reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzien dobry!!juz prawie weekend:-)

asiulka no straszne to jest jak trzeba własnym zdrowiem przypłacać bo strach o prace:baffled:
krolcia ohh kochana jak ja Cię rozumie!u nas tez megacieżki październik:-(!ja bez pracy pierwszy miesiąc,większe opłaty,ubezp auta było...kilka złotych na koncie zostało-tyle co na chleb i przetrwanie do wypłaty męża:baffled:..oby tylko nikt sie nie rozchorował bo wtedy będzie zonk :nerd:

mam jednak punkt zaczepienia na tzw"czarna godzinę"...(cel był inny bo "na przyjemności" )od 1 stycznia r wprowadziliśmy w naszym domku pakiet oszczędzania wszystkich 5-cio zlotówek:-) które wrzucamy do puszki po piwie i nie wazne czy mam ich po zakupach jedna czy 5 sztuk:szok::-D i tym sposobem nasza puszka niemal pełna- ponoc w takiej puszce miesci sie ok 1500zł...się okaże bo lada dzien będziemy podliczać:tak:

reklama
Fanta no mam trochę na głowie cudzych problemów.:dry:
Wczoraj to nawet nie miałam czasu w cztery litery się podrapać.
Mąż po południu pojechał na grzyby, chodził ok. 3 h , a uzbierał wiaderko opieńków. Wieczorem obgotowywałam i mroziłam, na pierogi będą.
I z racji tego, że wczoraj była piękna pogoda , to głównie na podwórku ze szkrabami siedziałam.

O kasie, a raczej jej braku piszecie. Echh.. a tu jeszcze zima i Święta za pasem.:cool:

Mąż odsypia nockę, muszę ogarnąć mieszkanie i obiad zrobić.

u mnie juz na gazie rosół...z kaczki :szok: hehh muszę wykorzystać ostatni zakup mojego męża:-D

Fifi po wczorajszym sprawdzianie z mieszanymi uczuciami:dry:...zobaczymy jak przyjdzie ze szkoły,Pani ma sprawdzić na dzis!wierzę ,ze poszło mu ok-uczył sie ale on jakoś mniej zadowolony był:blink:

Justa, tulę mocno :tak:. Jak to mówią jeden problem, to nie problem :dry:.
Atfk, u mnie też dziś rosół ;-).
Ameliee, :-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2: świetne normalnie aż napiszę, że zajebiste im Kaczyńskiego :-p, babka w szoku musiała być :tak:.
Teraz ze śniadaniem i herbatką zasiadam. Potem się biorę za swój bałagan, żeby chłopaki na weekend mieli czysto w miarę, bo znając ich to mi znów buredllo zrobią.

Amalie ty wariatko:-D:-D:-Ddobre :tak: współczuje bólu
Atfk może nie będzie tak źle i dostanie dobra ocenę
justa o widzisz to jednak grzybki jeszcze sa
fanta oj tak mój Bartek łobuz na maksa ale w takim pozytywnym znaczeniu:tak:
co do kasy dziewczyny .... chyba u każdego podobnie ja dziś ide do UP no i zobaczymy co mi tam zaproponują
Ja już zjadłam pączka zaraz kawke chyba sobie zrobie rozpuszczalna:-)
u nas słonko świeci ale chłodno jest

nasz magiczny UP...ehhh zbędna instytucja jak dl mnie!:baffled:
amaliee noo to kobitke załatwilas hahah
fanta Ty sie nie przemeczaj...weekend prawie
a u mnie rosół wymuszony...nie wiem czy czytałas ale mój meżus ostatnio zamiast kurczaka kupił kaczke...ojj takie małe przeoczenie:-D i musze wykorzystac!
aguśka te łobuziaki kochane..jak by było bez nich smutno!!
czekam z niecierpliwoscia co powie ten mój synus jak wróci po 13...ehh przezywam jakbym sama miała byc oceniana:szok:

wczoraj Kajulka kupiła sobie za pieniążki które uzbierała gre a właściwie taki zestaw do zabawy "Poczta"...i mus nie rada musiałam sie wziąć i bawić w pocztę pewnie przez najblizsze pare dni nie odpuści teraz:-D

wczoraj męzus ufarbił mi włosy:tak: i czuje sie o wiele lepiej!bo te odrosty mnie dobijały!!
przyciemniłam kolorki na jesień i czuje sie jak nowo narodzona! przydał by sie fryzjer bo juz odrosły ale na razie muszę odpuscic:happy2:

aguska ten sztuczny wymysł...podpisywania sie:baffled:ehh
masz racja ,szkoda słów
amaliee masz racje radocha była:-Di u nas podczas zabawy-powrót do dziecinstwa

ja tez dopijam kawke i biore sie za garniecie chalupki,pogoda fajna wiec mysle ,że rowery:tak: pójda w ruch!!
tylko ze ja zakatarzona..ehh

Hejka.

ale zimno ;/ noby sloneczko swieci, ale wieje mrozny wiaterek. bylam z kuzynką na cmentarz. on asprzaala, ja sie patrzylam :D i marzlam ;/

kupilam karnisze. tylko kuźwa pojedyncze ;/ podwojne w roznych odcieniach a mi wypadaloby skoro w jednym pokoju bedą to takie same. no ale ciul. oby firanka wisiala. chyba mnie kuzynka i wujek nie beda podglądac ;) a jak bedą to co tam. mloda, ladna jestem, atrakcyjnego malza mam to niech se patrzą :D

Amelie niezla akcja z telefonem. do mojej mamy kiedyś ktoś tez tak dzwonił. uparcie mowisz ze pomylka a baba po drugiej stronie zaczela sie odgrazac i zeby z niej jaj nie robić tylko kogoś tam zawolac do telefonu.to potem moj mąż odebral i "halo tu dom pogrzebowy Eden" hahahahahah.

Asiulka wspolczuje nocek i nadgarstka. mi coś wczoraj wieczorem strzelilo w moim. i zginac nie moge ;/
a tu przeprowadzka mnie czeka ;/

z Ł sciecie rano mialam. no gotowa bylam go walnąć tak mi cisnienie podniosł. czy kazdy chlop taki cofniety w mysleniu jest i sądzi ze skoro siedze w domu to faktycznie siedze?? ze skoro on pracuje to jedyne co musi to odpocząc??
wiec dziś na obiad pizze kupilam chlopcom.. i sobie rzecz jasna a pan tato zobaczy jak to jest kiedy ja naprawde nic nie robie. szkoda ze wczoraj posprzątalam.. ciekawiej by dziś chata wyglądala po moim nicnierobieniu.

reklama
hej i ja wpadam na chwile w UP nic cisza tylko człowieka wkurzaja:dry:
widzę że i wy macie ładna pogode bo was nie ma:-D
ja z małym znowu wysiądę wcześniej i mykniemy na spacerek na huśtawki i pobiegać:tak:trzeba korzystać z pogody bo jeszcze troche i będzie szaro buro i ponuro

Do góry