reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej hej

Ja z kawusia,,niedawno wstalam...wcianmy sniadanko z mlodym..

Rany Justa krolcia macie zimeeeeeeeee:szok:..u mnie istna jesien, szaro buro ponuro same liscie i deszcze...:cool:

anula no to fajnie ze lepsza noc dzisiaj...
aguska moze wstal lewa noga?? ma zły dzien poprostu...

A ja dzisiaj hmmm zadnych planow,,najlepiej nosa nie wychylac,,bo pizga....takze chyba w domu bede...ponudze sie..porobie na drutach i szydelku...

To sie pochwale co mam:)

Ostatnia edycja:
koralikowe fajne te twoje cudeńka tak zimowo się zrobiło:-D:tak:
U nas też zimno wieje i aż 1 stopień mamy:eek:
Mały chyba ma taki dzień zobaczymy jak później może prześpi sie po obiedzie to mu przejdzie:confused:
Ja dziś schabowe serwuje:-)
na dziś planów też nie mamy pewnie do teściowej popołudniu skoczymy i tyle nawet sie nie chce no i ja przeziębiona więc sie kuruje i mam nadzieje że mały ode mnie nie podłapie

No i u nas zaczęło prószyć:-)

Ostatnia edycja:
Koralikowa ja zawsze podziwiam osoby, które tak operatywnie posługują się szydełkiem czy drutami. Śliczne ci to wyszło!:tak::-)
Aga czyli istnieje szansa na ulepienie pierwszego bałwana? :-D

Cześć wpadam się zameldować i życzyć miłego dnia! :-);-)
Justa, ładnie i tak biało :-p zaraz przyjdzie Wam choinkę ubierać :-D:-D;-):-p.
Koralikowa, czy to są bombki? Ładne te Twoje gwiazdki. Czyżbyś poczuła już święta? :-D:-D
Aguska, zdrówka kochana i kuruj się.
Karolcia, u nas też lekki mrozik z rana -4 :-D, a teraz mam aż +2 :-p.
Spokojnej soboty

reklama
Justa to lep i zrob focie...hee

fancia to sa dzwoneczki,a nie bombki,,bomb jeszcze nie robilm...

Koncze ocieplacz dla syna wlasnie,,dorobie czape i git majonez bedzie:)))

Do góry