reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Amaliee - no widzisz czyli twój A zaraził cię pozytywnością,dobro przyciąga dobro:)

A co do tego Elma,moja siostra kupiła w tamtym roku pod choinkę mojemu synkowi,który oczywiście go uwielbia,dała za niego coś ok.100zł.bodajże.Jak zobaczyłam cenę to aż mi się w głowie zakręciło.Ja w życiu bym nie dała za zabawkę tyle kasy,nawet dla mojego dziecka.No,ale ciocia chciała.......:szok:
Ogólnie prezentów nie kupujemy dla Marcelka,ma już dużo zabawek,książek,gier.Aż za dużo jak na trzylatka,ale nazbierało się tego po kuzynostwie.Mieszkanie małe,pokoik mały,nie ma miejsca na to wszystko i tak już przesitkowałam dużo,prawie połowa odpadła,a z czasem jeszcze trochę odpadnie.Chce zostawić mu to czym najczęściej się bawi:puzzle,książki,ciufa i parę autek.

Amaliee - daj znać co wybrałaś dla twojego A,tak z ciekawości:)

reklama
hej

ja po pracy pedem do domu,by zmienic mame przy mlodym,bo siedzi w domu z ta goraczka..
A ja dostalam zamowienie na 30 gwiazdek,,hyh..w zyciu sie nie wyrobie-do jutra...hyh...

ekomama no to kiepsko,ale moze jakis blizszy sklepik dasz rade obskoczyc...
a
malie ja tez mlodemu zbiłam..ale do szkoły nie poszedl,,a teraz ma 37.4 takzee chyba w tym tyg posiedzi w domu...

Ja mialam isc na zakupy tzn reszte i prezenty--alee nie mam jak..na solke mialam isc..echh

Renia ty mnie zawsze rozsmieszasz swoimi tekstami-zawsze sie usmiecham od twoich tekstow;;heee...

Czarnulka wiem,ze to nic przyjemnego,a kiedy masz rozprawe??
No to mloda nie spi...wspolczuje...a w dzien ci dlugo spi,,??

Amalie z ziemniakow?? pierniki??? pierwsze słysze...

Czarnulka ja Północ Polski:)

ekomama ja tez nie mam slubu i narazie nie zamierzam brac...tak mi dobrze...

As babolku zalatany...

Ja wogole chyba w piatek na koniec wsio porobie,mama ma wolne,zajmie sie mlodym,bo nie chce go targac po dworzu...
A musze kupic buty sobie,bo te juz skleilam klejem i meka totalna,,garnki bo przyjaralam wszystkie ostatnio...prezenty,pare zakupow,,a i solke odwiedzic chce...echhh

Zjadło mi pół mojego posta:wściekła/y:

Aguska- i o to właśnie chodzi,w końcu to jest wątek mam siedzących w domach z dziećmi,jedna drugiej zawsze coś poradzi,podpowie.Ale fajnie,że można tez pogadać,popisać o czymś innym.Jeśli chodzi o życie towarzyskie to ja go nie mam,właśnie dlatego jestem na forum.
Jestem z Dolnego Śląska,a od ponad 2 lat mieszkam w Trójmieście,przyjechałam tutaj już z pięciomiesięcznym dzieckiem,nie pracuję więc znajomych takich "głębszych" nie mam.Skakałam po różnych forach,aż znalazłam takie,które mnie przekonało,w którym dziewczyny wydaja mi się sympatyczne,"równe",z którymi można popisać o wszystkim.Chodzi mi oczywiście o was.Jestem tez na innym forum,trójmiejskim,ale tam piszemy raczej tylko i wyłącznie o dzieciach.I jak najbardziej jest to cenne forum,bez dwóch zdań,ale brakuje mi u tych dziewczyn tego luzu,który tutaj znalazłam już na samym początku.A od pieluch też trzeba się czasami oderwać,choćby wirtualnie. ;-)

ekomama bo my plotkujemy o wszystkim i oto chodzi..
ja na forum dobre pare lat(nie patrz na sygnature,bo zmienilam nick z musu)..zatem wiem,ze ja bez BB to jak bez reki,heeeee..
normalnie uzaleznia:))))

Amaliee takie przyjaciolki to nie przyjaciolki...wiem cos o tym..

A ja robie planuje liste co musze teraz,a co moge po swietach...

wiec buty se kupie po....mam jeszcze na obcasie wysokie-najwyzej w nich ebde biegala...
i mam nadzieje,ze sie nie polamie....hyh...

zaKUPY pod nosem zrobie w lidlu albo biedronce...

solke zalicze jutro mozeee....

i prezenty nie wiem,,w piatek chyba...jaaaa..

Moze mlodego jutro do szkoly wysle wiec zalatwie wsio w piatek jak on bedzie w szkole...ale obadamy czy bedzie goraczka...

Witajcie;-)
Wlasnie wrocilam z miasta wymarzlam sie ale zakupy zrobilam,Bartek spi wiec mam chwile;-)Bartek wstal po 1 myslalam ze zje kasze i zasnie jak poprzedniej nocy ale nic z tego probowalam go uspic do 3 myslalam ze oszaleje bo dodatkowo zab mnie bolal az po 3 wstal Ł meczyl sie z usypianiem godzine i znowu ja malego przejelam zasnal przed 5 a wstal po 7, w dzien zasnal po 13:sorry2:
Ekomama, my tez nie mamy slubu zareczeni jestesmy od 2 lat ale o slubie nie rozmawiamy;-)
Czarnulka ja jestem z Chełma a Ty skad?
Amelie z ziemniakow?wrzuc przepis bo ciekawa jestem
Aguska, Fanta a je nie umiem robic bigosu:-D:-D:-D
Renata, ja gdy mieszkalam u rodzicow tez mialam przeboje zima ale u nich odsniezali wiec problemu nie byla ale podworko po sam tylek bylo zasypane:tak:

RenataT moj to jak mialam cesarke na drugi dzien przyjechal na mala uwagi nie zwrocil podniosl mi ta koszule przy tych wszystkich facetach i do mnie "ty idz tam sie z powrotem kladz niech ci operacje plastyczna zrobia bo ja cie nie dotkne"

..

ja bym chyba plunela dziadowi w lico za taki tekst i na bank bym mu powiedziala ze skoro raczył być w szpitalu to na plastyke wacka niech sie uda. Bo brzydze sie tego czegoś co mu wisi. I jak jugo uspią to moze jakims prądem po okolicach mozgu by go potraktowali. tak dla zdrowotnosci.

sledzie z grzybami zrobilam, ugotowalam kapuste z grzybami i niemam sily na nic wiecej.

Hello lalki:-)

Opierdzielania w pracy ciąg dalszy:-D
Normalnie ,aż miło,hihihi.
Jutro i w piątek oficjalna inwentaryzacja.
Będzie nas sporo więcej.
Bo wczoraj i dziś było nas całe 7 osób.

Przeliczyłyśmy,1,2 stanowiska,i godzina przerwy.
I tak całe osiem godzin.:-D:-D

Kobiałki my też prosimy o głosiki na Emiloskiego,na dwa odrębne konkursy.

https://apps.facebook.com/konkursuczyibawi/?id=1527

tutaj strona strona 26

https://www.facebook.com/BambinoBabyLove?sk=app_500190573345245&app_data

Z góry dziękujemy:):)

Ostatnia edycja:
reklama
Przepraszam Was drogie Mamusie , że tak wbijam , przeszkadzam w konwersacji... ale ja z ważną informacją. :tak:

W ciągu dnia trwały prace techniczne na serwerze Forum Baby Boom i stąd nie jedna z Was miała pewnie jakieś problemy z normalnym działaniem forum BB.
Włączona została na stałe prawa kolumna.Jeszcze do niedawna można było schować ją klikając na strzałeczkę. Zmieniło to trochę wygląd forum a zwłaszcza grup społecznościowych. Powstał taki misz-masz.
Trwa dalsza modernizacja.
Mam nadzieję , że w niedługim czasie czytelność znacznie się poprawi.

Witam nowe mamy. :-) Mam nadzieję, że nie zrazicie się ilością produkowanych tu na wątku postów i nie uciekniecie od nas z dnia na dzień. :-)

Do góry