reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wiolunia no to świetnie sobie Szymonek radzi:tak:Dobrze że tylko na straszeniu się skończyło i jest zdrowym chłopcem;-)
amalie powodzenia w szukaniu kiecki

U nas coraz bardziej biało:baffled:

reklama
Hej!
Wpadam się przywitać! Dawno mnie nie było na ogólny :tak:.
As, bardzo mi przykro
[*].
Witam nową mamę Wiolunia :-). Grunt, że wychodzicie na prostą :tak:. Wszystkiego najlepszego dla Was :-).
Korlalikowa, ja też kawę sobie siorbnę :tak:.
Aguska, się pośmiałam jak weszłam na wątek, kogo tu do nas przywiało :-p.
Bodzia, śliczna torba, ale to już wiesz ;-).
Będę zaglądała jak tylko czas mi pozwoli. Sz-n cały zasypany... :dry:. Wiosnę bym już chciała :tak:

A to ,to normalnie aż we mnie się zagotowało stare k... bym osobiście rozszarpała
Po skandalu w żłobku opiekunki stracą pracę - TVN24

Brak słów! Dobrze, że takie rzeczy prędzej czy później ujrzą światło dzienne.
Zaraz małego kładę spać i się za obiad biorę i za ogarnianie chatki :tak:.
Ostatnio kupiłam sobie skakankę i skaczę codziennie <no dobra od 3 dni dopiero :-p> po 300 skoków, więcej nie mogę niestety... Ale szybko to idzie jak się macha łapkami w rytmie :-D.
Bajer, bo ma licznik, licznik kalorii <ile się spala>, ustawia się czas po którym pika że już koniec. Ustawia się godzinę i wagę. Mówię Wam Bajer, tylko sznurek jest plastikowy i mam zamiar go wymienić :tak:. Po promocji była w biedronce za 9,99. Ciekawa jestem tylko ile mi podziała :-D:-p;-)

reklama
Do góry