reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Heja

Fancia nie cala godzinke trwalo.

Jty bylam na angielskim z mlodym,zakupy porobione na wekend.
Pieke kopiec kreta,zapiekanki na kolacje.
U mnie dzis siory maly nocuje.

Moj dzis zjezdza w nocy.
Ale pachnie. Mmm

Aga mnie czeka pod koniec listopada wizyta u pośrednika. Przytaknę jak zwykle , że umiem napisać CV, wysłucham co ma do powiedzenia, jak szukać pracy itp. i se you nara.:dry:
Atfk ooo poczta, to gra i mojego dzieciństwa. :-D Polujemy teraz na tani Eurobiznes , bo trzeba nauczyć dzieci jak obracać pieniądzem. :-D
Ameliee :-D u nas też miało miejsce podobne zdarzenie. Mój mąż tępi gnębicieli głuchych telefonów, tym bardziej jak wyświetla się numer dzwoniącego. :-D
Renatko mój docenił moją prace w domu od kiedy wszedł na zmiany i więcej jest go w domu , niż w pracy. :tak: Odpada mi sprzątanie , a w tym to jest perfekcyjny. Nie daj bosz , jak któreś nakruszy ,coś rozleje ,a on przed chwilą odkurzał, ścierał kurze, mył podłogi .:-D
Koralikowa ja cały tydzień przy garach nastałam się, by w weekend wreszcie móc odpocząć. Zrobiłam na szybkiego spagetti ,nasmażyłam dziś mielonych i hamburgery domowe były. I miło spędziliśmy czas na świeżym, ciepłym powietrzu z ferajną i Pimpkiem. :tak:

Shrek 3 dziś na tvn , nie? To młodą mam już z głowy. :-D

Aga no jak nie , jak tak. :-D

Moja przegrzebuje płyty z bajkami, a swego czasu nazbierałam tego jak głupia. :dry: I natknęła się na naszą KASETĘ z wesela. :-D I "mamo to ty z tata też brałaś ślub i byłaś panną młodą???" No córuś taaaak, spójrz na ścianę , tam jest dowód. :-D
Mąż męczy się z podłączeniem starodawnego sprzętu, młoda zachwycona... a nóż na wspominki nam się weźmie. :-D

Justa to milego ogladania,ale wspominki.

Amalie a moj mlody uwielbia madagaskar,od razu jak wlazl do kin to bylismy w 3d.

A my zapiekanki wciagnelismy z dziecmi.zaraz kopca wyprobuje.
Moj zjedzie kolo 23.
Cholerka browarka bym lyknela,ale nie mam.

reklama
Do góry