reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Asiulka zdrówka
wiolunia u mnie też zdolności plastycznych brak:-Dtyle co tylko Bartkowi coś zrobie i wystarczy:-p
Ekomama najważniejsze że choroba już za wami;-)
As fajne fajne:tak:

Witam porannie ja popijam kawke mały jeszcze śpi
Ale zaraz do przedszkola go budzę
pogoda za oknem ach... aż chciało sie wstawać tylko zimno bo mam -5:sorry2: jednak słonko już świeci bezchmurne niebo:-)

reklama
678240.png

Kobietki dziękuję bardzo.

Jakoś się trzymam,
nic się nie działo przez ten tydzień niepokojącego,
i mam nadzieję że nic złego to nie było,
tylko chwilowe przesilenie,i zmęczenie materiału,
bo wtedy jeszcze po nockach byłam.

U nas dziś od samiutkiego ranka świeci piękne słoneczko.
Troszkę przymrozek jest,ale pogoda zapowiada się super.

M.w pracy na pierwszej zmianie,Maciuś poszedł do szkoły.
Tylko ja z Emilkiem urzęduję w domciu z rana.
Dziś idę do sekretariatu,zapisać go do zerówki,
bo przyszła nam karteczka ze szkoły.
Zapłacę Maciusiowi na obiadki.
Zrobię sobie zakupy,i na drugą zmianę trzeba będzie iść.

Muszę wejść jeszcze do Pepco,
kupiłam w sobotę Emilkowi dwie świetne bluzeczki,
jakaś nowa dostawa była,i po 9,99 są,
i powiem Wam,że bawełna fajna,mięciutka,i nie cieniastwo jakieś.
Muszę mu kupić jeszcze ze dwie,będzie miał do szkoły.

Miłego dnia kobietki.

hej

ja wpadam porannie...zaraz do pracki..

As super produkcja...

asiulka no to dobrze ze nic nie wykryto,,czyli jestes zdrowa..

Milego dniaa

U mnie przefantastyczna pogoda,słońce od samego rana,wstałam o 6:00 (bo malutka już obudziła się),jak zobaczyłam te słońce w kuchni to dostałam takiej energii,że hej!Wyglancowałam kuchnię,wybieliłam blaty,ogólnie ogarnęłam mieszkanie.Spacer z dziećmi zaliczony,spotkałam znajomych i powiedzieli,że ponoć od jutra wraca zimnica...:dry:...póki co korzystam ze słońca i nawet okien nie zasłaniam.A co,niech mi świeci w twarz! ;-)
Pewnie wcześnie dziś padnę,w sumie to już mnie komar męczy.
Ah!No i nareszcie mogę sobie pozwolić na małą czarną,Matylda toleruje jedną dziennie.Więc co rano koniecznie espresso sobie zapodaję.
Ja starszego tez w pepco ubieram,fakt dobrej jakości i niedrogie mają tam ciuchy,ale niedawno kupiłam dla małej trzy kaftaniki z czego dwa po praniu rozciągnęły się wszerz i wzdłuż,a jeden farbuje jak cholera,także dla malutkiej juz nie będę tam kupować,choć może to ja akurat źle trafiłam.
Idę obiad szykować.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hejka.

U nas troszke chorobowo, ale zyc sie da juz. wczoraj bylam z Filipem na pierwszych zajeciach z SI.
dziec zachwycony,i stwierdził ze bedzie tam jezdził. chcial codziennie ale pogodził sie z wiadomoscią ze tylko raz w tygodniu.

wczoraj na sloncu bylo u nas ok 15 stopni. tak fajnie wiosennie. zeby jeszcze droga nam obeschla to juz wogole pokochalabym tą wies ;) bo narazie idac w strone cywilizacji toniemy w blocie miejscami :)

chlopaki juz pojechali do placówek a ja delektuje sie drugą kawą. i w koncu ciiiisza.
moge w spokoju ponarzekac na bol glowy i katar alergiczny. leje mi sie z nosa strasznie, kicham bezprzerwy.

Do góry