reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

widzę że nie zagladacie tu za często
jejciu jak ja sie ciesze że jutro już weekend w sumie to już go zaczęłam:-D zmęczona jestem baaaardzo po tym tygodniu
do tego ta okropna pogoda dobijała mnie ale wreszcie mam 3 wolnego więc w domu ogarne bo wstyd normalnie kogoś zaprosić:zawstydzona/y:
As śliczna karolcia:-)
Faith ale masz fajnych chłopaków:-)

reklama
Mam pytanie czy jesli mam na podpasce tylko brazowa wydzieline to mozna to uznac za koniec @?
Dzisiaj tescie jada na 18stke i maz musi ich zawiesc wiec bedzie wieczorem sajgon bo wnuczka zawsze lula babcia. Jutro za to wpadnie brat meza bo chce przebrac sie za mikolaja wiec tescie musieli zrobic dwa prezenty zamiast na gwiazdke.

hej :)

Bodzia 100 lat dla Filuta :)

U mnie lykend taki sobie. w piątek pol dnia po za domem, sobota, parwie caly, wczoraj mialam jechac do rodziców.. ale jakos zostalismy w domu.

tv mi sie skonczylo. zniknelo mi kilka kanalów a i kilka jest zakodowanych. i pojecia niemam jak je odkodowac i co zrobić zeby oddali te co zabrali. musze Ł na strych wygnać..zeby z anteną pogadał.

Dooooooooooooooooobry
Renata mosze jakiś pakiet zmienili?? Musiałabys do nich zadzwonić.
Lolo dziśwdomu zostaje bo inaczej się nie wyrobie.Kawyyyy a mleka nie mam. Taki urok mlekopijców w domu:-p

hej

Bodzia sto lat dla młodego:)))))

Bodzia ty z mlekiem,fuj..ja tylko czarna gorzka..taka prawdziwa w duzym kubku:)))

aguska milego dnia wolnego,,i zdrowka dla młodego:)

Renia zadzwon i sie zpaytaj,ja zawsze jak mam cos z tv problem,jeden tel i naprawione....

Ja na 11 do pracy,ale mus wczesniej wyjechac,bo snieg lezy,pewnie zaskoczyla zima drogowcow:-p..takze powoli trza bedzie jechac..

reklama
Hej!
Wpadam się przywitać po mojej dość długiej nie obecności. Troszkę się przez ten czas u mnie działo. Grunt, że zaliczenia poszły mi dobrze :tak:. Jestem dumna z siebie ale póki co nie zasiadam na laurach, bo jeszcze trochę mam do zaliczenia ;-).
Wypaczcie, że nie nadrobię zaległości ale uważam, że to nie ma sensu :-D.
Dziękuję za życzenia urodzinowe dla Kuby. Jesteście kochane!
Teraz tak.
Bodziu, wszystkiego najlepszego dla Filipka!
torcik_z.jpg.
Lecę ogarnąć chatkę, bo po panowie moi byli calutki weekend be zemnie i bałagan mi zrobili... :-p
Zajrzę później ;-):-)

Do góry