reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Asiulka, trzeba dbać o swoje interesy ;-). Nie ma co się przejmować, resztą. Rzadko się trafiają w pracy normalni kierownicy. A ten cały UP, to o kant tyłka rozbić :dry:. Mam do tej instytucji straszną awersję :-D:-D. Dobrze, że nie muszę z niej korzystać ;-).
Strasznego mam dziś lenia, ale muszę się ruszyć i ogarnąć z grubsza chatkę... na dworze w dalszym ciągu -10 :cool:.

reklama
dziewczyny doradżcie Mi proszę.
confused.png
Dwa lata temu zrobiłam prawo jazdy ale po otrzymaniu prawka wogóle nie jeżdziłam.Męża często nie ma w domu,jestem z synkiem 5 latkiem którego trzeba zaprowadzić i odebrać z przedszkola.Do tej pory chodziliśmy piechotką bo to ok 1km,na zakupy też nie dalej ale nie ukrywam,że czasem potrzebuje gdzieś pojechać,coś załatwić.Kupiliśmy auto które stoi,mąż jak jest to jeżdzi.Ja nie mogę się przemóc-chyba się po prostu boje.Zastanawiam się czy teraz wziąść kilka godzin jazdy i spróbować jeżdzić,a może lepiej poczekać do wiosny(jestem w 17 tyg ciąży)bo po porodzie do tak szybko nie będzie czasu na szkolenie jazdy
confused.png

hej

Zmarzlam dzisiaj na kosc...buty mi przemakaja...mokre mialam skarpetki do tego mróz..i wiecie zamarzlam normlanie...musialam sie dogrzewac w domu.....nie mam na buty...kasy mi chamy jeszcze nie przelali..

Justa ja za moja w sobote albo w pon,bo mam wolny..

Renia zdrowka,az tak cie wzielo,bylas u lekarza.moze to cos innego??

fancia nie kupilam,zrobilam bombki od szklanki..a te choineczki od nozyka do frytek'

asiulka i dobrze dbac o siebie trzeba,,ja juz to wiem,,,ze poprostu swojego interesu trza pilnowac...aaa wycieczka do bombek,,jacie super...szkoda ze nie mozesz pojechac...

bieniaczek witaj,dzien dobry...wiesz powiem ci jezdzac bedzie stres..zatem albo odpusc calkiem albo zacznij jezdzic,wykup godziny...ale wiesz potem znowu nie bedziesz jezdzila i znowu zapomnisz...hmm

Koralikowa, boś zdolna bestia, to dałaś radę :-). Te buty zimowe to o kant du**y rozbić :wściekła/y:. Ja w tamtym roku sobie kupiłam, niby ocieplane, w tym roku musiałam kupić impregnat, bo zaczęły przeciekać :dry:, no i już nie przeciekają tylko paluchy mi marzną :-D i podeszwa z przodu się odkleiła od tej wilgoci :-p. Mam nadzieję, że się od nóg nie rozchorujesz. Ja tak dziś przemarzłam jak z psem i Dudkiem na dworze byłam, że ciągle mnie telepie...:cool:.
Bodzia, kochana ja dziś Ci wysłałam kopertkę dopiero :tak: wybacz, że nie wczoraj :sorry:. Ale poszło paczką poleconą więc na dniach będzie :tak:. Daj znać jak dostaniesz :-).
Beniaczek, tak jak piszesz możesz sobie jazdy wykupić, ale skoro się boisz, to może poproś o to małżonka jak będzie w domu <i nie będzie śniegu> by Cię towarzyszył podczas jazdy.
Chłop kupił drugą farelkę i już nie muszę latać od pokoju do pokoju by grzać :tak:.
Ciekawa jestem jaki rachunek nam wystawią w styczniu :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:,aż strach pomyśleć....
Spokojnego wieczorku

fancia nie kracz..nie bede chorowac hee..zaraz wolne mam pon i piatek...
aaa na rachunek odkladaj do skarbonki hee

A moj syn ma na jutro przywiezc zdjecia z choinka domowe..no ciekawe skad,ja nie mam aparatu wiec nie pstrykam..a jak tel zrobie to mam w kompie...no i wez mu daj...kurka wodna...
a dzisiaj dostal 1,bo napisane ze jutro kartki robia maja przyniesc rzeczy i ja nie dalam mu dzisiaj,a pani napisala w zeszycie ze na dzisiaj,a moj nie mial,,no szlag by to...

Koralikowa a ty w tej samej szkole co syn nie urzędujesz?
Fanta obyś się tylko nie przeziębiła.

Przypomnijcie się dziewczyny z linkami konkursowymi.

Mróz wszedł dziś w nocy nam na szyby . :szok:
Wczoraj narobiłam gołąbków, to obiad na dziś już mam.:-)
Poukładam i poprzebieram dziś tylko pościel w szafie i weekendzik.

reklama
Hej!
Wpadam z kawą :tak:
Justa, wypiłam sobie wczoraj ferwex i się trochę rozgrzałam. Teraz nie mogę być chora, nikt nie może, kasy nie ma :-D:-D.
Już wszystko sobie posprzątałaś :szok: i na święta już wsio ogarnięte masz? Mi szafki zostały u nas w pokoju ale to od poniedziałku zacznę robić.
Koralikowa, ale wymyślają :dry:, a z gazety nie może być wycięta ta choinka? Może tego lacza uda się mu jakoś poprawić? Co do odkładania do skarbonki, to nie ma czego odkładać :-D, po za tym mały sobie odkłada grosiki <na mańka złotą rączkę zbiera>, niestety skarbonka jedna :-p.
Wklejam link do konkursu :tak:
https://www.facebook.com/BambinoBabyLove?sk=app_500190573345245
Dudek jest na 11 stronie już :tak:.
Potem jeszcze zajrzę, bo chłop z młodym pod wieczór do teściów jadą, a ja mam się uczyć :-D:-D.
Spokojnego poranka :tak:

Do góry