reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczynki być może znów uda mi się wpaść w rytm:)Chociaż powiem, że jak się pracuje to ciężko:)
Witaj Wiolunia;);-)

reklama
Dziekuję :)
A no długo 5 lat...najpierw pierwszy synek, potem drugi-wcześniak, więc nie wiem kiedy wyjdę do ludzi w sensie pracy oczywiście :-(.

Własnie kładę bąblów do spania i będę korzystać z chwili spokoju...do karmienia nocnego żeby nie było za długo tego spokoju :-D.

Witajcie .Ja dopiero teraz .Dałam sobie spokój na cały weekend od kompa .
Witaj wiolunia .
Widzę ,że Twój wcześniak to chyba bardzo wczesny ;-)
Ja mam wcześniaka ,ale późnego ,bo z 35 tc ,a i tak łatwo nie było ...
Napisz o sobie coś więcej .

lena co tylko tyle napisałaś?
Ja chcę relację co tam u Was .

Halo????

O nas krótko .
Wszyscy zdrowi .
Młody w nowej szkole super !!!!
Młoda stoi i zaczyna chodzić za rączki .
Pięknie nurkuje w basenie .
Klaudia składa na stypendium zagraniczne ,a ja trzymam kciuki ,żeby się nie dostała ;-):-p:-p
Wredna matka ze mnie :-p:-p:-p

a ja ?
Zakochałam się w nowej piosence Ani Wyszkoni

Ania Wyszkoni - W całość ułożysz mnie - YouTube

Ostatnia edycja:
Wiolunia witaj
koralikowa dziewczyny pouciekały:-D
ale zimowo się zrobiło:eek: a ja sie cieszyłam że nie długo wiosna a tu sypie śnieg:-D:baffled:
mały w przedszkolu maja rytmikę więc go podglądam:-p
zaraz biorę się za sprzątanie Bartka pokoju bo ma tam wszystko porozrzucane:sorry:

reklama
Do góry