reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

prawie w całej Polsce dziś taka mgła u mnie była rano tak do 10 potem piękne słońce a rozmawialamz moja mama to u niej z rana słonko a koło 12 mgła przylazła i też mowiła że dosłownie do tej pory nic nie widać:baffled:I u mnie widzę że znowu będzie mgła bo już zaczyna być tak dziwnie

reklama
Anula widzę że nadal ekstramalne godziny Bartuś sobie wybiera...A próbowałaś go później kłaść spać?żeby potem rano później wstawał?choć na mojego to nie działało zawsze miał zegarek w tyłku:sorry2:
U nas też mgła ja ide robić sobie kawe bo strasznie nie chciało mi sie wstawać!!!!!!!

Dołączam z kawką.;-)
U nas mgła poszła sobie w nocy, za to jest szaro i siąpi cały czas:-(. A miało być ładnie, na cmentarz chciałam jechać groby umyć i chyba nic z tego dzisiaj nie będzie.....

Ja mnie się nie chciało wstaaaać!!!!:no:

Mati dostał wyróżnienie w bydgoskim konkursie "muzyka poważna malowana" czy jakoś tak:tak:. Dumna z niego jestem:-D! Ponoć praca była tak ładna, że się ciocie nie mogły powstrzymać i ją zgłosiły. Kurcze chciałabym zobaczyć jak wygląda to malowidło!
Dzisiaj mają się dowiedzieć jak i gdzie odebrać nagrodę. To się młody ucieszy!!!!

Ostatnia edycja:
Hejka!
Wpadłam się przywitać. Kawkę już dawno wysiorbałam, Dudek nie dał mi pospać i od 6 już buszuje :shocked2:. Mam nadzieję, że za to pójdzie spać po południu, bo wczoraj jakoś nie spał :dry:.
Pogoda u mnie jakaś taka smutna, dobrze, że nie pada <jeszcze>.
Poczytam co tam u Was przez weekend się działo :-)

Hej dziewczynki witam się zasypana książkami:)
Na stare lata przyszło mi się uczyć;)
U nas mgła straszna!Normalnie mleko!
Ja dzisiaj mam zamiar robic uszka o ile się uporam z książkami i nauką;)

reklama
Do góry