reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

atfk wiesz pewnie on zaczyna dojrzewać:tak:stąd te fochy:tak:teraz to ci sie zacznie:-D wesoło;-)a z dyktanda może nie będzie aż tak źle;-)
U nas dziś 8stopni ale zimno jest i ponuro:confused2:
zapowiadaja już pierwsze oznaki zimy:eek:mam nadzieje że nie w moim regionie:-p
mały w przedszkolu dziś mniej kaszle ale za to katar nadal jest i to okropny:sorry:
a jutro ma pasowanie na przedszkolaka:-) mam mu przynieść eleganckie ciuszki na zmiane:tak::-)

reklama
aguska u nas tez zimno...i tak ponuro i wieje:confused2:... jak jutro tak bedzie to Kai grubsza kurtkę dam bo zimno
Filip to ogólnie fajny gość...nie ma z nim problemów i jak patrze na jego rówieśników to mój jest istnym aniołem!
teraz ostatnio jakis obrażalski...i nie wiem czemu źle Kaje traktuje!wiem wiem..rodzeństwo tak ma ale bardzo mnie to boli..jak ja traktuje jak obcego wroga:sorry:!ehhh
pranko muszę powiesić bo słyszę ze pralka przestała!
i głowe umyc:happy:
po południu przyjedzie do mnie kuzynka ze swoja córcia...no i walnę małej jesienna sesję:rofl2:...chyba ze sie rozpada:szok:

ja wiem aguska bo sama mam dwóch braci;-) (i dwie siostrunie:tak:) i własnie o to chodzi ze oni sie nie bija...kłócą tez rzadko ale samo podejście Filipa i jego nastawienie do Kai jest dla mnie przykre..taki jest dla niej niemiły i taki zlosliwy...ehh
mam nadzieje ze mu przejdzie!nie wiem czy jest zazdrosny(ale o co??) czy to po prostu tak jest!
my to sie tłukliśmy,wyzywaliśmy...:-Dojj pamiętam !!

no a jaki Twój synek ma charakterek...bardziej pokojowy czy żywiołowy?
nasz Filip od urodzenia jest grzeczny,ułożony i bardzo uczuciowy,wszystko przezywa i za bardzo bierze do siebie- Kaja odwrotnie,wywrotowiec który wszystko ma w ...:szok: i tak póki co jest...niewiele sie zmieniły zachowania!

już sie boje:-D:-D:-D
może nie będzie tak źle:-D
choć on będzie raczej jedynakiem więc nie będzie miał z kim sie prztykać jak podrośnie no może z kuzynka:-D

Normalnie ide zrobić sobie kawke bo zaraz zasnę przez tą pogodę:sorry:

no nie będzie tak źle...:-D będzie wesoło!!
a jak mu sprawisz rodzenstwo to sie zmieni...ale czy na lepsze czy na gorsze to nie ma pewności!

No właśnie rodzeństwa to on raczej mieć nie będzie:no:
mój jest taki temperamenty jak to panie w przedszkolu mówia:-D
no zobaczymy co z niego wyrośnie bo na razie to jest buntownik numer jeden:-Dma swoje lepsze i gorsze dni no i niestety podłapuje wszystko z przedszkola np gryzienie:sorry:

reklama
aguska temperamenty powiadasz..to bedzie mu łatwiej walczyć o swoje...szare myszki i wstydzioszki maja trudniej!!!
a to ze przynosi zachownia przeróżne z przedszkola to dobry :szok:;-) objaw -znaczy sie ze rozwija sie normalnie jak kazde dziecko!pewnie jeszcze troche bedzie przeklinanie..itp... samo zycie:rofl2:

zmykam na troche;-)

Ostatnia edycja:
Do góry