Dzięki dziewczyny za powitanie. Może to dziwnie zabrzmi ,ale cieszę się ,że nie jestem sama i są mamy w podobnej sytuacji. Wiem ,że muszę szybko zacząć działać. Synka muszę zapisać już do przedszkola do kwietnia zapisy, na wrzesień ,tam też poznam inne mamy. Tutaj gdzie mieszkam to ludzie są chyba przywyczajeni do siedzenia w domu, jak mamy z dziećmi chodzą na spacery to każda osobno ,nie razem,chociaż one znają się od dziecka,śmiesznie to wygląda. Na placu zabaw ,trzeba "siłą" wydusić rozmowę bo każda milczy. Jakaś dziwna mentalność. Mnie za to zawsze wszędzie było pełno ,gaduła jakich mało ,a teraz to już chyba robię się powoli taką dewotą. Tego nie chce więc praca to priorytet, wyjdę do ludzi i będę miała swój grosz na przyjemności hihi Chce chociaż na staż bo w urzędzie pracy by mi dali , tylko muszę znaleźć pracodawcę.
reklama
E
EKOMAMA
Gość
Dobry! Przede wszystkim EWA,witaj!Głowa do góry dziewczyno!Negatywnym myśleniem nic nie wskórasz.Ale doskonale Cię rozumiem,ja mieszkam na dzielnicy,gdzie jest dużo mam z dziećmi i wózkami jak ja,a i tak poza jakimiś tam rozmówkami na piaskownicy nic się nie rozwinęło.A teraz w zimę to już całkiem cicho i głucho.Dlatego też znalazłam się tu na forum i dużo mi to daje choć brakuje mi takich znajomych co na kawkę wpadają. Bodzinka,sos czosnkowy na noc ?! No jak dziecko,no :-) Ja też uwielbiam czosnek,ale teraz nie za bardzo mogę. Aguśka Wszystkiego naj i dużo zdrowia :-) A skąd dziewczyny wiedziały,ze miałaś urodziny?!Bo ja żadnego wpisy nie zauważyłam....:-| As,tak czytam ,że pół nocy na Klaudię czekałaś i przyjrzałam się Twoim suwaczkom,kurcze jakie Ty duże dzieci już masz.Tak skoncentrowałam się na Karolince,a starszaki mi umknęły :-) Ja się tak zaczytałam w Waszych blogach,że na te drugie forum nie mam czasu zaglądać..... Wczoraj zrobiłam zakupy przez neta,a dziś facet dzwoni,że nie da rady przed 12 przyjechać,a ja nie mam chleba na śniadanie.....eh.....
aguska2017
Fanka BB :)
Ekomama one wiedziały że miałam urodziny bo my się znamy już długo no i fb mamy;-)
Kiepsko z tym dostawcąważne aby do obiadu przyjechał;-)
Kiepsko z tym dostawcąważne aby do obiadu przyjechał;-)
Doberek :-)
Wpadam się tylko witnąć i do roboty :-)
Tutek na królicze buty szukałam, ale mój królik ma inne nogi. Ale już wiem jak je uszyć tylko filc fiotelowy nabęde :-) Hi hi hi, pokaże jak uszyje i odzykam karte do aparatu bo mi się dziś adapter zepsuł wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a taki zwykły pożyczony robi koszmarne zdjęcia. Strasznie je prześwietla..
Wpadam się tylko witnąć i do roboty :-)
Tutek na królicze buty szukałam, ale mój królik ma inne nogi. Ale już wiem jak je uszyć tylko filc fiotelowy nabęde :-) Hi hi hi, pokaże jak uszyje i odzykam karte do aparatu bo mi się dziś adapter zepsuł wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a taki zwykły pożyczony robi koszmarne zdjęcia. Strasznie je prześwietla..
Czekałam na Klaudię bo moja dama chirliderką jest i miała występy .Dobry! Przede wszystkim EWA,witaj!Głowa do góry dziewczyno!Negatywnym myśleniem nic nie wskórasz.Ale doskonale Cię rozumiem,ja mieszkam na dzielnicy,gdzie jest dużo mam z dziećmi i wózkami jak ja,a i tak poza jakimiś tam rozmówkami na piaskownicy nic się nie rozwinęło.A teraz w zimę to już całkiem cicho i głucho.Dlatego też znalazłam się tu na forum i dużo mi to daje choć brakuje mi takich znajomych co na kawkę wpadają. Bodzinka,sos czosnkowy na noc ?! No jak dziecko,no :-) Ja też uwielbiam czosnek,ale teraz nie za bardzo mogę. Aguśka Wszystkiego naj i dużo zdrowia :-) A skąd dziewczyny wiedziały,ze miałaś urodziny?!Bo ja żadnego wpisy nie zauważyłam....:-| As,tak czytam ,że pół nocy na Klaudię czekałaś i przyjrzałam się Twoim suwaczkom,kurcze jakie Ty duże dzieci już masz.Tak skoncentrowałam się na Karolince,a starszaki mi umknęły :-) Ja się tak zaczytałam w Waszych blogach,że na te drugie forum nie mam czasu zaglądać..... Wczoraj zrobiłam zakupy przez neta,a dziś facet dzwoni,że nie da rady przed 12 przyjechać,a ja nie mam chleba na śniadanie.....eh.....
A potem impreza po występach z OPEN BAR i opaską VIP ,więc nie pytajcie jaka wróciła do domu
Ale na pewno była szczęśliwa
Jednak to był jej dzień imienin ,więc miała darowane :-):-)
Mam ich wywiad ,jak chcecie to mogę wkleić ,ale to dopiero 1 część i tam jest taniec ze spota ,jak jeszcze Klaudii w grupie nie było ...
a to wam jeszcze najmłodszą pociechę wkleję
Co jest matka???
To miał być żart?
aguska2017
As Karolcia świetna
To Klaudia zaszalałaach ta młodość
To Klaudia zaszalałaach ta młodość
Jako rodzice jesteśmy tolerancyjni to fakt ,ale powszechnie wiadomo ,że ZAKAZANY owoc najlepiej smakuje ...No to się wybawiła ;-) Dobrze, że na taką mame trafiła ;-)
Ale fajna czapa!!! Modelka to wiadomo!!!
A prawda jest taka :
Jak się sama nie upilnuje to nikt za nią tego nie zrobi ....
Wklejam wywiad cz.1
Wywiad - Co cheerleaderkom proponują fani? #1 +++ Syrenki.tv
Japaneczka
reklama
aguska2017
As ile te dziewczęta mają lattak jak Klaudia 16?bo kurcze dla mnie to strasznie poważnie wyglądają
Podziel się: