reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Amaliee - no widzisz czyli twój A zaraził cię pozytywnością,dobro przyciąga dobro:)

A co do tego Elma,moja siostra kupiła w tamtym roku pod choinkę mojemu synkowi,który oczywiście go uwielbia,dała za niego coś ok.100zł.bodajże.Jak zobaczyłam cenę to aż mi się w głowie zakręciło.Ja w życiu bym nie dała za zabawkę tyle kasy,nawet dla mojego dziecka.No,ale ciocia chciała.......:szok:
Ogólnie prezentów nie kupujemy dla Marcelka,ma już dużo zabawek,książek,gier.Aż za dużo jak na trzylatka,ale nazbierało się tego po kuzynostwie.Mieszkanie małe,pokoik mały,nie ma miejsca na to wszystko i tak już przesitkowałam dużo,prawie połowa odpadła,a z czasem jeszcze trochę odpadnie.Chce zostawić mu to czym najczęściej się bawi:puzzle,książki,ciufa i parę autek.

Amaliee - daj znać co wybrałaś dla twojego A,tak z ciekawości:)

reklama
hej

ja po pracy pedem do domu,by zmienic mame przy mlodym,bo siedzi w domu z ta goraczka..
A ja dostalam zamowienie na 30 gwiazdek,,hyh..w zyciu sie nie wyrobie-do jutra...hyh...

ekomama no to kiepsko,ale moze jakis blizszy sklepik dasz rade obskoczyc...
a
malie ja tez mlodemu zbiłam..ale do szkoły nie poszedl,,a teraz ma 37.4 takzee chyba w tym tyg posiedzi w domu...

Ja mialam isc na zakupy tzn reszte i prezenty--alee nie mam jak..na solke mialam isc..echh

Renia ty mnie zawsze rozsmieszasz swoimi tekstami-zawsze sie usmiecham od twoich tekstow;;heee...

Czarnulka wiem,ze to nic przyjemnego,a kiedy masz rozprawe??
No to mloda nie spi...wspolczuje...a w dzien ci dlugo spi,,??

Amalie z ziemniakow?? pierniki??? pierwsze słysze...

Czarnulka ja Północ Polski:)

ekomama ja tez nie mam slubu i narazie nie zamierzam brac...tak mi dobrze...

As babolku zalatany...

Ja wogole chyba w piatek na koniec wsio porobie,mama ma wolne,zajmie sie mlodym,bo nie chce go targac po dworzu...
A musze kupic buty sobie,bo te juz skleilam klejem i meka totalna,,garnki bo przyjaralam wszystkie ostatnio...prezenty,pare zakupow,,a i solke odwiedzic chce...echhh

Zjadło mi pół mojego posta:wściekła/y:

Aguska- i o to właśnie chodzi,w końcu to jest wątek mam siedzących w domach z dziećmi,jedna drugiej zawsze coś poradzi,podpowie.Ale fajnie,że można tez pogadać,popisać o czymś innym.Jeśli chodzi o życie towarzyskie to ja go nie mam,właśnie dlatego jestem na forum.
Jestem z Dolnego Śląska,a od ponad 2 lat mieszkam w Trójmieście,przyjechałam tutaj już z pięciomiesięcznym dzieckiem,nie pracuję więc znajomych takich "głębszych" nie mam.Skakałam po różnych forach,aż znalazłam takie,które mnie przekonało,w którym dziewczyny wydaja mi się sympatyczne,"równe",z którymi można popisać o wszystkim.Chodzi mi oczywiście o was.Jestem tez na innym forum,trójmiejskim,ale tam piszemy raczej tylko i wyłącznie o dzieciach.I jak najbardziej jest to cenne forum,bez dwóch zdań,ale brakuje mi u tych dziewczyn tego luzu,który tutaj znalazłam już na samym początku.A od pieluch też trzeba się czasami oderwać,choćby wirtualnie. ;-)

ekomama bo my plotkujemy o wszystkim i oto chodzi..
ja na forum dobre pare lat(nie patrz na sygnature,bo zmienilam nick z musu)..zatem wiem,ze ja bez BB to jak bez reki,heeeee..
normalnie uzaleznia:))))

Amaliee takie przyjaciolki to nie przyjaciolki...wiem cos o tym..

A ja robie planuje liste co musze teraz,a co moge po swietach...

wiec buty se kupie po....mam jeszcze na obcasie wysokie-najwyzej w nich ebde biegala...
i mam nadzieje,ze sie nie polamie....hyh...

zaKUPY pod nosem zrobie w lidlu albo biedronce...

solke zalicze jutro mozeee....

i prezenty nie wiem,,w piatek chyba...jaaaa..

Moze mlodego jutro do szkoly wysle wiec zalatwie wsio w piatek jak on bedzie w szkole...ale obadamy czy bedzie goraczka...

Witajcie;-)
Wlasnie wrocilam z miasta wymarzlam sie ale zakupy zrobilam,Bartek spi wiec mam chwile;-)Bartek wstal po 1 myslalam ze zje kasze i zasnie jak poprzedniej nocy ale nic z tego probowalam go uspic do 3 myslalam ze oszaleje bo dodatkowo zab mnie bolal az po 3 wstal Ł meczyl sie z usypianiem godzine i znowu ja malego przejelam zasnal przed 5 a wstal po 7, w dzien zasnal po 13:sorry2:
Ekomama, my tez nie mamy slubu zareczeni jestesmy od 2 lat ale o slubie nie rozmawiamy;-)
Czarnulka ja jestem z Chełma a Ty skad?
Amelie z ziemniakow?wrzuc przepis bo ciekawa jestem
Aguska, Fanta a je nie umiem robic bigosu:-D:-D:-D
Renata, ja gdy mieszkalam u rodzicow tez mialam przeboje zima ale u nich odsniezali wiec problemu nie byla ale podworko po sam tylek bylo zasypane:tak:

RenataT moj to jak mialam cesarke na drugi dzien przyjechal na mala uwagi nie zwrocil podniosl mi ta koszule przy tych wszystkich facetach i do mnie "ty idz tam sie z powrotem kladz niech ci operacje plastyczna zrobia bo ja cie nie dotkne"

..

ja bym chyba plunela dziadowi w lico za taki tekst i na bank bym mu powiedziala ze skoro raczył być w szpitalu to na plastyke wacka niech sie uda. Bo brzydze sie tego czegoś co mu wisi. I jak jugo uspią to moze jakims prądem po okolicach mozgu by go potraktowali. tak dla zdrowotnosci.

sledzie z grzybami zrobilam, ugotowalam kapuste z grzybami i niemam sily na nic wiecej.

Hello lalki:-)

Opierdzielania w pracy ciąg dalszy:-D
Normalnie ,aż miło,hihihi.
Jutro i w piątek oficjalna inwentaryzacja.
Będzie nas sporo więcej.
Bo wczoraj i dziś było nas całe 7 osób.

Przeliczyłyśmy,1,2 stanowiska,i godzina przerwy.
I tak całe osiem godzin.:-D:-D

Kobiałki my też prosimy o głosiki na Emiloskiego,na dwa odrębne konkursy.

https://apps.facebook.com/konkursuczyibawi/?id=1527

tutaj strona strona 26

https://www.facebook.com/BambinoBabyLove?sk=app_500190573345245&app_data

Z góry dziękujemy:):)

Ostatnia edycja:
reklama
Przepraszam Was drogie Mamusie , że tak wbijam , przeszkadzam w konwersacji... ale ja z ważną informacją. :tak:

W ciągu dnia trwały prace techniczne na serwerze Forum Baby Boom i stąd nie jedna z Was miała pewnie jakieś problemy z normalnym działaniem forum BB.
Włączona została na stałe prawa kolumna.Jeszcze do niedawna można było schować ją klikając na strzałeczkę. Zmieniło to trochę wygląd forum a zwłaszcza grup społecznościowych. Powstał taki misz-masz.
Trwa dalsza modernizacja.
Mam nadzieję , że w niedługim czasie czytelność znacznie się poprawi.

Witam nowe mamy. :-) Mam nadzieję, że nie zrazicie się ilością produkowanych tu na wątku postów i nie uciekniecie od nas z dnia na dzień. :-)

Do góry