jak wchodzę do jego pokoju to gra i ogląda telewziję. Mało tego moja mama sprząta w biurku jego papierki i zanosi mu do pokoju jedzenie i picie. Boli mnie, że buntuje mamę przeciwko nam. "Dzięki" niemu moi rodzice nie akceptują mojego męża, teściów ani tego, że się wyprowadziłam i zabrałam wnuka.

Ostatnia edycja:
Bodzinka, Pani Zającowa prześliczna :):)

Amaliee, a dlaczego Twój synek ma orzeczenie i się rehabilitujecie, tzn. z jakiego powodu??
Szymonowi orzeczenie kończy się we wrzeniu tego roku, tez będę starać się o następne, ale już nie z powodu wcześniactwa, tylko niedosłuchu.
Nie ukrywam, ze kasa sie przydaje, ale wolałabym nie miec tej kasy, iść do pracy, a Szymona zdrowego bez potrzeby załatwiania mu orzeczenia :(
Ale jest jak jest. Mam nadzieje, ze nie wyskoczy nic "nowego", bo z wcześniakami nigdy nic nie wiadomo.

Kto rano wstaje....temu zimno w stopy :-p
Fifi miał rano duszności i kaszel więc o 5wziewy. Podziałały błyskawicznie boonich nie znosi i w trakcie się wydziera,więcwszystko ładnie trafiaod razu do płuc ;-) Kaszel aż go obudził, bo wziewach zdrowe dziecko...Mus mu w południe robić :-(

Witajcie;-)
U nas noc bez pobudek za to na dobre wstalismy o 4.45 ale lepsze to niz siedzenie w nocy przez kilka godz.
Bunny, Bartek stara sie wymuszac np gdy mu cos nie pasuje zaczyna bic wszystko co napotka na swej drodze, ja mowie tylko ze bedzie go reka bolala, nie biore go na rece bo wtedy jest gorzej. Czasami rzuca sie na podloge i tez tylko mowie ze gdy mu przyjdzie zeby do mnie przyszedl. Oczywiscie patrze zeby sobei czegos nie zrobil ale to ewidentnie na pokaz bo bije lekko tak samo sie kladzie delikatnie zeby sie nie uderzyc za mocno. W sklepie chce rzadzic pokauje co mam mu kupic ale bierzemy 2 rzeczy nie wiecej, za to ucieka ciagle nie zwraca uwagi na obcych idzie zadowolony nawet nie oglada sie za mna, dlatego zalupy robimy tylko gdy siedzi w sklepowym wozku wtedy dostaje chrupki, ciasteczko itp
Bodzia zdrowka dla Filipa
Aguska, dodzwonilas sie?u nas trzeba bez przerwy od 7.30 dzwonic a czesto nie odbieraja zwlaszcaw pon bo ludzi za duzo ale mam przychodni blisko wiec z rana ide i sama rejestruje

reklama
anula no dodzwoniłam się ale u mnie też ciągle trzeba dzwonić i mieć w pn szczęście.mamy wizytę na 10,15:tak:a co do tego uciekania to kiedyś mu przejdzie.Np mój Bartek też szedł uciekał itp ale od nie dawna zrozumiał że jak ucieknie może mnie zgubić i boi się stracić mnie z oczu więc chyba do tego muszą dorosnąć:tak:
mały ma już połowe strupków bo reszta odpadła niektóre miejsca już się ładnie zagoiły że nawet śladu nie ma.:-)Zostało tylko kilka takich dużych strupów ciekawe czy i po nich nie będzie miał blizn:confused:ważne że na buzi prawie nic juŻ nie ma:tak:
U nas słońce ale mroźno:dry:

Do góry