reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Renata współczuję alergii mój mały też ciągle z katarkiem fajnie że Filipowi tak się spodobało:-)
As za głosowane
Japaneczka wcześnie?:-D kiedyś mój syn wstawał sobie o 5 więc wtedy to z kawa wpadałam przed 6:-D
U nas dziś pięknie i ciepło

A jak i gdzie te głosy można oddać?

Japaneczka......nawet nie widziałam kiedy dołączyłaś,muszę przewertować dokładnie strony :sorry2:

U mnie nie było aż tak strasznie ciepło dzisiaj.Dałam się nabrać,bo przez szybę to normalnie lato w słońcu i nawet przykryłam cieńszym kocem Matyldę,no ale obiecałam synkowi,że pójdziemy na plac zabaw więc trzeba było dotrzymać słowa.Jutro kiblujemy w domu i tak ma byc nieciekawie ponoc.

Małej dokuczają dziąsła więc możecie sobie wyobrazić co się dzieje,mało śpi,marudzi i gryzie wszystko co jej do paszczulki wleci.
Dopiero 18,a ja już padnięta,A. od tygodnia nie ma.I dobrze i źle.
Eh.....

Ekomama no pogoda zdradliwa....aa glosy w poscie AS masz link,wejdz i zaglosuj:)
moj maly byl na dworku ze 3h,,i chyrla juz,,ech...głos traci...

japanecczkaa hmm,ja tez cie przegapilam..:zawstydzona/y:

EKOMAMA a bo ja to chyba nowa w tym wątku jestem (od dzisiaj). Przedstawić się? (Japaneczka- mama prawie dwuletniej Oliwki, siedzę w domu całymi dniami za wyjątkiem kilku godzin kiedy jestem na uczelni. Lat prawie 23, studentka :))

aguska2017 no w sumie ja na początku też wcześnie zaczynałam dzień koło 6 ale na szczęście gdzieś tak od 6 miesięcy mogę spać do 7 czasami nawet do 8 :D:D

reklama
Do góry