reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej

krolcia tez kiedys to zastosowalam i to w niejednych warunkach,ze odmowa na pismie...hee,nawet w urzedach tez...
amalie aguska dzieks..dziergam na kiermasze..na sprzedaz i do domu tez na swieta.....

renia narzeaj,mozna...ale u mnie dziisaj fajnie,cieplo i bez piżdziwki;;;

atfk wspolczuje....ja je mam ale jakbym nie miala:-D...

fancia jaki dostalas anty??

reklama
Boziuuuuuuuuuu jakmi chłopaki dająpopalić...Pogoda nie na wybieganie i sału w domu dostają jak Lolo wraca..Mam nadzieje, że szybko padną bomniemama o kota poprosiła, i musze mu uszy i skrzydła doszyć.
A takiego Renia uszyłam
DSC00020.JPG

Witajcie
Ł w pracy chyba do 13
Jak pogoda pozwoli to pójdziemy sobie po obiedzie na długi spacer:tak:jakoś tak mnie naszło a mały sie wyszaleje
U nas katar zanika jestem szczęśliwa że leki pomagaja i mój maluszek wreszcie będzie zdrowy

Hej
A co takie pustki?

Ja bylam na szkoleniu,wiecie co,prowadzila je moja dyrekcja,ech.

A potem na lotnisku bylam w gdansku,zawiezc meza znajomej i wracalam ja autem bo. Kumpela swiezy kierowca.dopiero weszlam do domu.

Moje gwiazdki czerwone

Zobacz załącznik 514352

Ostatnia edycja:
Karol obudził mnie o 5...Fifi zdążył sobie zalepić zęby plasteliną...Mam nadzieje, że eks ich weżmiena spacerdzisiaj bo pogoda piękna a ja ledwo żyje....Miałam robic placki ziemniaczane ale nie chce mi się..Będzie makaron z sosem...

hej

My juz po kosciele...kawusie druga pije,miesko rozmrazam,bedzie gulasz z warzywkami,ziemniaczkami:)

Pustki nie ma co?/
Amalie no widzisz,moze wczoraj nie mial na nic ochoty..

Bodzia zeby plastelina,,a to dobre heee

A do mnie siora z mala wpadnie...poplotkujemy...

witam sie niedzielnie!!

moje magiczne 8:wściekła/y: daja znac raz na jakis czas..ehh tez nie maja co robic tylko mnie gnębic:szok:!
zabieg pierwszy umówiony na 4 grudnia..ehhh zawału ze strachu dostane!
jutro rtg lece robic!

poza tym oki,pada,siedzimy w domku!
kaja farbami maluje, Filip lekcje odrabia, małżonek w pracy na popołudniowej służbie!
wczoraj urodziny u teściów mieliśmy a w piątek byliśmy cala paczką na kabarecie Neo Nówka:tak::-D:tak:...kapitalni sa!!!
weekend zleciał a człowiek zamiast wypoczęty to ściosany...jakoś:happy2:!

pojawie sie najpewniej we wtorek!

pozdrawiam!!

reklama
heja :)

kawa druga pita wlasnie :) dzieci oddelegowane na autokar a ja sie bycze :)
wczoraj sąsiad u nas byl "na chwile " :) ok 22 wyszedł a przyszedł jeszcze widno bylo :D kobiety szukal na moim kompie :)

Do góry