reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

heja :)
ja juz prawie spakowana :) juz czesc ciuchów przewieziona, koleja czesc czeka do wywiezienia i kolejna lezy w szafkach czeka na spakowanie.

booooooooooooooooooooooooooooosz ile my szmat mamy ;/ my tzn ja i dzieci. samego Oskara 2 takie wielkie worki 120 litrowe wypelnione po brzegi i oddzielnie kurtki i buty. a wydawalo mi sie ze on ma tak troszke tych ubran :D a jeszcze moje ciuchy, Filipa. zabawki. aaaaaaaaaaaaaaa.. jakim cudem ja tu to wszystko pomiescilam??

zimno dziś strasznie

reklama
witam sie i ja na momencik!!
zaraz "mam talent" wiec będziemy oglądac,mezus w prayc do 22 wiec ja z dziećmi planujemy zjeść kolacje prze tym i w piżamach skoczyć do wyrka i wylegiwać sie przed tv:-D

melduje tylko że Filip dostal z pracy klasowej z anglika.....-5 :szok::-D:-D:-D:-D:szok:
ale jestem duuuumna!!!hahah
reszta to pikus przy nauce angielskiego biorac pod uwagę ze ja anglika nigdy sie nie uczyłam!!hahah uwierzyłam w siebie ojj tak:-D uwierzyłam!!

miłego weekendu!w poniedziałek sie melduje z rana z kawka!

Dzień dobry;-)
Pobudkę dziś młody mi zrobił błyskawiczną. Laptopikiem po głowie:baffled::dry:. Kawka już się kończy.

Aftk! Gratulacje! A tak myślał, ze kiepsko mu poszło:laugh2:! he he. Super!

Renata to o ile zwiększycie sobie przestrzeń życiową?

reklama
A u nas mgła przybrała na sile, jeszcze trochę i nie będę widziała końca swojego balkonu, takie mleko. Tragedia! M wyjeżdża w środku nocy do pracy, chyba nie zmrużę oka! W taką pogodę będą jechać...a wariatów na drodze nie brakuje:baffled::-(

Do góry