reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzięki dziewczyny za powitanie. Może to dziwnie zabrzmi ,ale cieszę się ,że nie jestem sama i są mamy w podobnej sytuacji. Wiem ,że muszę szybko zacząć działać. Synka muszę zapisać już do przedszkola do kwietnia zapisy, na wrzesień ,tam też poznam inne mamy. Tutaj gdzie mieszkam to ludzie są chyba przywyczajeni do siedzenia w domu, jak mamy z dziećmi chodzą na spacery to każda osobno ,nie razem,chociaż one znają się od dziecka,śmiesznie to wygląda. Na placu zabaw ,trzeba "siłą" wydusić rozmowę bo każda milczy. Jakaś dziwna mentalność. Mnie za to zawsze wszędzie było pełno ,gaduła jakich mało ,a teraz to już chyba robię się powoli taką dewotą. Tego nie chce więc praca to priorytet, wyjdę do ludzi i będę miała swój grosz na przyjemności hihi :) Chce chociaż na staż bo w urzędzie pracy by mi dali , tylko muszę znaleźć pracodawcę.

reklama
Dobry! Przede wszystkim EWA,witaj!Głowa do góry dziewczyno!Negatywnym myśleniem nic nie wskórasz.Ale doskonale Cię rozumiem,ja mieszkam na dzielnicy,gdzie jest dużo mam z dziećmi i wózkami jak ja,a i tak poza jakimiś tam rozmówkami na piaskownicy nic się nie rozwinęło.A teraz w zimę to już całkiem cicho i głucho.Dlatego też znalazłam się tu na forum i dużo mi to daje choć brakuje mi takich znajomych co na kawkę wpadają. Bodzinka,sos czosnkowy na noc ?! No jak dziecko,no :-) Ja też uwielbiam czosnek,ale teraz nie za bardzo mogę. Aguśka Wszystkiego naj i dużo zdrowia :-) A skąd dziewczyny wiedziały,ze miałaś urodziny?!Bo ja żadnego wpisy nie zauważyłam....:-| As,tak czytam ,że pół nocy na Klaudię czekałaś i przyjrzałam się Twoim suwaczkom,kurcze jakie Ty duże dzieci już masz.Tak skoncentrowałam się na Karolince,a starszaki mi umknęły :-) Ja się tak zaczytałam w Waszych blogach,że na te drugie forum nie mam czasu zaglądać..... Wczoraj zrobiłam zakupy przez neta,a dziś facet dzwoni,że nie da rady przed 12 przyjechać,a ja nie mam chleba na śniadanie.....eh.....

Doberek :-)
Wpadam się tylko witnąć i do roboty :-)
Tutek na królicze buty szukałam, ale mój królik ma inne nogi. Ale już wiem jak je uszyć tylko filc fiotelowy nabęde :-) Hi hi hi, pokaże jak uszyje i odzykam karte do aparatu bo mi się dziś adapter zepsuł wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a taki zwykły pożyczony robi koszmarne zdjęcia. Strasznie je prześwietla..

Dobry! Przede wszystkim EWA,witaj!Głowa do góry dziewczyno!Negatywnym myśleniem nic nie wskórasz.Ale doskonale Cię rozumiem,ja mieszkam na dzielnicy,gdzie jest dużo mam z dziećmi i wózkami jak ja,a i tak poza jakimiś tam rozmówkami na piaskownicy nic się nie rozwinęło.A teraz w zimę to już całkiem cicho i głucho.Dlatego też znalazłam się tu na forum i dużo mi to daje choć brakuje mi takich znajomych co na kawkę wpadają. Bodzinka,sos czosnkowy na noc ?! No jak dziecko,no :-) Ja też uwielbiam czosnek,ale teraz nie za bardzo mogę. Aguśka Wszystkiego naj i dużo zdrowia :-) A skąd dziewczyny wiedziały,ze miałaś urodziny?!Bo ja żadnego wpisy nie zauważyłam....:-| As,tak czytam ,że pół nocy na Klaudię czekałaś i przyjrzałam się Twoim suwaczkom,kurcze jakie Ty duże dzieci już masz.Tak skoncentrowałam się na Karolince,a starszaki mi umknęły :-) Ja się tak zaczytałam w Waszych blogach,że na te drugie forum nie mam czasu zaglądać..... Wczoraj zrobiłam zakupy przez neta,a dziś facet dzwoni,że nie da rady przed 12 przyjechać,a ja nie mam chleba na śniadanie.....eh.....
Czekałam na Klaudię bo moja dama chirliderką jest i miała występy .
A potem impreza po występach z OPEN BAR i opaską VIP ,więc nie pytajcie jaka wróciła do domu :szok::szok::-D:-D:-D
Ale na pewno była szczęśliwa :-D:-D:-D:-D:-D
Jednak to był jej dzień imienin ,więc miała darowane :tak::tak::tak::-):-)

Mam ich wywiad ,jak chcecie to mogę wkleić ,ale to dopiero 1 część i tam jest taniec ze spota ,jak jeszcze Klaudii w grupie nie było ...

a to wam jeszcze najmłodszą pociechę wkleję

Co jest matka???

To miał być żart?

Ewa hej witamy :) Się nie martw ja mieszkam w mieście i też nie mam z kim na spacery chodzić i same chodzimy :) Tyle, że mam znajomych na studiach ale poza zajęciami też się nie spotykamy. Siostra moja teraz urodzi ale nie mieszkamy obok siebie więc na spacery też razem rzadko :|

reklama
Do góry