reklama
wiolunia82
Fanka BB :)
Wierzę, ze to trudne...mnie się "łatwo" mówi, bo mnie ta sprawa nie dotyczy...
2 lata temu straciłam mamę...nagle...nikt nie wiedział, ze jest chora, bardzo chora...zdążyliśmy ją przywieźć do Polski i zmarła...4 m-ce później urodził się Szymon...za wcześnie...do dziś nie wiem w sumie co było bardziej przyczyną tego...teraz już nie ma co mysleć...ale serce po stracie boli nadal, a pierwsze tygodnie i m-ce były straszne...
Ale TY As dobrze znasz to uczucie, więc i tym razem będzie dobrze ...przytulam.
2 lata temu straciłam mamę...nagle...nikt nie wiedział, ze jest chora, bardzo chora...zdążyliśmy ją przywieźć do Polski i zmarła...4 m-ce później urodził się Szymon...za wcześnie...do dziś nie wiem w sumie co było bardziej przyczyną tego...teraz już nie ma co mysleć...ale serce po stracie boli nadal, a pierwsze tygodnie i m-ce były straszne...
Ale TY As dobrze znasz to uczucie, więc i tym razem będzie dobrze ...przytulam.
Koralikowa
hej
As kochana duzoooo sił dla ciebie i wytrwałości,,oszczedzaj sie,,szydelkuj to odpreza...
wiola skoro swit,hee..ja do pracy skoro swit wstaje,a w feriee spalam do 8 tylko...hyhh
As kochana duzoooo sił dla ciebie i wytrwałości,,oszczedzaj sie,,szydelkuj to odpreza...
wiola skoro swit,hee..ja do pracy skoro swit wstaje,a w feriee spalam do 8 tylko...hyhh
wiolunia82
Chyba na pogotowie muszę iść z Grackiem...nogę chyba skręcił :-(.
Dałam mu przeciwbólowy i zasnął...zobaczę jak wstanie.
Dziewczynki, ja od 5 lat całej nocy na raz nie przespałam
Najpierw do Gracka prawie 3 lata wstawałam, teraz Szymon je jeszcze w nocy i pije wodę...Boziu, wyśpię sie chyba na starość
Dałam mu przeciwbólowy i zasnął...zobaczę jak wstanie.
Dziewczynki, ja od 5 lat całej nocy na raz nie przespałam
Najpierw do Gracka prawie 3 lata wstawałam, teraz Szymon je jeszcze w nocy i pije wodę...Boziu, wyśpię sie chyba na starość
Koralikowa
wiola o matko,no co ty,,a puchnie mu,bo skrecona puchnie,...i to bardzo....
taa w trumnie sie wyspimy jak to mowi moj P...
taa w trumnie sie wyspimy jak to mowi moj P...
wiolunia82
No własnie nie bardzo jest spuchnieta, ale twierdzi, że nawet stanąc na niej nie może...
Koralikowa
wiola a dawno to sie stalo,ale skoczyl,spadl,,czy zle stanal???
wiolunia82
Twierdzi, ze w szkole kolega go zahaczył i upadł na ta stopę. Ale gdy wracał do domu i wchodził po schodach, to nie kulał. Dopiero w domu stwierdził, ze go baaardzo boli i płakał, tak na serio, więc dałam mu ibufen, posmarowałam Altacetem i zasnął.
Koralikowa
wiola to obserwuj go,,moze ma tylko zbita..albo wiecej cos...
reklama
hej.
As wyrazy wspolczucia. wiem co czujesz tak troszeczke.
4 lata temu u mnie w najblizszej rodzinie byl dwie nagle smierci, dwoch mlodych chlopaków, kazdy zginął z glupoty innych jeden osierocił wtedy połroczne dziecko.
Jutro jade na pogrzeb dziadka. chorowal bardzo.. teraz przynajmniej sie nie meczy.
As wyrazy wspolczucia. wiem co czujesz tak troszeczke.
4 lata temu u mnie w najblizszej rodzinie byl dwie nagle smierci, dwoch mlodych chlopaków, kazdy zginął z glupoty innych jeden osierocił wtedy połroczne dziecko.
Jutro jade na pogrzeb dziadka. chorowal bardzo.. teraz przynajmniej sie nie meczy.
Podziel się: