reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej!
Melduję się i tu.
Życzenia dzisiejszym solenizantom składam ;-):-)
Bartusiu, Aguski:
Dzisiaj nawet mały smoczek

przyszedł na twój 3 roczek.
Przyjmij więc od niego kwiatka
na te Twoje 3 latka.
Wszystkiego najlepszego!
Elmo.jpg
Bodzia, zaje*** krowa :tak:. Ekstra, świetna. Normalnie chyba nie powinnaś robić nic innego jak szyć stojące lale :tak:
Reszcie zaś życzę miłego, ciepłego, spokojnego, pełnego dobrego humoru dnia. Potrzebującym zdrówka!

Ostatnia edycja:
Heja dziewczynki.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO AGNIESZKOM :) I JAROSLAWOM ( moze ktoras na drugie Jarek ma :D ) :)

I Bartusiowi wszystkiego najlepszego :)

zyje ja :D dumna z siebie jestem niesamowicie :) nie zwaialam z fotela dentystki. I dalam sobie tego korzenia wyrwac. No sama jestem wszoku ze tak dzielnie to znioslam. :)

wczoraj u tesciow bylismy, bo tesciowej urodziny w sobote byly a dzis dzien babci, jutro dziadka, wiec tak tyle okazji za jednym razem :D i Ł u swoich babc byl. jedna na cmentarzu juz, a druga trzyma sie calkiem sprawnie :)

U moich rodzicow chlopcy byli dziś. Laurki ze zdieciami dane.

Ostatnia edycja:
Fanta i taki jest plan ;-)
Stojący kot, koń i owca :-) W różnych wymiarach. I troche zmienione Zuzie i zwierzaki. Anioły tildowe sobie lekko odpuszcze ;-) Na festyny i na zamówienia.
Teraz szyje 30 cm lale a potem 30 cm avatar Bodzi :-p Bo te duże wychodzą drogo....Ale taką ok 60 cm lale też uszyje :-p

reklama
Hejka!
Dziewczyny,wy to naprawdę złote rączki do tych robótek macie:tak:

As -- piękna dzidziulka:-) . A tak a propos tych wielorazówek-czy te co zakładasz malutkiej zostawiają jej jakieś ślady na skórze?Bo ja mam kieszonki Naughty baby i ogólnie sobie je chwalę tylko że na udkach zawsze ma czerwone odbicia od gumek i nie wiem czy ją to boli czy po prostu się odgniata,bo skórka delikatna.Nie zapinam jej za mocno,za lekko też nie mogę,bo będzie wyciekać.Niby nie marudzi,nic jej nie przeszkadza,ale nie podobają mi się te odgniecenia.

A poza tym malutka ma niby zapalenie oskrzeli.Piszę "niby",bo podejrzewam,że lekarka potraktowała ją taśmowo.W dodatku nie znam tej pediatry,poszliśmy do innej,bo u "naszej" nie było już miejsc i tak jeździliśmy po przychodniach i szukaliśmy wolnego miejsca,wszystko zapchane chorymi dziećmi.
Dała jej antybiotyk,po którym nie dość,że boli ją brzuszek to jeszcze zwraca więc już jej go nie daje.
Dziś ok.17:00 mam zadzwonić do innej pediatry,takiej,która antybiotyk podaje w ostateczności,a nie rozdaje jak cukiereczki dla dzieci.Zobaczymy co powie.Mi osobiście nie wydaje się,żeby córcia miała to zapalenie.Ogólnie jest uśmiechnięta i zadowolona,kaszle bardzo mało.Może zwykłe inhalacje by pomogły.

Postanowiłam nie wystawiać tyłka z domu dopóki zima nie odpuści.Przy takich temperaturach za oknem cieszę się,że nie muszę chodzić do pracy ani odprowadzać dzieci do przedszkola ;-)

Do góry