reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej melduje się no wątek ruszył:-D
Asiulka kliknięte;-)
Anula oj Bartek daje popalić:sorry2:myślałam że ci z tego wyrośnie a on nadal kurcze współczuje bo pewnie chodzisz jak śnięta
jak małego zawioze do przedszkola to do was jescze zajrze;-)

Amelie ze co?? ziemniaki na pierniczki?? maaaatko a da sie z ziemniaków pierniczki zrobić??

tak wogole to czeeee.

Ł mnie wpienil. znowu!! mial być w pracy a wrocił, jedzie na noc, caly dzien bede zmuszona go oglądac ;/ no zrobie mu coś dzisiaj serio.

amalie no jestem ciekawa tych pierniczków koniecznie pochwal się jak smakują:tak:
Renia wdech i wydech przed świętami już mu nic nie rób;-)
hej ja na mieście byam zaraz ogarniam nastawiam pranie i szykuję obiad dla moich chłopaków bo ja na popołudnie do pracki ide więc jak zwykle będą jeść sami:sorry2:
zimno u nas okropnie chyba to przez wiatr:dry:

Widziałyście??????????:szok::szok::szok:
http://losyziemi.pl/usa-orzel-chcial-porwac-dziecko-video/

Ostatnia edycja:
Witajcie;-)Dzis nocka w miare, Bartek wstal po 3 wypil kasze i po 40 minutach zasnal i spalismy uwaga az do 7.30:-Do 9 bylam na miescie bo Ł mogl zostac z malym do 12, cale szczescie w tesco byly jeszcze pampersy po 40 zl. Wrocilam Bartek szedl spac, wiec mam chwile na bb;-)
Aguska,no niestety z niespania nie wyrasta, za to wyrasta z ubran, musze juz wszytsko kupowac na 92 a w tych na 86 zbytnio nie chodzil tak szybko poszedl w gore:tak:no zaczyna cos mowi znowu zaczal mowic mama, baba, ciii, a kuku;-)wczesniej mowil kaka(tata), koko kaka(na dwor) gja gja (glasiu) no i oczywiscie nie bo ze wszystkim jest na nie:-Dale zaczyna po sobie sprzatac jak ma ochote zbierze zabawki, butelke gdy wypije kasze odnosi do zlewu ale nadal starsznie rozrabia, widac taki urok pani w aptece tez ma Bartosza i mowi ze malo brakuje zeby wode podpalil:-Dostatnio zwrocila mi uwage ze moj tez taki:-D:-D
Amelie, szlag by mnie trafil gdyby mi matka tak jeczala i doradzala, moj tyle mlodszy a wychodze z nim na dwor a jeszcze nie mial nawet kataru. Nie sadze ze jedno wyjscie na sanki go zalatwilo.
Renata spokojnie, swieta ida szkoda nerowow na facetow;-)

Idiota normalnie!!!!!!!!

ja umyłam sobie włoski zjadłam obiad wywiesiam pranie obejrzałam ostry dyżur:-D i teraz sie po lenie przed praca:-phehehe pewnie zaraz i tak za coś sie wezme:-p
Anula mój Bartuś jakoś krótko nosił rozmiar 80 tak szybko wskoczył w 86 potem jak miał około 20msc zaczął mi 92 nosić i ten rozmiar długo nosił:tak:teraz wszystko co ma 98 to na styk i nosi już 104:-D ale raczej jest średniaczkiem taki niższy bo w sumie po kim ma być wielki:-D:-p:-D
mam koleżanke której synek w wieku 6 lat ma kompleksy:sorry2: jest najmniejszy w grupie w przedszkolu nosi rozmiar około 116 a mama jest wysoka tatuś natomiast raczej niski:sorry2:ale jej tłumacze że teraz może i jest mały ale przyjdzie i na niego kolej i urośnie:tak:
Anula a rozmawiałaś o tych pobudkach z pediatra?

Witam:)
Wczoraj byłam wykończona,malutka przez cały dzień robiła sobie tylko 10 minutowe drzemki i tak do 2 w nocy,potem jak usnęła tak spała do 10:00.Nawet porządnego obiadu nie mogłam ugotować:-( no,ale było minęło.
Spacerek zaliczony,Matylda ładnie spała w wózku i śpi dalej,ale przetrzymałam ją przed wyjściem prawie 2 godziny,wrzeszczała jak opętana przy ubieraniu,ale potem do wózka i cyk w mig usnęła,to są takie słodkie chwile kiedy śpi i nie krzyczy:tak:.
Chciałam iść do pepco po jakąś choineczkę,ale bałam się,że się obudzi,dam sobie spokój w tym roku,po prostu wyszło jak wyszło,w następnym roku wszystko sobie pokupuję zanim mąż wyjedzie.

Ale ciemno już się robi i nieprzyjemnie,oby do lata:)
Wczoraj dzwoniła moja mama i namawiała mnie żebym z dziećmi przyleciała do nich na święta,ale ja z taką małą dzidzią nigdzie się nie wybieram samolotem,nie daj boże źle będzie znosić lot,uszka ją będą boleć czy coś....nie,nie mowy nie ma.Wszystkim ,kurcze jest przykro,że siedzę sama w domu na święta,wszyscy zapraszają,ale nikomu sie nie chce ruszyć z domu i do mnie przyjechać.Nie to nie,życzenia złożymy sobie przez telefon.Mnie tam naprawdę wsio rawno:)
Do teściów też nie chciało mi się jechać,bo tam tylko najedzą się mięcha,a później..........oj już się obudził.dokończę później........

reklama
Aguska, raczej kolezanka nie ma o co sie martwic moi rodzice sa raczej niscy, brat zawsze byl jednym z najnizszych w klasie a teraz ma blisko 180 drugi moj brat podchodzi po 190. Rozmawialam z lekarka wg niej to etap, no i czasami udaje mu sie przespac noc. Z reszta ona zawsze mowi ze Bartek jest bardzo energiczny i niecierpliwy i moze az tak przezywa caly dzien, moze i to prawda bo przez sen ciagle cos mowi albo "rzuca"raczkami. Poza tym mieszkamy w kawalerce, zaslaniam okno ale gdy sie budzi zobaczy mnie i po spaniu:sorry2:

Do góry