reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

koralikowa chyba coś mnie ominęło bo ja nie wiem o co chodzi z twoja praca?:eek:
Justa jutro będę wiedzieć jak spojrze w grafik bo dziś mam wolne zdrówka dla was;-)oby szybko wam przeszło:tak:
;-)

Ja zaraz biore sie ostro za sprzątanie

reklama
justa zdrówka dla chorowitków!!ehh cholerne zarazki:angry:

ponoć postu nie ma...znieśli ale jakoś tak wiesz nie wyobrażam sobie schabowego wciągać hihihi:-D
ja dodatkowo to nic nie jem w Wigilie...az do kolacji;-)

aguska miłego sprzątania!

ja właśnie pościel powiesiłam bo poprałam i kawke pije...
a tu Świątecznie ode mnie...
Zobacz załącznik 523818 nasza choinka
Zobacz załącznik 523819
i na choince:rofl2:

Odwilż, orzełka wywinąć można że ho ho. :rofl2: Widok zasłaniało mi wielkie pudło , które ze sobą taszkałam. Ledwo doczłapałam się na pocztę. Dobrze, że Julia z Amelką została w domu. :tak:
Ale mi z konola cieknie. :no:
Aga miłego sprzątania. Włącz sobie muzę świąteczną, nastrojową. :tak:
Koralikowa całe święta w domu spędzacie?
atfk śliczna choinka. Jaka duża. :-) A pierniczki mniami! Ja w tym roku o połowę swoją skrócę, bo nie mam jej gdzie postawić.

Witajcie dziewczynki.
Zyjemy ,ale co to za życie .
Nie dość ,że gorący okres przedświateczny i kupa bieganiny to jeszcze nam kłopoty z małą wyskoczyły .:eek:
Cóż napisać ?
Rehabilitujemy się i to chyba na tyle by było.

Od wczoraj chodzimy również na basen z Karolcią i Kubusiem .
Karola na "Bobasy na fali" czyli nauka nurkowania ,a Kubuś z tatusiem w poblizu nas się kręcą i udają ,że pływają ;-):-D:-D
Obydwaj pływają wyłącznie po warszawsku :-D:-D:-D

justa ja tez bym dzisiaj orła wywinęła..ehh na chodniku jak z dziećmi szłam na przystanek:szok: , ale udało się!!!
choinka...to istny misz-masz kolorów...ale jak dla mnie to jej urok właśnie :-) ma wszystko co dzieci chciały wieszać:tak: i jest piękna fakt!!

as no to udanej rehabilitacji..oby krótkiej i skutecznej!!
basen fajna sprawa..potrafi fajnie wyładować napięcie mięśniowe:happy: a do tego to frajda dla dzieciaczków!!

na pocieszenie i dobra energię przesyłam od mojego czorta...kudłatego:
Zobacz załącznik 523824

O ja cięęę ,jakie ujęcie. :-D:-D:-D
Atfk moja teściowa to dopiero ma bzika na punkcje świecidełek, lampeczek i różnych świątecznych dupereli... do tego stopnia , że zakupiła sobie lampki na choinkę migocące na wszelaki sposób z melodyjką.:-D
As basen dobra rzecz. :tak: Ale co , nie ma żadnej poprawy?

Ja już uciekam, wpadnę później, jak ogarnę mieszkanie po weekendzie.
Miłego południa!

Powrocilam z miasta...fajnie tak z rana,bo ludzi nie ma...

aguska no o moje niezaplacone nadgodzxiny....

Takze jutro do szefostwa,,a potem PIP na kontrole wpadnie...

atfk kolorowa pikna..a kottttt wow co za oczka....

aguska ja tez mam zamiar cos sprzatam,,tylko nie wiem w co rece najpierw...heee

Justa nie wiem..wigilia w domu..mama moja wpadnie moze tata i siora tez...a pierwszy dzien i drugi ie wiem..pewnie tescie...grrrr

as no rehabilitacja,a co jest?? ale w sumie basen fajna sprawa...

Mama do mnie na kawe idzie....wydalam jej kase na zakupach,,echhh...nie przeliczylam sobie...ale spoko...

atfk no piękna choinka i jaka duża a pierniczki smakowicie wyglądaja:tak:a kociak boski:-D
Justa dobrze że sie nie wywróciłaś ;-)
As oby Karolci szybko pomogła rehabilitacja a cio konkretnie jej dolega?napięcie ma mięśniowe czy cuś?a na basenie pewnie ma radochę:-D
Koralikowa aaaaaaaaaa no to oby ci szybko wypłacili te nadgodziny;-)
ja pokój Bartka ogarnęłam prawie pełny worek na śmieci wyrzuciłam z jego szczątkami zabawek i nie tylko:-D pranko wywiesiłam reszte pochowałam i zaraz biore sie za łazienke póki Bartka nie ma i tej chemii nie będzie wdychał;-)

reklama
no kobietki widze ,ze zapierniczcie z tymi porządkami:-)
wypadałoby żebym i ja sie trochę wzięła ale nie mam weny:-D
ubrania muszę dzieciom przejrzeć bo już wyrosły z cześć...a zalegają w szafie;-)

cieszę się bo Filip powoli pnie sie do góry...on raczej z tych niskich póki co jak na swój wiek ale teraz z każdym tygodniem widzę,że portki jakby krótsze... i rękawy w bluzkach też kuse hahah więc może przyszła kolej na niego!!
no i włosy zapuszcza...hihi jak on wygląda jak rano wstanie...bezcenne:rofl2:

obiad mam podszykowany wiec mam luz.
mieliśmy miec wizytę u ortodonty dzisiaj ale przełożona na środę!jutro natomiast lecimy do Szczecina do lekarza na wizytę z Filipem i przy okazji zrobimy sobie rodzinne popołudnie w wielkim mieście:-D

aguska zmotywowałaś mnie...mkne do pokoju dzieci...zrobię tam co nie co :-D

zmykam póki co!pozdrawiam:rofl2:

Do góry