reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobry

Chcialam sie wyspac,a tu tel od rana.
No to juz sie obudzilam.

Ide kawke robic.

Renia u mnie od tyg sniegu tyle,ze juz mi zbrzydl.
A wczoraj deszcz padal.
Ja nawet nie mam zamiaru na zakupy sie wybierac w wekend.
Jutro woloe to wsio pozałatwiam.

Dobra wstaje z wyrka.

reklama
asiulka ja nie mam fb,nie moge zaglosowac..

U mnie tez ciapa mega ciapa...

ja ogarnelam do konca cala kuchnie....i powiem wam...ze
powiedzenie niedzielna praca w gowno sie obraca--u mnie sie sprawdzilo..

No bo niedziela dzis,,ja sprzatalam kuchnie,,urwalam karnisz caly ze sciany...polamalam szklane polki z lodowki,,zamiast 5 mam 3..echhh:crazy:

renata no troche tego śniegu to mogłabyś mi kopsnąć:-D bo u nas już śladu po ni nie ma:sorry:jutro miłego dnia życze;-)bo zabiegana będziesz
Koralikowa tak będę mroziła bo inaczej bym sie z niczym nie wyrobiła od środy rovbie znowu do późna mam wolną tylko niedziele i uwaga........w wigilie pracuje do 15:crazy:

uuuu aguska to lipa pracowac w wigilie,,ja nie rozumiem dla mnie powinno byc wolne,a nie np 6 stycznia wolny-bez sensu...

ja bede w niedziele i pon robila ama..bo nie mam gdzie mrozic..juz dawno bym inaczej popiekła..

Czy robicie mieso na wigilie??

ja w sumie co do gotowanie na wigilię...to mam luz!!u rodziców spędzamy jak co roku- razem z drugimi rodzicami wiec jest rodzinnie i milo...i mamusie przygotowują wszystko:-D:-)
oczywiscie pomagalam lepic pierogi bo robiłysmy tydzien temu, teraz w tygodniu upiekę z mamą kostkę kokosowa:-) bo tez ma odstac pare dni
koralikowa u nas nie ma miesa na Wigilię, nigdy nie było i w sumie to nawet o tym nie mysleliśmy ...tradycyjni jesteśmy w tej kwestii!pierogi,kapustki,ryba, susz ,śledzik...tak jak w większości domów...z odmiennych to sa pierogi ruskie dla moich niejadków:-) bo nic innego oprócz tego i ewentualnie karpia nie rusza:crazy:!

zmykam spać!jutro zajrze!

Koralikowa u nas też Wigilia postna, tradycyjnie. :tak:
Aga a wiesz już czy nie wiesz, czy 31 grudnia też będziesz miała poranną zmianę?
U mnie szpital w domu. Jedynie Kacper jeszcze trzyma się na nogach.
Zaraz się ubieram i na pocztę lecę.

reklama
dobry

Ja z kawa...

Juz mialam konsultacje z PIPem,,wiec jutro wale z pismem do szefowej....razem ze zwiazkowcem,aby nie bylo,ze sama...bede sie bronic nogami i rekami...

A zaraz jade do miasta tzn jade do bankomatu i po zakupy małe..tzn reszte..co mi brakuje..

atfk a moj chlop sie ze mna kloci ze nie ma postu..ja tez robie postne i tyle,,a w I dzien dopiero mieso:)

Do góry