reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

atfk on jeszcze mało mówi to mam nadzieje że do przeklinania jeszcze mu daleko:-Dno chyba że zamiast ładnie składać zdania zacznie klnąć:eek: oby nie...
ja też uciekam włoski umyłam i musze ogarnąć mieszkanko

reklama
Maly zasnal wiec jestem;-)
Atfk, moj barat tak samo jak Filip ma tyle ze jest przemadrzaly i strasznie klamie ale stosunek do Dominiki ma taki sam.
Aguska moj maly tak jak Twoj. Ostatnio na spacerze jakas babcia powiedziala mi ze jej maly kotek spokojniejszy od Bartka:-Dmy tez planujemy jedynaka;-)

a jutro ma pasowanie na przedszkolaka:-) mam mu przynieść eleganckie ciuszki na zmiane:tak::-)
O! To jutro święto. :-) Aż łezka mi się zakręciła w oku jak sobie przypomniałam swoich starszaków pasowanie.

Jakoś dziś nie mogę nagonić starszaków do lekcji. Mówię, proszę,dużo nie mają , ale jak grochem o ścianę. :confused2:
Z resztą mnie też dziś sił i energii do wszystkiego brakuje. :oo2:

ja kobietki ogarnięta...
naleśników nasmażyłam,dla filipa odmroziłam pierogi;-) kompotu z gruszek:tak:...ale mi pachnie w całym domu!!zmiksowałam na koniec i wyszedł gęsty..taki jak lubie!!Kaja sie pewnie skusi bo ona owocowa ale Fifi...wątpię:sorry:!
Kaja juz w domku a Filippo jeszcze godzinkę!

jutro z ranka zajrzę!!!

kobietki nie wiem czemu piszecie o tych jedynakach...to przykre dla dzieci na przyszłość!jeśli sa jakieś przeciwwskazania zdrowotne to rozumiem ale inaczej ... to nie:zawstydzona/y:

Atfk, ja nie czuje potrzeby miec wiecej dzieci, Ł tym bardziej:tak:poza tym ciaze przelezalam od 25 tyg w tym prawie mies w szpitalu a kolejna pewnie bylabby przelezana od poczatku. Po 2 wiem ze wiele osob twierdzi ze lepiej miec przynajmniej 2 dzieci zeby w przyszlosci nie zostaly same a prawda jest taka ze miedzy rodzenstwem roznie moze sie ulozyc a po 3 przeciez jedynak zalozy kiedys rodzine i juz nie bedzie sam;-)

anula no moze taka potrzeba jeszcze kiedys przyjdzie,zakładam ze rocznik który masz w nicku jest Twoją data urodzenia-wiec jestes młodziutka i nie czas podejmować decyzji teraz!
ja przeleżałam ciąże z Kaja niemal całą:-( mając 2,5letniego szkraba w domu i męża w pracującego na 3 zmiany...uwierz kobieta może więcej niz jej sie wydaje;-)

temat rzeka...

Ja zgłupieję niedługo. :-D

Kacper odrabia matmę, ułamki ma. Podchodzę do niego , sprawdzam.
Zadanie brzmi :
"Zapisz w postaci liczby mieszanej : 13/2 , 8/2, 10,3"
Chodziło o to, by wyciągnąć ułamek. Np. 13/2 to jest 6 i 1/2.
A ten pomieszał sobie ułamki na 12/3 , 2/8 , 13/1 i gotowe .:-D

reklama
Atfk, fakt mam prawie 24 lata i nie zapieram sie ze zdania nie zmienie ale na chwile dzisiejsza mowie stanowcze nie, w koncu chce isc do pracy.Odchowam malego i wtedy zaczne sie realizowac a nie pchac w pieluchy. Nie czuje potrzeby miec kolejnego dziecka, ja mam rodzenstwo i zawsze chcialam byc jedynaczka. Wiem ze bym podolala ale moze jestem na to za leniwa:rofl2:wole miec jedno i dac mu wszystko a nie wiecej i kombinowac jak kupic mieszkanie, splacic kredyt, wyslac dzieci do szkoly i zyc w miare na poziomie
Justa, no co, trzeba sobie zycie ulatwiac:-D:-D

Do góry