reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej kobitki!

Witam nowe mamuśki :-)
Nas choróbsko prawie już opuściło,ale nie było ciekawie,bo malutkiej do zapalenia płuc dołączyło jeszcze oskrzeli i pediatra na wszelki zostawiła skierowanie do szpitala,ale już jest o niebo lepiej,jeszcze pokasłuje trochę,kończymy już antybiotyk i dzielnie kontynuujemy inhalacje.Wczoraj była lekarka i była zaskoczona poprawą,powiedziała,że spodziewała się nas w szpitalu(miała dyżur dzień po wizycie u nas).We wtorek znów ma przyjść na kontrolę i zobaczymy.
Poza tym jakoś leci,A.jeszcze w domu,ale niedługo wybywa.
Ogólnie smutno jest,bo zima nie odpuszcza,gdyby nie te moje zabawea dzieciaki to bym w depreche chętnie wpadła.Mam dość i nie jestem jedyna pewnie.
Super cudeńka dziewczyny tworzycie :biggrin2:
As,skąd Ty bierzesz czas na dzierganie z małym dzieckiem w domu?
Jeśli chodzi o tą tragedie w rodzinie to nawet nie skomentuję,bo brak słów z żalu............

Bodzinka,świetna ta torba,naprawdę!

Przeczytałam wszystkie Wasze posty i byłam pewna,że zapamiętam na co miałam odpisać i się przeliczyłam....
aha Amaliee,pochwalisz się suknią,gdy już ją zakupisz,nie?
Lecę na cyca teraz.dać małej cyca znaczy się ;-)

dobryy

Ja z kawa porannie.....

aguska czy ty sie wysypiasz??? amtko ja do 10 moglabym,,ale zawsze mnie ktos obudzi,,to tel...to domofon..grrr
no i wstałam....

As trzymaj sie dzisiaj ty i twoja rodzina:(///

Ostatnia edycja:
Hej!
Wpadam się przywitać, bo mam chwilkę czasu. Zajrzę do Was dopiero we wtorek, bo jutro czasu nie znajdę. Zaprosiłam teściów na obiad i małym muszę się nacieszyć, bo dziś od dziadków go odebrałam. Strasznie się za nim stęskniłam przez te dwa dni :-).
Spokojnego wieczoru!

reklama
Witam poniedziałkowo
Koralikowa ja to śpioch zawsze byłam jednak to sie zmieniło odkąd mam Bartka:-DI tak jakiś czas temu nawet wstałam o 8 ale teraz znowu mu sie poprzestawiało(chyba już na wiosnę)i wstaje po 6:dry:
Fanta naciesz sie młodym udanego rodzinnego obiadu

Mały dziś zostaje ze mna w domu bo jest przeziębiony troszke pokasłuje no i ma katar więc nie ma co ryzykować.W środe musi iść bo ja mam wizyte umówioną u lekarza więc myślę że dwa dni w domu i będzie mu lepiej:tak:

Do góry