reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobry

Anula zdrowka.
Lena pamietamy,gdzie bylas?
Justa podrzemaj za mnie.

A ja mlodego oddelegowalam do szkoly,wrocilam dopic kawe i jade do pracki.
Chcialam tv odpalic,nie dziala,no jaja.
Pa milego dnia

reklama
czesc kobietki!!!
widze ,ze wszystkie pojawiają sie:-) i znikają:cool2:!!!
tym znikającym...miłego dzionka!
:-D:-D:-D:-D

lena pewnie ze pamiętamy...co u Ciebie??
koralikowa ,krolcia miłego dzionka...
justa jak sie zdrzemniesz to dawaj na kawke;-)
aguska no dzieciaczki jak sie wgramolą do wyrka mamusi...to łapią drugi sen:-D i można jeszcze sie przekimać:rofl2:
anula ojj te katary i bóle...cholerne przeziębienia!!
na gardełko woda z miodem...tylko musi odstac trochę i nie moze byc ciepła tylko taka letni:happy:

no kobietki moj synek dzisiaj znów sie obraził...n ie wiem co on ostatnio taki sfochowany...czyżby sie wiek dojrzewania zaczynał i buntowania :sorry:
dzisiaj ma prace klasową bo wczoraj pani cos zle skserowała i musieli na dzis przełożyć:crazy:
wczoraj miał dyktando..ehhh myślałam ze za tydzień i nic sie nie braliśmy za utrwalanie...było na żywioł hahah to i pewnie ocena będzie żywiołowa bo filip to z ortografią raczej...nie bardzo sie lubi:-D
ta szkoła nas wykonczy....

Do góry