reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejaa

Bodzia zaglosowalam,,chcialam z drugiego meila i juz nie moge?? czemu??

As ooo bloga stworzylas..wow...,,hee ja tez mam na blogspocie:)

Bodzia ja tego twojego nie mam...bloga,,a czemu to??

Jaa nocne marki..masakra...heheee

reklama
Hejka. Nową mame witam :)

a wiec.. w szpitalu bylismy aby wyciąc migdalek, naciąc wedzidelko i naciąc uszka, bo syn moj przygluchy juz byl od nadmiaru pllynu w nich. po wstepnym badaniu w poniedzialek ze samo nacinanie niewiele da, trzeba dreny zalozyc no i czy wyrazam zgode. wyrazilam. wczoraj mial zabieg. Po zniosl w miare dobrze. Moglo być gorzej. dziś wyszlismy do domy, z zaleceniem kontroli za miesiac. Tak zeby mi sie nie nudziło za barzo.. to teraz trzeba z Oskarem z uszkami na kontrol jezdzic. Mam nadzieje ze szybko tych drenów sobie nie wydrapie.

do tego wczoraj z Filipem jezdzilam na omowienie opiniii SI. za tydzien kolejne zajecia i bedą juz co tydzien. no chyba ze choroba kogoś rozlozy.
sniegu u nas od groma. tak w ramach przygotowan wiosenno-wielkanocnych :)

nieprzespanych nocy wspolczuje. Moi panowie , szczegolnie Oskar tez potrafi mi pobudki robić. nie powiem ze jestem z tego powodu szczesliwa.

Bodzia glos oddalam.

Oj Renata,to będziesz miała "biegania" niemało.Ważne,że już po zabiegach,bidulek pewnie się stresował przez to wszystko i Ty też. Dziewczyny,normalnie cuda tworzycie,naprawdę,gdybym obchodziła święta to z pewnością pokusiłabym się na te koszulki do jaj,faktycznie,problem z malowaniem byłby z głowy. Blogi już sobie pootwierałam,gdy tylko będę miała chwilkę przeczytam.Profilu na FB nie mam. Ależ mi dzień szybko zleciał,zaraz lecę dzieci kąpać i do wyrka,ze mną na czele,bo wcześnie mi się dzionek dziś zaczął (o 6:30) i był dość intensywny.Dobrze,że wczoraj obiad sobie na dwa dni zrobiłam. A co do nieprzespanych nocy to przy pierwszym dziecku zaczęłam przesypiać gdy przestałam mu w nocy cyca podawać.No,ale z młodszą to jeszcze za wcześnie na takie wybryki.

Dobry

Bodzia ło matko mnie by wołami o tej porze nie zwlukł nikt z wyra.
Chociaz musialam wstac rano hery umyc.

Renia to troszke sie nachodzisz,ale raz w m-cu dla dobra dziecka to mozna.

Miłego dnia.

Aguska wszystkiego najlepszego kochana,sto lat,usmiechu,zdrowka,super pracki,miłości,szcześcia i spełnienia marzen.

Ostatnia edycja:
Koralikowa ja spać nie umiałam a leżeć nie lubie tak bezczynnie...Bloga ogarnełam,na candy się pozapisywałam ;-)
Daj linka na swojego bloga coooo???Bo mi chyba znikł..
Dziewczyny dzięki za głosy!!! Ponad 100 mam :szok:i prosze o więcej ;-)

Koralikowa dzięki:*
Renata a pamiętam że wcześniej coś pisałaś o tych uszkach Oskara dobrze że już po wszystkim dzielny chłopak i dzielna mama;-)
ekomama ja to samo dziewczynom pisałam że cuda robią:-Dbo ja to dwie lewe ręce do takich robótek:-D:-p
Bodzia to jakieś plusy są że tak wcześnie wstałaś;-)

mój mały już ok dziś mija tydzień ospy mały rozrabia czyli wszystko ok:-D

hejka dziewczyny .
Nocka w miarę tylko z 3 pobudkami jeśli chodzi o Karolcię ,Ale pół nocy w nerwach w oczekiwaniu na Klaudię :rofl2::rofl2:
Ech dzieci ....:-D:-D
Uciekam do młodej
miłego dnia

Agnieszko

wszystkiego najlepszego w dniu urodzin.

Witam się kobietki.

U nas za oknem mroźno,ale świeci
.

Od dziś siedzę w domu,znowu niestety,
w planach mam :jechać po świadectwo pracy,zarejestrować się z powrotem w UP,
i podjechać do m.do firmy złożyć podanie o pracę.
Muszę działać bo nic z tego nie będzie,
nie mogę sobie pozwolić na to aby trochę pracować,
a trochę siedzieć w domu,nie stać nas na to.

Maciek dziś lekcji nie ma,tylko jakieś sportowe zajęcia,
Emil też zabawy cały czas,
powiedział mi że musi ubrać zieloną bluzeczkę,
bo dziś 1-wszy dzień wiosny :)

Obiad już mi się kończy gotować,
nie mogłam spać,i już o 6 nastawiłam fasolkę po bretońsku:):)
Rafał jak wrócił z nocki,to się śmiał że ostatnio spać nie mogę.

A teraz zmykam kobiałki,
trzeba się ogarnąć,i jechać tam gdzie trzeba.
Miłego dnia.

Ostatnia edycja:
reklama
Asiulka dzięki;-) ja też szukam pracy ale u nas to ciężko :dry:jeszcze mały chory to nie mogę nawet do UP iść:dry:
ach i ja pamiętam pierwszy dzień wiosny że na zielono trzeba było się ubrać:-D:-D:-D
u nas ponuro i śnieg prószy :dry:
ale jeszcze troche:tak:

Do góry